Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Tυπος λαικος και το βαπορι απο τη Περσια...
Επισης quiz ποιος γνωστος και αναγνωρισιμος τωρα πια,ητανε παλια χουλιγκανι στη θυρα 7 ??

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Οσο για τον Τσουκαλα εγω ξερω οτι ητανε και αυτος παλιος 7θυριτης και απλως συνεχιει,τωρα τι θεση ειχε αναμεσα στους αλλους,αν ητανε δηλαδη απο τους μπροσταρηδες απο τοτε,δε το ξερω,καποιος που τα εζησε ας μας πει.
Παντως απο οτι ξερω και αυτος παντρεμενος με παιδι οπως και ο Ακης,ειδατε τελικα που ολοι συμμορφονοντε στο τελος?  :)
Ο Τσουκαλάς νομίζω ήταν παλιά στη Στρατιά. Από τα πρώτα στελέχη της θύρας 7 ήταν ο Στάμου ο Μιχάλης, που έχει την εκπομπή ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΡΥΛΟΣ σε κάποιο κανάλι. Σήμερα μάλιστα έχει εκπομπή...

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αλλος ειναι ο Νικολας φιλε το μαναβη το λενε Μακη,ο Νικολας ειναι ενας αλλος τρελος που ολο εβριζε και τρομοκρατουσε διαιτητες και για τα παντα φταει ο Κοκκαλης

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
  ασε που ηταν μεταλαδικο στεκι και οχι οπαδικο (η Ομπρε ουτε ξερω  που ηταν βεβαια )
ειπε κανεις οτι δεν ηταν μεταλλαδικο???αλλωστε οι περισσοτεροι μεταλλαδες τοτε στα γηπεδ τραβιομασταν...
η πλακα ειναι οτι ειμασταν ολοι γνωστοι μεταξυ μας και δεν πλακωνομαστε ποτε..ενω οι ασχετοι την παταγαν γιατι χωνοντουσαν... :-

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αλλος ειναι ο Νικολας φιλε το μαναβη το λενε Μακη,ο Νικολας ειναι ενας αλλος τρελος που ολο εβριζε και τρομοκρατουσε διαιτητες και για τα παντα φταει ο Κοκκαλης

ΟΚ ΜΑΝ. Η αναφορά μου για μέσα είναι για το Νικόλα. Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά.  Σε πέσιμο ΠΑΝΩ αναφέρθηκε από δικό μας (φάτσα κακού από κόμικ)το όνομα του Νικόλα ("τι κάνει?") και στην κουβέντα με τα μπαόκια τους είπε πως είχαν κάνει μαζί ΕΚΕΙ. Δεν μας πείραξαν καθόλου και πήγαμε για μπύρες. Όταν κατέβηκαν κάποιοι τηλεφώνησαν και πήγαμε για μπύρες κι εδώ. Με τα χρόνια χαθήκαμε εννοείται.

Αλλά η φάση ήταν και γαμώ.  :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΟΚ ΜΑΝ. Η αναφορά μου για μέσα είναι για το Νικόλα. Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά.  Σε πέσιμο ΠΑΝΩ αναφέρθηκε από δικό μας (φάτσα κακού από κόμικ)το όνομα του Νικόλα ("τι κάνει?") και στην κουβέντα με τα μπαόκια τους είπε πως είχαν κάνει μαζί ΕΚΕΙ. Δεν μας πείραξαν καθόλου και πήγαμε για μπύρες. Όταν κατέβηκαν κάποιοι τηλεφώνησαν και πήγαμε για μπύρες κι εδώ. Με τα χρόνια χαθήκαμε εννοείται.

