Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Λιοφάγος ,Τόλης ,Υποβρύχιος,Τσάρλυ ,Ιάκωβος,Σπύρος και Βουκελάτοι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Αχ  ρε  πουστη  μου  τι  βρηκα..........καπου  εδω  ειμαι και  εγω στα  17  μου.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γιαννησ λιοφαγος στο αριστερο καγκελο κι ακριβως απο κατω του η χαρος η ιακωβος δεν μπορω να διακρινω κι αυτος στη μεση μαλλον για τολης κορακης μου κανει.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
αυτος στο δεξι καγκελο μοιαζει με τον ακη στα νιατα του

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
παιδια μερικοι ειστε πραγματικα εκτος θεματος.
τα "ηρθαμε 7000 και ηρθατε 14000" κλπ ειναι πραγματικα ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ του θρεντ καθως και της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ των γεγονοτων εκεινης της εποχης.
τοτε ο Λιοφαγος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΕΡΝΕ ΚΟΣΜΟ στο θησειο και περιξ.Οχι μονο στα γηπεδα.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΛΑΚΩΝΕ ΚΟΣΜΟ.
Επαιρνε την μηχανη και πηγαινε να πατησει ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ και αλλα τρελα σκηνικα που γινονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ και σημερα ουτε που τα φανταζεστε.
Αυτα τα "ηρθατε 2000 και εμεις ημασταν 200 και σας τρεξαμε" ειναι ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Τοτε δεν υπολογιζες ετσι το σκηνικο.
Τοτε ηταν αλλιως η φαση.ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ

Υ.Γ.Παναθηναικος ειμαι.
Υ.Γ.1 ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ειχαν γαματες μορφες.ΕΠΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ.ΟΛΕΣ.Ακομα και τα Πας Γιαννενα και ο ΟΦΗ.μην τσιμπατε απο οπαδικες προπαγανδες πως ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ.Τοτε μετρουσαν ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.Δεν ηταν ανωνυμες σφηκοφωλιες οι συνδεσμοι.Ηξερες πως θα πας εκει και θα βρεις αυτον και αυτον που εκαναν κουμαντο και ηταν μπροσταρηδες παντου.Δεν ειναι οπως σημερα που δεν ξερεις ποια ανωνυμη κοτα με το κρανος την επεσε σε 14χρονο.
:rockon: :rockon: :rockon:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
:knuppel:

Συνημμένα

• nmnck0.jpg
    nmnck0.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 41

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Βουκελατος-Ηλιοφαγος
Τους αλλους δυο δεν τους ξερω.

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
804
Πόντοι
86
BOYKEΛΑΤΟΣ, ΤΟΛΗΣ ΚΟΡΑΚΗ, ΛΙΟΦΑΓΟΣ - ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
"Τρελό" μάζεμα από παλιούς της μοναδικής Θύρας 7

Προχτές μαζευτήκαμε κάποια παλιά αδέρφια από την παλιά ΘΥΡΑ 7!
Γιόρταζε ο Άγγελος ο ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ, και ο Μάκης ο Μπεκάκος, έτσι μαζεύτηκαν οι παλιοί εκεί... Στο μαγαζί στον πεζόδρομο της πλατείας Ελευθεριας Κορυδαλλού! ΞΕΡΕΤΕ που είναι οι πιο πολλοί....
Θα σας δείξω πιο κάτω μια φωτογραφία που τραβήξαμε εκεί!
Εκεί μαζεύτηκαν κάποιοι από την παλιά ΘΥΡΑ 7, κάποιοι που την ξεκίνησαν!
Όλοι αυτοί που βρίσκονταν χρόνια στους δρόμους, στα εντός, και ειδικά σε όλα τα εκτός που πηγαίναμε, χωρίς ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ όπως τώρα!
Μόνοι μας λίγοι και καλοί, ακόμα και χωρίς ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στα εκτός πολλές ΦΟΡΕΣ!
Αυτοί που λέτε τότε αδέρφια μου σε ότι και αν γινόταν δεν πούλαγε κανείς τον διπλανό του. Γι αυτό και έχουμε ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ κάθε έδρα εδώ Αθήνα, επαρχίες, Τούμπες, Χαριλάου, ΠΑΝΤΟΥ όπου κι αν έπαιζε η μεγάλη μας αγάπη ο ΘΡΥΛΟΣ μας!
Τα αδέρφια που μαζευτήκαμε εκεί ήταν οι εξής!

Ο ΤΑΚΗΣ Ο ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ, Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ, Ο ΤΟΛΗΣ Ο ΚΟΡΑΚΗΣ, Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΟΜΠΕΤΙΣΤΑΣ, Ο ΔΕΡΕΛΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ, Ο ΑΧΙΛΕΑΣ Ο ΟΖΖΥ, Ο ΜΠΟΝΟΒΑΚΟΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣ Ο ΤΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΧΑΡΟΣ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΑΖΕΥΩΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ...

Αδέρφια μου θυμηθήκαμε πολλές αλητείες τι να σας λέω???

ΥΓ. Να ΞΕΡΕΤΕ πως ποτέ δεν κάναμε πίσω και για κανένα λόγο.... Βαζέλες ερχόμαστε ξανά!!

http://[URL unfurl="true"]www.redpress.gr/photos/w_800px/201411/xarontas%20(5).JPG[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.redpress.gr/content/columns/o-xaros-tis-7/15520-trelo-mazema-apo-palioys-ths-monadikhs-thyras-7-photos[/URL]

Επισκέπτης

ο μπάμπης ο σουγιάς, ο πεταλούδας ο νίκος :2funny:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Έλα ρε Ντέταρι  :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.redpress.gr/photos/w_800px/201411/xarontas%20%285%29.JPG[/img[/URL]]
ο μπροστα με του μουστακι ειναι σαν τους μεξικανους καταδικους που σε βιαζουν στα ντουζ στις αμερικανιες ταινιες...
ωραιος τυπος  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Οι πιο πολλοι σκανε ακομα γηπεδο,ο καραφλας στα δεξια ειναι ο Αγγελος ο Βουκελατος,ρε πως αλλαξε ετσι?Απ τη μαλλουρα στη καραφλα καταλαβαινεις πως περασαν τα χρονια....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
http://[URL unfurl="true"]www.redpress.gr/photos/w_800px/201411/xarontas%20%285%29.JPG[/img[/URL]]
ο μπροστα με του μουστακι ειναι σαν τους μεξικανους καταδικους που σε βιαζουν στα ντουζ στις αμερικανιες ταινιες...
ωραιος τυπος  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]το "τερας" ειναι αυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom