Νέα

H Μπρίτνεϋ ξύρισε το κεφάλι της!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
+ οτι ειναι αλβανιδα στην καταγωγη........................

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πολεμιστή τα 2/3 των τραγουδιών της αναφέρονται στην ΜΑΛΑΚΙΑ που τραβάει ο σύγχρονος άνδρας εμμέσως βεβαια..
τι σοβαρό να έχει για να κάνει πολιτική αυτο το άτομο?
για κλωτσιές και μπουνιές ειναι όλες αυτες..που θα κάνει και κύρηγμα μια 10000γαμημένη απο τον κάθε Πορτορικανό καθαριστή αμαξιών...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ε δεν είπαμε ότι είναι και ο Τσε Γκεβάρα. Ποπ τραγουδίστρια είναι η κοπέλα. Πάντως σαν άτομο πιστεύω ότι έχεις σχηματίσει λανθασμένη εικόνα γι' αυτήν. Δεν είναι καμιά χαζοχαρούμενη πουτάνα.

:-) και επειδή σε κόβω για ροκ τύπο, μια εκτέλεση τραγουδιού των Aerosmith από την πινκ

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για την ροζ μιλαω.....ο θεος να την κανει "την" ετσι οπως ειναι..

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τελικα φυτρωσαν καθολου τα μαλλια της μανταμ???
μηπως εχουμε νεα?

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
polemistis ναι ρόκ..πάντως απο φωνή ειναι καλή ;) απο τραγούδια μας την χαλάει την δουλεια..

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ψυχολογικά προβλήματα άκουσα ότι έχει η κοπέλα! Ξαφνικά απο εκεί που ήταν τοπ  ποπ τραγουδιστρια ξεχάστηκε! Κρίμα!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
polemistis ναι ρόκ..πάντως απο φωνή ειναι καλή ;) απο τραγούδια μας την χαλάει την δουλεια..

Στα τραγούδια, η πλειοψηφία των ποπ τραγουδιών έχει μαλακία στίχους. Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι δεν είναι αποκλειστική ευθύνη των τραγουδιστών αυτό. Ο κόσμος είναι που προτιμά τέτοια τραγούδια και τα ανεβάζει ψηλά στα charts. Όταν βγαίνει ένα άλμπουμ θα ηχογραφηθούν καμιά σαρανταριά - πενηνταριά τραγούδια. Από αυτά η δισκογραφική θα εγκρίνει τα 10 ? 12 ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού. Όταν σου βγάζει ένα πολύ καλό μελωδικό τραγούδι όπως το Nobody Knows και πάει άπατο (αμφιβάλω αν παίχτηκε καν το βίντεοκλιπ στο MAD) και παίζουν μόνο τραγούδια τύπου U + Ur Hand που όντως είναι μαλακία και αναφέρονται στην μαλακία, ε τότε δεν φταιει ο τραγουδιστής. Για μένα το βασικό για ένα τραγουδιστή είναι να έχει καλή φωνή και να μπορεί live να κάνει ένα καλό show. Αυτά μπορεί να φαίνονται αυτονόητα αλλά στην εποχή μας δεν είναι. Γι αυτό βλέπεις τύπισσες σαν την Μπρίτνευ να κάνουν καριέρα που αν τις ακούσεις live θα λυθείς στα γέλια. Ακόμα και το απόλυτο ποπ είδωλο, η Μαντόνα, από φωνή είναι άστα να πάνε. Την σώζει όλες αυτές τις δεκαετίες η σκηνική της παρουσία.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οντως η φωνη της μαντονα ειναι γ.τ.π.κ. και δε λεει ζωντανα αλλα ειναι η μονη τραγουδιαρα για την οποια θα εσκαγα οσο οσο να την δω λαιβ αν ερχοταν ελλαδα.......(καλα οχι υπερβολες....μεχρι 100 ευρω γιατι ειμαι και τσιπισα........χαχαχαχαχαχαχα)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οντως η φωνη της μαντονα ειναι γ.τ.π.κ. και δε λεει ζωντανα αλλα ειναι η μονη τραγουδιαρα για την οποια θα εσκαγα οσο οσο να την δω λαιβ αν ερχοταν ελλαδα.......(καλα οχι υπερβολες....μεχρι 100 ευρω γιατι ειμαι και τσιπισα........χαχαχαχαχαχαχα)

..εγκυρες πληροφοριες που κυκλοφορουν στα δημοσιογραφικα γραφεια αναφερουν οτι θα εφτανες μεχρι και τα 680 ευρω καθως τσιπισα ΔΕΝ εισαι....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχαχα σε τετοια θεματα ειμαι...........αντε επειδη εχω κεφια μεχρι 150.........μα δεν ειναι τραγικα πολλα λεφτα? τα πιο πολλα που εχω δωσει ειναι στο ροκγουειβ αλλα εκει εβλεπα 4 συγκροτηματα!!!! :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Χαχαχαχαχαχαχα σε τετοια θεματα ειμαι...........αντε επειδη εχω κεφια μεχρι 150.........μα δεν ειναι τραγικα πολλα λεφτα? τα πιο πολλα που εχω δωσει ειναι στο ροκγουειβ αλλα εκει εβλεπα 4 συγκροτηματα!!!! :P

..εδω δινεις χιλιαδες ευρω για τα λουλουδια στα σκυλαδικα που μου εχεις πει οτι πηγαινεις......  :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι............καταλαβες απελπισια? δεν βρισκω κοροιδο να μου τα πληρωνει και τα αγοραζω μονη μου.........μετα με ραινω κι ολας ή βαζω τις υπολοιπες μπακουρογκομενες φιλεναδες που κουβαλαω μαζι να ραινει η μια την αλλη.........και ετσι περασε αλλο ενα τυπικο μιζερο γουικεντ :P :2funny:

αλλα ειπαμε........στη madge οοοοοοοσο οσο δινουμε........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..μη με προκαλεις να ανεβασω τη φωτο απ τα μπουζουκια που μου εστειλες.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχα

εσυ μη με προκαλλεις........ :P :P :P
γιατι θα ανεβασω τιποτα αλλο....... :2funny:

Stories