Νέα

H Τσόντα της Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρεσε η μπαζοτσοντα?

• Ναι

Ψήφοι: 59 56,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 45 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκεσ εχω μινι μαρκετ το ακολουθο κειμενο μου το εφερε ο εφημεριδας το πρωι σε χαρτι απο την ενωση εφημεριδωπωλων αττικης.ΛΕΕΙ    τη παρασκευη 14-5-2010 κυκλοφορει απο τις εκδοσεις ΣΕΙΡΗΜΑ.DVD με τη ντουβλη.η εταιρια αυτη μας ενημερωσε οτι συμφωνα με πληροφοριες της θα κυκλοφορησει στο παραεμποριο dvd-μαιμου οποτε θα κανει ελεγχους και θα προσφυγει στη δικαιοσυνηκατα οποιουδηποτε πωλει το dvd-μαιμου .αυτο που θα σου φερει ο εφημεριδοπωλης σου θα ειναι το γνησιο και θα εχει ταινια ασφαλειας.κατα την επιστροφη του κανενα dvd δε θα γινει δεκτο αν δεν εχει αυτη τη ταινια αυτουσιο κειμενο απο ενωση εφημεριδοπωλων.

vroomidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εεεεεεεεεεεετσιιιιι!Ελα μωρη Μαριανναρα κανε τη Τζουλια σκονη!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μαγκεσ εχω μινι μαρκετ το ακολουθο κειμενο μου το εφερε ο εφημεριδας το πρωι σε χαρτι απο την ενωση εφημεριδωπωλων αττικης.ΛΕΕΙ     τη παρασκευη 14-5-2010 κυκλοφορει απο τις εκδοσεις ΣΕΙΡΗΜΑ.DVD με τη ντουβλη.η εταιρια αυτη μας ενημερωσε οτι συμφωνα με πληροφοριες της θα κυκλοφορησει στο παραεμποριο dvd-μαιμου οποτε θα κανει ελεγχους και θα προσφυγει στη δικαιοσυνηκατα οποιουδηποτε πωλει το dvd-μαιμου .αυτο που θα σου φερει ο εφημεριδοπωλης σου θα ειναι το γνησιο και θα εχει ταινια ασφαλειας.κατα την επιστροφη του κανενα dvd δε θα γινει δεκτο αν δεν εχει αυτη τη ταινια αυτουσιο κειμενο απο ενωση εφημεριδοπωλων.

Αντεςςςςςςςςςςςςςςς να κάνουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣ

ΥΓ. ΕΧΕΙς ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ κΏΣΤΑ ΤΟΝ Τσακωνα;;;;;;

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
μαγκεσ εχω μινι μαρκετ το ακολουθο κειμενο μου το εφερε ο εφημεριδας το πρωι σε χαρτι απο την ενωση εφημεριδωπωλων αττικης.ΛΕΕΙ     τη παρασκευη 14-5-2010 κυκλοφορει απο τις εκδοσεις ΣΕΙΡΗΜΑ.DVD με τη ντουβλη.η εταιρια αυτη μας ενημερωσε οτι συμφωνα με πληροφοριες της θα κυκλοφορησει στο παραεμποριο dvd-μαιμου οποτε θα κανει ελεγχους και θα προσφυγει στη δικαιοσυνηκατα οποιουδηποτε πωλει το dvd-μαιμου .αυτο που θα σου φερει ο εφημεριδοπωλης σου θα ειναι το γνησιο και θα εχει ταινια ασφαλειας.κατα την επιστροφη του κανενα dvd δε θα γινει δεκτο αν δεν εχει αυτη τη ταινια αυτουσιο κειμενο απο ενωση εφημεριδοπωλων.

μονο τα κοροιδα θα αγορασουν απο εσενα..
ναναι καλα τα τορενταδικα ρεεε :s&m_2: :s&m_2:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Να ανοίξουμε και ένα θρεντ "η τσόντα του Φουρθιώτη"   :2funny:

:d-spam:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε μου Τσάκωνα13 να σε κάνω μια ερώτησεις;;;;;;;;;

Ειμαι πολύ φτωχός - ασχημος - αμόρφωτος και τσιγκούνης, σεντσι σεντσι μαζεύω τα χρήματα για να αγοράσω το ντιβιντι της Ντούβλη.

Μήπως ξέρεις την τιμή του;;;;;;;;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....σεντσι σεντσι μαζεύω τα χρήματα για να αγοράσω το ντιβιντι της Ντούβλη.
τρίκαρδε,

μαζεψε πρωτα τα λεφτα για το νοικι σου και ασε τις τσοντες. τον παιζεις ετσι κι αλλιως οταν με σκεφτεσαι..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου Τσάκωνα13 να σε κάνω μια ερώτησεις;;;;;;;;;

Ειμαι πολύ φτωχός - ασχημος - αμόρφωτος και τσιγκούνης, σεντσι σεντσι μαζεύω τα χρήματα για να αγοράσω το ντιβιντι της Ντούβλη.

Μήπως ξέρεις την τιμή του;;;;;;;;
oxi ρε φιλε δεν μας λενε τιμες.αυριο το πρωι που θα ρθει θα μαθω κ εγω

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
oρε τι εχει να γινει αυριο

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
αυριο μερα εθνικης μαλακιας :jerking: :jerking: :jerking:θα βγαλουν καλους τα χερια

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ειθελα να ξερα δινει και κωλο η ντουβλη

Stories