Kαλα ρε ατομο,θα τους το παρουμε στο μπασκετ μην σε νοιαζει!!!Πού είσαι αδερφέ???Όλα καλά ρε???Μας έχουν ρε τύπε...μπάσκετ χάλια...ποδόσφαιρο πιο χάλια...
Εσύ???Όλα καλά???
Προς το παρον αναμενουμε την Τσοντα της Ντουβλη!!
Kαλα ρε ατομο,θα τους το παρουμε στο μπασκετ μην σε νοιαζει!!!Πού είσαι αδερφέ???Όλα καλά ρε???Μας έχουν ρε τύπε...μπάσκετ χάλια...ποδόσφαιρο πιο χάλια...
Εσύ???Όλα καλά???
Kαλα ρε ατομο,θα τους το παρουμε στο μπασκετ μην σε νοιαζει!!!
Προς το παρον αναμενουμε την Τσοντα της Ντουβλη!!
Ω ρε θα πάρει φωτιά αύριο το θρεντ!
για να δουμε...εδω και καμια ωρα το sarotiko λεει οτι θα βαλει και βιντεακι απο την ταινια....αντε να δουμε
Μετα λενε οτι δεν εχουν για εξοδους και πανε σα μαλακες να αγορασουν dvd με της πατσαβουρες
Πολλοί θα το διπλοπληρώνανε σταμ για να το έχουνε λίγες ώρες νωρίτερα!Μετα λενε οτι δεν εχουν για εξοδους και πανε σα μαλακες να αγορασουν dvd με της πατσαβουρες
μην εισαι ανοητος,αν το ειχε καποιος θα ειχε ανεβει εν ριπη οφθαλμου σε καποιο τρακερ η φορουμ.υπομονη μεχρι αυριο.Σιγά...μέσα θα μπεί ο σειρηνάκης...όλοι οι μαύροι το έχουν με 5 €...και όχι μόνο αυτοί... ;) ;) ;) ;)
μην εισαι ανοητος,αν το ειχε καποιος θα ειχε ανεβει εν ριπη οφθαλμου σε καποιο τρακερ η φορουμ.υπομονη μεχρι αυριο.
Ρε ζώον...αφού εγώ το έχω!!!
Αν δεν πιστεύεις...πες μου που είσαι τώρα...να δώσουμε ραντεβού και να στο δώσω...
Πολύ απαιτητικό σε βρίσκω...Καλα αυτη η καστανομαλλα με της ανηχτες ανταβγιες πως ειναι ετσι?
Ρε πλακα μου κανεις ουτε για μεταξι δεν ειναι αυτες ρε....Πολύ απαιτητικό σε βρίσκω...