Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
φιλε  gkavlea όντως έτσι είναι σε αυτά που λες,αν και για το μουσείο εχω ακούσει την ιστορία και ανάποδα,αλλά  
δεν την πιστεύω γιατί άτομα που το χουν ζήσει μου έχουν πεί για πακέτο...αυτό που δεν ισχύει σίγουρα  είναι το υπεραριθμα,δεν έχει σημασια (αυτα  για  να μν νομιζουν μερικοι παοκτσηδες οτι  τα  βλεπω μονο ολυμπιακα ,τα πακετα ειναι πακετα δν μπορει να τα αρνηθει κανεις μονο αυτοι την αλαμανα)
οσο για τον Τολη δν τα χει παρατησει, γηπεδο ειναι πλεον καθε κυριακη..

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
ενα αλλο σκηνικο που ειχε γινει ηταν στο ταφο του ινδου. Επαιζε ο παναθηναικος και περιπου 70 ολυμπιακοι κατεβηκαν απο λυκαβητο και την πεσανε στους βαζελους απ εξω,οι βαζελες λογικο ηταν πολυ παραπανω.Πρωταγωνιστες ενοειται Βουκελατοι Υποβρυχιος. Επισης πακετο μεγαλο ειχαν φαει οι βαζελες στο λεβεντη,που τους καψαν το πουλμαν( με πρωταγωνιστη τον Μακη,οι παλιοι ξερουν) και μαλιστα τοτε θα ειχαν καει ζωντανοι πολλοι,αλλα ευτυχως τους βοηθησαν να τους βγαλουν  εξω ολυμπιακοι παλι(αλλες εποχες,οχι ετσι γαμανε τα μανιατακια πανω απο νεκρο) και  επισης  ενα  περιστατικο παλιας 7  ηταν που  το  ουφακι -ο  αδερφος του ακη που κανει εκπομπη -στη λεοφωρο  ειχε φτασει μονος του μεχρι την 13 εφαγε κατι ψιλες και  μετα  εγινε εξω απο το γηπεδο κολαση...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Καλησπερα και απο μενα.Λογω διακοπων δεν ακουμπησα πληκτρολογιο για 40 μερες και εχ μεινει καπως πισω αλλα μου ξυπνησατε μνημες απο τα εφηβικα μου χρονια αφου λογω της περιοχης που μενω η ΟΒΡΕ το crazy horse και η ΘΥΡΑ 7 ηταν απο τα αγαπημενα μου μερη.Η μουν γραμμενος στο συνδεσμο του γιαννη(υποβρυχιος) ο οποιος ηταν στο μοναστηρακι στην οδο ΚΥΡΗΚΕΙΟΥ μεταξυ ερμου και πανδρωσου σε μια πολυκατοικια.Οργανωμενος στη χρυση αυγη και ιδιοκτητητης περιπτερου στη πλ ΒΑΘΗΣ ο αρχηγος του συνδεσμου.Γνωστη ειναι η ιστορια με αμαλιακους που του αδειασανε ενα κουβα με σκατα στο κεφαλι ως ανεκδικηση.Αν και  ειχαμε ιδεολογικες διαφορες τεραστιες μπορω να πω οτι ο γιαννης ηταν ψυχαρα και δεν ηταν λιγες φορες που με ειχε βοηθησει.Οι ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΙ αδελφια απο ΛΕΥΚΑΔΑ ηταν στον κεντρικο συνδεσμο στον πειραια μεσα στο λιμανι.Ο ΑΤΤΙΛΙΟ ομως ηταν τοτε ο αρχηγος της ΘΥΡΑΣ 7 και αξιοσεβαστος απο ολους ακομα και απο αντιπαλους.Αξεχαστη θα μου μεινει η
πρωτη εκδρομη στη Τουμπα το 1988 οταν μπηκαμε μεσα λιγο πριν το ημιχρονο και δεν ξεραμε απο που να προφυλαχτουμε απο τις πετρες η απο τους μπατσους που μας βαραγανε γιατι ημασταν αθηναιοι και με το που μπηκαμε 2000 ατομα φωναζαμε το γνωστο συνθημα για τον παοκ και τη θεσσαλονικη.Η ερυθρολευκη στρατια ηταν πολυ δυνατος συνδεσμος οπως και το κλαμπ της ΚΥΨΕΛΗΣ με αρχηγο τον Μασκα.Τολης σοφουληδες τσουκαλαδες κλπ ηταν για να γελαει η εξεδρα.Θα θυμηθω και αλλες ιστοριες απο την παλια ΘΥΡΑ 7.

lacanian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω τον τσουκαλα τον θυμαμαι στην 7 μετα το 94?δεν ξερω εσεις?παντως ο τολης μετραγε και δεν ηταν ποτε για γελια

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΟΜΠΡΕ    ΚΑΙ  ΜΠΙΡΕΣ    ΣΤΙΝ  ΓΕΦΗΡΑ  !!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΤΟΥ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ    !!!!!!    ΚΑΙ  ΜΑDΟΝΝΑ  KAI  PRINCE  STIN  EISODO  FOTO  METO  ΠΟΥ  ΕΜΠΕΝΕΣ  ΜΕΣΑ    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gkavleas88

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλε  gkavlea όντως έτσι είναι σε αυτά που λες,αν και για το μουσείο εχω ακούσει την ιστορία και ανάποδα,αλλά  
δεν την πιστεύω γιατί άτομα που το χουν ζήσει μου έχουν πεί για πακέτο...αυτό που δεν ισχύει σίγουρα  είναι το υπεραριθμα,δεν έχει σημασια (αυτα  για  να μν νομιζουν μερικοι παοκτσηδες οτι  τα  βλεπω μονο ολυμπιακα ,τα πακετα ειναι πακετα δν μπορει να τα αρνηθει κανεις μονο αυτοι την αλαμανα)
οσο για τον Τολη δν τα χει παρατησει, γηπεδο ειναι πλεον καθε κυριακη..

κι ομως ετσι ειναι bgeorgi,ειδικα στο μουσειο εισασταν περισσοτεροι και ειμαι σιγουρος γιαυτο.Η αριθμητικη σας υπεροπλια που αρχικα μπορει να φανταζει σαν πλεονεκτημα σας γυρισε μπουμερανγκ... ειναι αυτο που λεμε καμια φορα οτι μετραει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα

Επειδη ειδα οτι αναφερθηκε η OΜBRE,ας πω τι εχω ακουσει απο παλιους δικους μου για το συγκεκριμενο μαγαζι(δεν ξερω βεβαια αν ισχυουν αλλα οι τυποι δεν ηταν και τιποτα τυχαιοι)... η OMBRE ηταν στεκι που συχναζαν κυριως γαυροι και χανουμια μεχρι καποιο διαστημα.Απο το 88(?) και μετα αφου ειχε προηγηθει καποιο σκηνικο μεταξυ Παναθηναικων και θαμωνων του μαγαζιου, κουμαντο  εκανε το GREEN COCKNEY CLUB και μαλιστα εκει ειχε γινει και ο πρωτος χορος του club

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο τρομπετας που λετε πιο πριν δηλαδη ο νικος της στρατιας οχι του φαληρου αλλα του παγκρατιου εχει γινει πλουσιος απο την δουλεια του στο γηπεδο.πριν καιρο ειχε ακουστει για καποια πολυκατοικια που χτιζει σε γλυφαδα η καπου νοτια και εχει βγαλει πολλα λεφτα απο το στοιχημα.σε καποιες λιστες που ειχε δωσει η κανελλη του κκε για αυτους που εμφανιζονταν να κερδιζουν συνεχεια στοιχημα ηταν κουντουρης τσουκαλας.

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
κι ομως ετσι ειναι bgeorgi,ειδικα στο μουσειο εισασταν περισσοτεροι και ειμαι σιγουρος γιαυτο.Η αριθμητικη σας υπεροπλια που αρχικα μπορει να φανταζει σαν πλεονεκτημα σας γυρισε μπουμερανγκ... ειναι αυτο που λεμε καμια φορα οτι μετραει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα

Επειδη ειδα οτι αναφερθηκε η OΜBRE,ας πω τι εχω ακουσει απο παλιους δικους μου για το συγκεκριμενο μαγαζι(δεν ξερω βεβαια αν ισχυουν αλλα οι τυποι δεν ηταν και τιποτα τυχαιοι)... η OMBRE ηταν στεκι που συχναζαν κυριως γαυροι και χανουμια μεχρι καποιο διαστημα.Απο το 88(?) και μετα αφου ειχε προηγηθει καποιο σκηνικο μεταξυ Παναθηναικων και θαμωνων του μαγαζιου, κουμαντο  εκανε το GREEN COCKNEY CLUB και μαλιστα εκει ειχε γινει και ο πρωτος χορος του club
ιστορικος συνδεσμος οι cockneys με μεγαλη δραση.γραφουμε για cockneys εδω

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μ' αρέσει ρε τύποι που μιλάτε για την Ombre ότι και καλά μαζεύονταν χουλιγκάνοι. Το γεγονός ότι παιζόντουσαν γαμάτες ροκιές (αργά τουλάχιστον - για όσους ξέρουν ;)) δε λέει τίποτα σε κανέναν? :jerking:

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο Τσουκαλάς νομίζω ήταν παλιά στη Στρατιά. Από τα πρώτα στελέχη της θύρας 7 ήταν ο Στάμου ο Μιχάλης, που έχει την εκπομπή ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΡΥΛΟΣ σε κάποιο κανάλι. Σήμερα μάλιστα έχει εκπομπή...
αυτος ο μιχαλης σταμου η μιχαλης τσεκουρας εκανε πριν 10 χρονια περιπου εκπομπη στο magic και μετα στο tv πειραιας αν θυμαμαι καλα.τον ειχαν διωξει απο την 7 επειδη λενε οτι εκλεβε και τετοια.μια μερα οταν ειχε εκπομπη αρχιζει η εκπομπη κανονικα στο tv πειραιας νομιζω και ενω ειχε φυγει απο το magic και εμφανιζεται αυτος με μαυρισμενα ματια και ειπε να θυμαστε αυτα που εγιναν και καποιοι δεν θελουν να εχω εκπομπες και τετοια.το πιο πιθανον ειναι να τις ειχε φαει απο ατομα της 7 καθως αργοτερα στην σελιδα που ειχαν στον πρωταθλητη τον εβριζαν κανονικα.ειχε μαζι του στο magic και τον γνωστο στελιο της 7 που αργοτερα τον ειχε ο τσουκαλας στην εκπομπη του.για τον στελιο ακουγονταν διαφορα περιεργα σε κατι ανακοινωσεις της original μετα απο επιθεση που ειχε γινει στο δωματιακι απο ολυμπιακους.ελεγαν οτι πηγαινε στα διαφορα σκηνικα και ηταν ο camera-man της 7.δηλαδη εκαναν καποιοι τα σκηνικα και αυτος ειχε αναλαβει να τα γραφει για να τα κρατανε αρχειο.αργοτερα τον εδιωξαν και απο την εκπομπη του τσουκαλα.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Μ' αρέσει ρε τύποι που μιλάτε για την Ombre ότι και καλά μαζεύονταν χουλιγκάνοι. Το γεγονός ότι παιζόντουσαν γαμάτες ροκιές (αργά τουλάχιστον - για όσους ξέρουν ;)) δε λέει τίποτα σε κανέναν? :jerking:
το παμε ρεφιλαρακο..γι αυτο αλλωστε πηγαιναμε... :sunglasses:

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Παντως ο Αλεκος ο Τσελσι πρεπει να ηταν ο πιο ηπιων τονων,δε ξερω την ιστορια του στην 7 πιο παλια,απλα οτι εχει το συνδεσμο στους Αγιους Αναργυρους

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Παντως ο Αλεκος ο Τσελσι πρεπει να ηταν ο πιο ηπιων τονων,δε ξερω την ιστορια του στην 7 πιο παλια,απλα οτι εχει το συνδεσμο στους Αγιους Αναργυρους
απ τα καλυτερα παιδια ο αλεκος!!! :)
αληθεια ποσοι θυμαστε το 91 νομιζω ηταν παρασκευη στο περιβοητο ματς στη μετα κλοπη αποστολακη (0-0 ειχε ληξει)τα σκηνικα στη βικτωρια???νοεμβρης αν δεν κανω λαθος με 2.5 χιλ βαζελους στο πεδιο...καποιοι γαυροι βγηκαν απο τα τραινα πριν προλαβουν να  σκασουν ματ κι εγινε η πλατεια βικτωριας η χευδεν κι η μαυροματαιων κρανιου τοπος...τελικα τα ματ διωξαν τους γαυρους με ηλεκτρικο και μετα απο ωρα και τους βαζελους οι οποιοι ωστοσο εκαναν αγνωριστη τη βικτωρια..δεν την γλιτωσε ουτε η καφετερια του Δομαζου...
να προσθεσω απο γραφικους τον παραλια...κι απο τους καλους το κτηνος... :-

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
παρασιτικα βεβαια οπως παντα αλλα τον ειδα σε πολυ καλυτερη κατασταση απο οτι ηταν το 90....

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
απ τα καλυτερα παιδια ο αλεκος!!! :)
αληθεια ποσοι θυμαστε το 91 νομιζω ηταν παρασκευη στο περιβοητο ματς στη μετα κλοπη αποστολακη (0-0 ειχε ληξει)τα σκηνικα στη βικτωρια???νοεμβρης αν δεν κανω λαθος με 2.5 χιλ βαζελους στο πεδιο...καποιοι γαυροι βγηκαν απο τα τραινα πριν προλαβουν να  σκασουν ματ κι εγινε η πλατεια βικτωριας η χευδεν κι η μαυροματαιων κρανιου τοπος...τελικα τα ματ διωξαν τους γαυρους με ηλεκτρικο και μετα απο ωρα και τους βαζελους οι οποιοι ωστοσο εκαναν αγνωριστη τη βικτωρια..δεν την γλιτωσε ουτε η καφετερια του Δομαζου...
να προσθεσω απο γραφικους τον παραλια...κι απο τους καλους το κτηνος... :-
Για τον Αλεκο ητανε σαρκαστικο η οντως απο τα καλυτερα παιδια?

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Για τον Αλεκο ητανε σαρκαστικο η οντως απο τα καλυτερα παιδια?

Οντως καλλο παιδι, τωρα εκτος απο το κλαμπ στους Αγιους Αναργυρους ασχολειται και με τον ερασιτεχνη. Νομιζω εχει εκλεγει και στο ΔΣ.

elbetos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο Αλέκος ειναι αλβανός,ειναι πρόεδρος του συνδεσμου των Αγίων

Stories

Νέο!

Stories