baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
δεν κρατιεσαι τυπε μου ε
δεν κρατιεσαι τυπε μου ε
εννοείται..τον ακονίζω και περιμένω μέχρι τότε
της Τζουλιας ποσες φορες το ειδες??Ρωτω επειδη ειναι η καψουρα σου.εννοείται..τον ακονίζω και περιμένω μέχρι τότε
της Τζουλιας ποσες φορες το ειδες??Ρωτω επειδη ειναι η καψουρα σου.
ειχες καποτε αβαταρ το πουλι σου?εμένα;;μήπως με μπερδεύεις με άλλον; με την ευκαιρία μια φορά την είδα ειλικρινά,δε μ' άρεσε απο άποψη καύλας.Μόνο του ότι ήταν γνωστή με ενθουσίασε..
τον γεωργιου ειχε τυπεειχες καποτε αβαταρ το πουλι σου?
Αλλιως σε μπερδευω με το φοιτητη22πατ.
α ρε τυπε,κοριος της ΕΥΠ εισαι!τον γεωργιου ειχε τυπε
ο φοιτητης22 ηταν που την επαιζε με την τζουλια
μαυρικης τυπεα ρε τυπε,κοριος της ΕΥΠ εισαι!
καταλαβα στο εροτικα θα εισαι με το μπλοκακι και θα καταγραφεις και μετα θα εχει ημερισια ενημεωση εροτικα παραβρεθηκαν οι εξηςμαυρικης τυπε
ποιο μπλοκακι τυπεκαταλαβα στο εροτικα θα εισαι με το μπλοκακι και θα καταγραφεις και μετα θα εχει ημερισια ενημεωση εροτικα παραβρεθηκαν οι εξης
θα σαρωσει και θα τριβουμε τα ματια μας..Σιγά τη φακλάνα τη Ντούβλη.Αυτή είναι μόνο να παίξει στη ταινία ΟΡΚΑ 2 και να κάνει τη φάλαινα
σορρυ αλλα σε φανταζομουνα σαν αυτον στην ταινια η κορη μου η σοσιαλιστριαποιο μπλοκακι τυπε
τεχνολογια λεμε,υπαρχουν κοριοι
θα τα χυσεις ολα;Τερμα τα ψεματα... την αλλη βδομαδα στα περιπτερα! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
θα τα χυσεις ολα;
σιγουρο τυπε?Τερμα τα ψεματα... την αλλη βδομαδα στα περιπτερα! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
παλι καλα που με ειδοποιησες εγκαιρως.... μεχρι την αλλη εβδομαδα τερμα τα γαμησια, τερμα τα μασαζ τερμα τα μπουρδελα, γενικα θα κανω αποχη απο το χυσιμο....ειναι η τελευταια μου ελπιδα να καβλωσω με την τσοντα της ντουβληΤερμα τα ψεματα... την αλλη βδομαδα στα περιπτερα! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
παλι καλα που με ειδοποιησες εγκαιρως.... μεχρι την αλλη εβδομαδα τερμα τα γαμησια, τερμα τα μασαζ τερμα τα μπουρδελα, γενικα θα κανω αποχη απο το χυσιμο....ειναι η τελευταια μου ελπιδα να καβλωσω με την τσοντα της ντουβλη
να γυρίσει ακόμα περισσότερο η βίδα της Λουκάς και να γυρίσει τη new version του Σκύψε Ευλογημένη μιας και εδώ και λίγα χρόνια έπαψε να το παίζει θεούσα και ξαφνικά το παίζει γκόμενα.