Νέα

H Τσόντα της Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Σας αρεσε η μπαζοτσοντα?

• Ναι

Ψήφοι: 59 56,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 45 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
της Τζουλιας ποσες φορες το ειδες??Ρωτω επειδη ειναι η καψουρα σου.

εμένα;;μήπως με μπερδεύεις με άλλον; με την ευκαιρία μια φορά την είδα ειλικρινά,δε μ' άρεσε απο άποψη καύλας.Μόνο του ότι ήταν γνωστή με ενθουσίασε..

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
εμένα;;μήπως με μπερδεύεις με άλλον; με την ευκαιρία μια φορά την είδα ειλικρινά,δε μ' άρεσε απο άποψη καύλας.Μόνο του ότι ήταν γνωστή με ενθουσίασε..
ειχες καποτε αβαταρ το πουλι σου?
Αλλιως σε μπερδευω με το φοιτητη22πατ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• mavrikis.jpg
    mavrikis.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 54

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καταλαβα στο εροτικα θα εισαι με το μπλοκακι και θα καταγραφεις και μετα θα εχει ημερισια ενημεωση εροτικα παραβρεθηκαν οι εξης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιο μπλοκακι τυπε
τεχνολογια λεμε,υπαρχουν κοριοι :2funny:

Συνημμένα

• %20%20~1.JPG
    %20%20~1.JPG
    121,3 KB · Εμφανίσεις: 40

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σιγά τη φακλάνα τη Ντούβλη.Αυτή είναι μόνο να παίξει στη ταινία ΟΡΚΑ 2 και να κάνει τη φάλαινα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τερμα τα ψεματα... την αλλη βδομαδα στα περιπτερα!  :rockon: Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Τερμα τα ψεματα... την αλλη βδομαδα στα περιπτερα!  :rockon: Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
παλι καλα που με ειδοποιησες εγκαιρως.... μεχρι την αλλη εβδομαδα τερμα τα γαμησια, τερμα τα μασαζ τερμα τα μπουρδελα, γενικα θα κανω αποχη απο το χυσιμο....ειναι η τελευταια μου ελπιδα να καβλωσω με την τσοντα της ντουβλη

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
παλι καλα που με ειδοποιησες εγκαιρως.... μεχρι την αλλη εβδομαδα τερμα τα γαμησια, τερμα τα μασαζ τερμα τα μπουρδελα, γενικα θα κανω αποχη απο το χυσιμο....ειναι η τελευταια μου ελπιδα να καβλωσω με την τσοντα της ντουβλη

Χαχαχαχα.Και μετά την Ντουβλη θα πα΄ρουν θάρος και άλλες φτηνοπουτάνες και κάτι ψώνια να γυρίσουν και αυτές τσόντα με αποτέλεσμα να σιχαθεί ο κόσμος την ελληνική τσόντα και πάλι παρά κάποιες σχετικά αξιόλογες ταινίες της SIRINA.Σκέψου να ξεθαρέψουν και να γυρίσουν τσόντα καμια Μπεζαντάκου,Βέρα Λάμπρου ή να γυρίσει ακόμα περισσότερο η βίδα της Λουκάς και να γυρίσει τη new version του Σκύψε Ευλογημένη μιας και εδώ και λίγα χρόνια έπαψε να το παίζει θεούσα και ξαφνικά το παίζει γκόμενα.

Εγώ πάντως πιστεύω η μόνη που ήταν και γαμώ τα κορμιά και πολύ προστυχόφατσα και της πήγαινε άνετα το πορνό και πιστεύω θα κανε μεγάλη καριέρα και στο εξωτερικό θα ήταν η Πολίνα Σανταλοβάκη.Η γκόμενα από εμφάνιση έσκιζε.Τώρα όμως σίτεψε γαμώτο και πρέπει να πατησε τα 40.Αν ήταν ο Σειρινάκης το 2001 και της έκανε καμια καλή οικονομική πρόταση δε θα λεγε όχι.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
να γυρίσει ακόμα περισσότερο η βίδα της Λουκάς και να γυρίσει τη new version του Σκύψε Ευλογημένη μιας και εδώ και λίγα χρόνια έπαψε να το παίζει θεούσα και ξαφνικά το παίζει γκόμενα.
:2funny: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom