LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Κάτσε να δεις που θα ξεπουληθούν κι αυτές σφεντόνακατσε να δεις που θα συμπεσει με την επισημη εισοδο μας στο δντ...
Κάτσε να δεις που θα ξεπουληθούν κι αυτές σφεντόνακατσε να δεις που θα συμπεσει με την επισημη εισοδο μας στο δντ...
Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσεις "γνωστές" ελληνίδες να συμμετέχουν ενεργά σε τσοντα για ευνόητους λόγους ;)
αλλά θα μπορούσαν να έχουν ρόλο στην πλοκή της υπόθεσης π.χ την ν-τούβλη θα την φανταζόμουνα να μπαίνει σε ένα δωμάτιο και να πιάνει την "κόρη" της στα πράσα όταν την παίρνουν "τα όρη και τα βουνά"
κάτι σαν guest star
τι καυλα...Η Έυα Λάσκαρη δεν νομίζω να είχε πρόβλημα να συμμετάσχει
δηλαδή θα είναι remake του "Αμάρτησα για το παιδί μου" ???????????
απτο στομα σου και στου σειρηνακη το αυτι τυπεΆντε να τον πάρει απ'όλες τις πάντες και τι στον κόσμο.
σεχει φαει η προσμονη τυπε μου ε?απτο στομα σου και στου σειρηνακη το αυτι τυπε
ε τυπε ντουβλη ειναι αυτησεχει φαει η προσμονη τυπε μου ε?
μα γιατι το λες αυτο τυπε?μια χαρη ρε παιδια
ας μην ποσταρει κανεις την τσοντα της ντουβλη εδω μεσα γιατι μπορει κατα τυχη να την παρει ο ματι μου κ ειναι κριμα να δω ελεφαντα να γαμιεται
αστραγαλος,γαμπα,γονατο ενα κ το αυτο το ιδιο χοντρο με την μπουταρα της
οσο για τα βυζια της που τα εχουν εκθιασει μερικοι σκετο λυπος κ φωτοσοπ κ αγιος ο θεος
παντως πιστευω οτι θα κανει το κατιτις παραπανω για να ξεπερασει την πρωτη διδαξασα!ε τυπε ντουβλη ειναι αυτη
τι να κανουμε
τυπε πιστευω θα ειναι καλυτερη,και χωρις μπατιντα ;)παντως πιστευω οτι θα κανει το κατιτις παραπανω για να ξεπερασει την πρωτη διδαξασα!
Εχει και στοματα να θρεψει τυπε μου αυτη, μια σουφρικη μειοδοσια δε θα τη χαλασει ιδιαιτερα...
παντως το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να χυσει πολυ ιδρωτα, τοχει χασει το πλεονεκτημα της πρωτης εντυπωσης....τυπε πιστευω θα ειναι καλυτερη,και χωρις μπατιντα ;)
μια χαρη ρε παιδια
ας μην ποσταρει κανεις την τσοντα της ντουβλη εδω μεσα γιατι μπορει κατα τυχη να την παρει ο ματι μου κ ειναι κριμα να δω ελεφαντα να γαμιεται
αστραγαλος,γαμπα,γονατο ενα κ το αυτο το ιδιο χοντρο με την μπουταρα της
οσο για τα βυζια της που τα εχουν εκθιασει μερικοι σκετο λυπος κ φωτοσοπ κ αγιος ο θεος
Αυτά μας τα'παν κι άλλοι τύπε.
Αν βγει με το καλό (αμήν και πότε ) για τιμωρία θα σε βάλουμε τελευταίο στην ουρά στο βιντεοκλάμπ.
Στην πρωτη φωτογραφια ειναι κακασχημη,στην δευτερη ομως λαμπει απο ομορφια!!μα γιατι το λες αυτο τυπε?
Στην πρωτη φωτογραφια ειναι κακασχημη,στην δευτερη ομως λαμπει απο ομορφια!!
πεστα ρε τυπε μουΤο πιο καλύτερο μουνί είναι τύπε.