Αλλά η φάση ήταν και γαμώ.  :rockon: :rockon: :rockon:
Γεια σου ρε Μαχιμε Αλφα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αντε να πω και εγω την λαλακια μου για αυτον που ανοιξε το θεμα..υποβρυχιος δεν τα παρατησε,τον παρατησε ο κουντουρης με τους μανιατες γιατι ειχε φαει περιπου 5εκ δραχμες απο το κεντρικο ταμειο της θυρας7 εφαγε και 2-3 στα γονατα και πηρε αποσυρση.τσουκαλας,ακης και παντελης(πορτιερης του μερσεντες ηταν απο παλια στην θυρα7 μπροστινοι),νικολακης (το παιδι με την τρομπετα) ηταν προεδρος στην στρατια απλα καποια χρονια ηταν 2η γραμμη λογω δικαστηριων,βουκελατοι τους εφαγε το βελονι..τολης κορακης τα ιδια,βελονι και χαπια..οι υπολοιποι απλα γερασαν..σαν ταινια του δαλιανιδη λοιπον με γαρδελη κ μιχαλοπουλο..ιστοριες 1000δες απλα δεν εχει νοημα πια..δεκαετια 80 παντως επειδη το εζησα απο μεσα καλως η κακως και δεν θα αντιπαρατεθω η Θυρα7 ειχε κεφαλι παντου..οι παλιοι ξερουν. ΑΥΤΑ !!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε να πω και εγω την λαλακια μου για αυτον που ανοιξε το θεμα..υποβρυχιος δεν τα παρατησε,τον παρατησε ο κουντουρης με τους μανιατες γιατι ειχε φαει περιπου 5εκ δραχμες απο το κεντρικο ταμειο της θυρας7 εφαγε και 2-3 στα γονατα και πηρε αποσυρση.τσουκαλας,ακης και παντελης(πορτιερης του μερσεντες ηταν απο παλια στην θυρα7 μπροστινοι),νικολακης (το παιδι με την τρομπετα) ηταν προεδρος στην στρατια απλα καποια χρονια ηταν 2η γραμμη λογω δικαστηριων,βουκελατοι τους εφαγε το βελονι..τολης κορακης τα ιδια,βελονι και χαπια..οι υπολοιποι απλα γερασαν..σαν ταινια του δαλιανιδη λοιπον με γαρδελη κ μιχαλοπουλο..ιστοριες 1000δες απλα δεν εχει νοημα πια..δεκαετια 80 παντως επειδη το εζησα απο μεσα καλως η κακως και δεν θα αντιπαρατεθω η Θυρα7 ειχε κεφαλι παντου..οι παλιοι ξερουν. ΑΥΤΑ !!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι!! και τα λεφτα φαγωθηκαν απο το Τελ Αβιβ!!
Φαινεσαι ΠΑλιος Φιλε!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
για εδω πηγαινε το respect....εκπομπες με τολη στον sprint fm ποιοι θυμαστε?η το κυνηγητο με παοκ καραισκακη στο 4-0 με Λ(αγιος).... :sunglasses:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Συνημμένα

• filadelfeia.jpg
    filadelfeia.jpg
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • attilio.jpg
    attilio.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG02236131923A.jpg
    IMG02236131923A.jpg
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 74

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ΘΥΡΑ 7 οπως παλια...

lacanian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειχατε ακουσει για μια κοπελα που ξεπεταγε το μισο πουλμαν στις εκδρομες?

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο υποβρυχιος παληκαρι απο τα λιγα....
μεγα πρεζακι βεβαια ...
αν δεν ηταν εξαρτημενος μπορουσε να δειρει ενα λοχο μονος του.. :birdman:
για τον λιοφαγο τι να πει κανεις???
η αλυσιδα του ολα τα λεφτα καθε κυριακη μεσα στην 7!!!

τωρα εχει μεινει η σφουγγαριστρα ο τσουκαλας να γελαμε....
δεν ειμαι ολυμπιακος αλλα εχω ακουσει μερικα πραγματα που ειναι γνωστα σχεδον σε ολους.ο υποβρυχιος ειχε φτιαξει τους fanatics στο κεντρο της αθηνας και ειχε στρατο μονος του που εκανε οτι ηθελε.απο τους παλιους τωρα εχετε τακη και κουντουρη και ειχατε και τον τολη απο πειραια αλλο μεγα πρεζακι αυτος και διακινητης μεγαλος ειχε κατηγορηθει και μπορει να ειχε κανει και φυλακη για εμποριο και τον ξαναπιασαν μετα τα γεγονοτα της παιανιας αλλα τον εβγαλαν αθωο και πρεπει να αποχωρησε απο την 7 μετα.

gkavleas88

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την δεκαετια του 80' παντως οι γαυροι εφαγαν δυο απο τα μεγαλυτερα πακετα τις ιστοριας τους απο Παναθηναικους.
Το πρωτο ηταν στο Πεδιο το 84 την ημερα του αγωνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο οακα οπου οι γαυροι θελοντας να το παιξουν μαγκες ειπαν να παρουν τα τρενα απο βικτωρια και το δευτερο(και μεγαλυτερο) ηταν το 88(τελικος κυπελου) στο Μουσειο με τους γαυρους αποφασισμενους να παρουν την ρεβανς αλλα η καταληξη να ειναι παλι η ιδια γι'αυτους :pipa1: επισης να πω οτι και στα δυο σκηνικα οι γαυροι ηταν υπεραριθμοι απο εμας

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
ΝΑΙ. Κατά πολύ.  ;)

Το 84 ήμουν εξωτερικό  :sunglasses:

Αλλά καλοί μαλάκες ήμασταν όλοι μας.... :jerking:

Δεν παίζαν σίδερα τότε, αλλά κάποιοι θα μπορούσαν να μείνουν ανάπηροι ή να μας κοιτάνε από τα μεγάλα λιβάδια του Μανιτού.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom