Νέα

H Mistress Elise Sutton Αποκαλύπτει Στο Kinky Fantasies On Line

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή :
H Mistress Elise Sutton Αποκαλύπτει Στο Kinky Fantasies On Line!
2014/06/h-mistress-elise-sutton-kinky-fantasies.html

H  Elise Sutton  είναι μια πραγματικά «Θρυλική Προσωπικότητα» ανάμεσα στα μέλη της παγκόσμιας Φετιχιστικής Κοινότητας μια ίσως η Γυναίκα με την πολυτιμότερη προσφορά όσο αφορά θέματα Σχέσεων Γυναικείας Κυριαρχίας που είναι σε μόνιμο επίπεδο (24/7)

Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα της
όπου μπορούν να βρούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα όπως για παράδειγμα : «Πώς να γνωρίσει η σύζυγος/σύντροφός μου το  BDSM ;»

Είναι γνωστό ότι η Elise Sutton  έχει όλες τις απαντήσεις ενώ και το συγγραφικό της  έργο είναι γνωστό

Σήμερα είμαι περήφανος που ανεβάζω το άρθρο που με έκανε να εκστασιαστώ !

Το να μιλήσω με την Elise Sutton  ήταν όνειρο ζωής οπότε όπως καταλαβαίνετε όταν αποδέχτηκε την πρόσκλησή μου για συνέντευξη έγινα ο πιο ευτυχής άνθρωπος στην Γη !

Ας μην χάνουμε λοιπόν άλλο χρόνο ! Ας μάθουμε για την Γυναικεία Κυριαρχία από την Καλύτερη !

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Κυρία Elise Sutton ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτετε για τους  αναγνώστες του Kinky Fantasies On Line  . Είναι τιμή να φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μου η Γυναίκα εκείνη που θεωρείται «Γκουρού» στον τομέα των Σχέσεων Γυναικείας Κυριαρχίας .
Μιλήστε μας για τον εαυτό σας , τις εμπειρίες σας , την πρώτη σας επαφή με την Γυναικεία Κυριαρχία και τον Φετιχισμό καθώς και την άποψή σας για την θέση της Γυναίκας σε μια σύγχρονη σχέση . 

Elise Sutton
Έχω μπεί στα πενήντα πλέον , είμαι παντρεμένη και ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με την Γυναικεία Κυριαρχία όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο . Σπούδαζα ψυχολογία με ειδικότητα στην Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και μια μέρα ένας φίλος με προσκάλεσε να παρακολουθήσω μια ομάδα BDSM .

Ήταν η πρώτη μου εμπειρία και ανοικτή επαφή με Κυριαρχικές Γυναίκες και υποτακτικούς .

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα μια Γυναίκα να μαστιγώνει έναν άντρα . Κάτι είχε εκραγεί μέσα μου ! Εννοώ ότι ποτέ στην ζωή μου δεν είχα ερεθιστεί τόσο πολύ . Δεν ήταν μόνο τα μαστιγώματα  . Ήταν η όλη φάση με τα D/S παιχνίδια . Λατρεύω πάντα να βλέπω έναν άντρα πεσμένο στα γόνατα και να υποτάσσεται σε μια Γυναίκα . Έτσι «κόλλησα» .

Μελέτησα εις βάθος την Γυναικεία Κυριαρχία διαβάζοντας βιβλία , κάθε λογής υλικό που έπεφτε στα χέρια μου και συνομιλωντας με με ανθρώπους που ήταν ενεργοί σε αυτό τον τρόπο ζωής . Συνήθιζα να κάνω ταξίδια στην Ν. Υόρκη και να συχνάζω σε SM Clubs και να καταγράφω σε ένα προσωπικό μου ημερολόγιο κάθε εμπειρία μου .

Εκεί συνάντησα μια επαγγελματία Αφέντρα που έγινε πολύ καλή μου φίλη και μάλιστα είχα συμφωνήσει να συνεργαζόμαστε όποτε είχε κάποιον πελάτη που επιθυμούσε να υποταχθεί σε δύο Αφέντρες . Αυτό μου έδωσε την δυνατότητα για περαιτέρω μελέτη και έρευνα σε σχέση με την Γυναικεία Κυριαρχία καθώς και ένα έξτρα εισόδημα που ήταν αναγκαίο . Είχα διαφορετικό «όνομα» τότε ως Αφέντρα εκείνη την εποχή

Σχετικά με Φετίχ ! Μου άρεσε πάρα πολύ η αίσθηση των δερμάτινων ρούχων επάνω στο κορμί μου . Με κυρίευε ένα υπέροχο συναίσθημα δύναμης . Ποτέ δεν ήμουν οπαδός των κορσέδων γιατί με περιόριζαν όταν ήθελα να υποτάξω έναν άντρα. Πάντα επέλεγα δερμάτινα ρούχα , γάντια , μπότες κλπ.

Με τον καιρό , εξελίχθηκα και μετατράπηκα σε μια ιδεολόγο – πιστή της Γυναικείας Κυριαρχίας ενώ πιστεύω ότι οι σχέσεις λειτουργούν καλύτερα όταν η Γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο και ΄τον έλεγχο .

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Οι  περισσότεροι υποτακτικοί άντρες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να βρει κανείς μια Γυναίκα έτοιμη να δεχθεί τον Κυρίαρχο ρόλο και να γίνει Αφέντρα στην σχέση . Εσείς τι πιστεύετε ; Το θεωρείτε δύσκολο ; Νομίζετε ότι οι υποτακτικοί προσπαθούν όσο πρέπει και είναι έτοιμοι να δεχτούν το «Πλήρες Πακέτο Κυριαρχίας» ;

Elise Sutton
Λοιπόν , οι Κυριαρχικές Γυναίκες έχουν ένα πλεονέκτημα μιας και οι υποτακτικοί άντρες είναι πιο εύκολο να δεχτούν τους όρους υποταγής σε μια Αφέντρα από ότι το αντίθετο .
Τα καλά νέα είναι ότι το χάσμα γεφυρώνεται όσο περνάει ο χρόνος και η κοινωνία εξελίσσεται .
Πίσω στην δεκαετία του 80 όταν παρακολουθούσα SM Ομάδες , οι υποτακτικοί άντρες υπερτερούσαν των Γυναικών σε αναλογία 20:1 . Την δεκαετία του 90 η αναλογία έπεσε σε 15:1 και μια δεκαετία πρίν περίπου 10:1. Σήμερα κυμαίνεται σε 5:1 ενώ έχω ακούσει ότι υπάρχουν και SM Clubs που η Αφέντρες υπερέχουν αριθμητικά από τους υποτακτικούς άντρες .

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Ένα από τα γραπτά σας κείμενα , το “How to introduce BDSM to your wife/girlfriend” ,θεωρείται η «Βίβλος» ανάμεσα στα μέλη της Κοινότητας BDSM  παγκοσμίως . Οι άνθρωποι πάντα προσπαθούν να βρούν τρόπους να εκμυστηρευτούν στις φίλες / συζύγους τους τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις τους αλλά αυτό πάντα είναι δύσκολο εγχείρημα . Ποια είναι η συμβουλή σας σε έναν υποτακτικό που θα ήθελε η Γυναίκα του να γίνει η Αφέντρα του ; Μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ;
Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και για την άποψη που λέει ότι μια σύζυγος ή φιλενάδα δεν μπορεί να γίνει Αφέντρα μιας και λόγω της οικειότητα , των παιδιών και της κοινωνικής ζωής , κάνει το στοιχείο του «Βρώμικου» και του «Διεστραμμένου» να απουσιάζουν .

Elise Sutton
Εξαρτάται από την Γυναίκα , την ανατροφή της , την προσωπικότητά της και ένα πλήθος ακόμα μεταβλητών . Η μέθοδος που πείθει περισσότερο τις Γυναίκες να μπούν στο χώρο της Γυναικείας Κυριαρχίας είναι να τους δείξετε τα «οφέλη» που θα έχουν και αυτό είναι ο δρόμος που έχουν ακολουθήσει οι περισσότεροι υποτακτικοί άντρες που τελικά έπεισαν τις συντρόφους τους .

Τα «οφέλη» δεν είναι μόνο «υπολογιστικά» όπως το χρήμα . Σκεφτείτε το εξής: Ποια Γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι σε μια σχέση που θα την περιποιούνται , θα κάνουν οικιακές δουλειές γιαυτήν , θα της έκαναν μασάζ κάθε μέρα και θα της ήταν αφοσιωμένος ο άντρας της .

Ένας άντρας πρέπει να είναι προσεκτικός σε αυτή την προσέγγιση . Οι περισσότερες Γυναίκες θα λάτρευαν να έχουν άντρες τρυφερούς που θα τις αγαπούν , θα τις προσέχουν και θα τις λατρεύουν . Οι Γυναίκες είναι ρομαντικές και από την στιγμή που εισέρχονται στην εφηβεία κατακλύζονται από σκέψεις αγάπης , ρομάντζου και γάμου . Σκεφτείτε το είδος των ταινιών που λέγονται «Γυναικείες Ταινίες» σχετικά με σχέσεις και έρωτες μιας και οι Γυναίκες είναι το  target group .

Η φύση έχει προικίσει τις Γυναίκες με την έμφυτη ανάγκη να αγαπάνε και να θέλουν να αγαπιούνται μιας και έχουν την ευθύνη για την αναπαραγωγή και της διαιώνισης του είδους . Το ρομάντζο οδηγεί στην σχέση , στο  γάμο , στην συνέχεια στα παιδιά . Αυτή η ευθύνη έχει κληροδοτηθεί στην ανώτερη οντότητα που είναι φυσικά η Γυναίκα .

Παρόλο αυτά όμως , ζούμε σε μια κοινωνία που το πατριαρχικό μοντέλο σιγά σιγά υποχωρεί και σπο την Πατριαρχία , ωθούμαστε στην Μητριαρχία καθώς η κοινωνία εξελίσσεται ενώ οι Γυναίκες ολοένα και συχνότερα ανακαλύπτουν τα οφέλη της Γυναικείας Κυριαρχίας παρά τα εμπόδια που υπάρχουν .

Γιαυτό και είναι βασικό ο υποτακτικός συνειδητοποιημένος άντρας να δείξει στην Γυναίκα του τα οφέλη της Κυριαρχίας , τροφοδοτώντας παράλληλα την ανάγκη για ρομαντισμό , αγάπη και αφοσίωση . Εξάλλου η Γυναικεία Κυριαρχία έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των αναγκών της Γυναίκας , την αγάπη , τον ρομαντισμό και την αφοσίωση .

Η Γυναικεία Κυριαρχία όμως είναι αρκετά παρεξηγημένη και πρέπει να αναλυθεί κάθε πτυχή της σε μια Γυναίκα καθώς και να εξηγηθεί γιατί ένας άντρας έχει την ανάγκη να υποταχθεί σε μια Δυναμική Γυναίκα .
Εδώ γίνονται λάθη από πολλούς άντρες όταν εξηγούν σε μια γυναίκα το τι θέλουν μιας και ακούγονται «διεστραμμένες» και «εγωιστικές» οι επιθυμίες τους ενώ θα έπρεπε να εξηγήσουν ότι ο σκοπός είναι η λατρεία της Γυναίκας και τότε εκείνη θα είναι ανοικτή στην εξερεύνηση πρακτικών και παιχνιδιών sm.

Να είστε σίγουροι όταν όταν εξηγήσετε ότι σκοπός του υποτακτικού άντρα είναι να αφοσιωθεί απολύτως στην Γυναίκα του , αυτό θα φέρει το BDSM Lifestyle σε εντελώς νέο προσκήνιο στα μάτια της .

Βέβαια , υπάρχει και το θέμα των προσωπικών βιωμάτων που καθιστά απολύτως «εξατομικευμένη» την απάντηση στο ερώτημα πώς να πω στην φίλη μου για την Γυναικεία Κυριαρχία .
Μια Γυναίκα μεγαλωμένη σε φεμινιστικό περιβάλλον σε μια φιλελεύθερη περιοχή όπως το San Francisco , είναι πολύ πιο ανοικτή από μια άλλη Γυναίκα , μεγαλωμένη σε αυστηρό καθολικό περιβάλλον σε κάποια άλλη περιοχή αλλά και πάλι αυτό είναι σχετικό μιας και εγώ προσωπικά ήμουν μεγαλωμένη σε αυστηρό καθολικό περιβάλλον .

Σε τελική ανάλυση , μόνο όταν αποκαλυφθεί η Γυναικεία Κυριαρχία σε μια Γυναίκα θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα . Μου έχει τύχει , να γνωρίσω Γυναίκες που μεγάλωσαν σε πατριαρχικό περιβάλλον και όταν τους μιλήσαν για Γυναικεία Κυριαρχία , το αποδέχτηκαν και έγιναν πολύ αυστηρές Αφέντρες .

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με δημοφιλή φετίχ όπως Dildo / Strapon Play, Orgasm Control and Cuckolding . Μιλήστε μας για τα φετίχ που προτιμάτε εσείς περισσότερο και θεωρείται πολύτιμα στον έλεγχο και υποταγή ενός άντρα

Elise Sutton
Έχει γίνει μια πραγματική επανάσταση σχετικά με τις πρακτικές του SM όσο αφορά την Γυναικεία Κυριαρχία . Πίσω στις δεκαετίες του 60 , 70 και 80 συνήθως οι πρακτικές είχαν να κάνουν με την πειθαρχία και την τιμωρία , δερμάτινα ρούχα , μαστίγια , corporal punishment , Spanking , αυτά ήταν στο προσκήνιο . Στην δεκαετία του 90 έγιναν δημοφιλή τα παιχνίδια αλλαγής ρόλων (Forced Feminization) και φυσικά τα παιχνίδια με Δονητές (Strapon Play) .

Στην δεκαετία του 2000 ανέβηκαν πολύ τα παιχνίδια ελέγχου οργασμού (Chastity Devices) και μάλιστα οι κατασκευαστές τους γνώρισαν και μεγάλη ανάπτυξη ενώ δημιουργήθηκαν και αξεπέραστες συσκευές όπως η CB2000 .

Στην τρέχουσα δεκαετία , στο προσκήνιο βρίσκονται τα παιχνίδια με το Φετιχιστικό Κεράτωμα (Cuckolding) . Έχω μια φίλη που κάνει τηλεφωνικά sessions στο  Nite-flirt και 4 στα 5 τηλέφωνα είναι από άντρες που ψάχνουν τον τρόπο να πείσουν την γυναίκα / σύντροφό τους να τους εξευτελίσει βρίσκοντας άλλους άντρες .

Αυτά είναι πολύ γενικά συμπεράσματα . Προφανώς κάθε άντρας επιθυμεί διάφορα παιχνίδια και σενάρια υποταγής που ιστορικά φτάνουν μέχρι την εποχή λατρείας της Θεάς Κυβέλης στην Ρωμαϊκή Εποχή όπου άντρες εξαναγκάζονταν να υποβληθούν σε μαρτύρια , σε αλλαγή φύλου και ευνουχισμό στο πλαίσιο λατρείας της .

Όσοι διάβασαν το βιβλίο μου “Searching for Wanda”  σχετικά με τον Leopold von Sacher-Masoch ο οποίος έγραψε το γνωστό βιβλίο Η Αφροδίτη Με Τις Γούνες το 1869 και έδωσε το προσωνύμιο «μαζοχιστής» στην ιστορία , θα δούν ότι δεν ήταν κάτι κρυμένο που δεν είχε ανακαλυφθεί παλαιότερα μιας και ο πρωταγωνιστής , εκτός ότι επιζητούσε μαστίγωμα και σωματική τιμωρία , ήθελε να βλέπει την Αφέντρα του να πηγαίνει με άλλους άντρες

Η κοινωνία αλλάζει διαρκώς και πλεόν οι Γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο ολοένα και περισσότερο . Σήμερα στους υποτακτικούς άντρες δεν αρκεί η υποταγή τους μέσω spanking , Strapons , Forced Feminization κλπ . Η πλήρης υποταγή και ταπείνωση έρχεται με τον Κεράτωμα (Cuckolding) .

Σχετικέ με εμένα τώρα . Εγώ είμαι πιο παραδοσιακό τύπος . Μου αρέσει να επιβάλω πατροπαράδοτη κυριαρχία με spanking και μαστίγωμα αλλά που και που εξουσιάζω τον άντρα μου ντύνοντάς τον γυναικεία και χρησιμοποιώντας και strapon . Σχετικά με το Κεράτωμα , δεν ενθαρύνω ούτα απονθαρύνω τους ανθρώπους που θέλουν να το δοκιμάσουν . Απλώς εφιστώ την προσοχή όταν βάζουν και τρίτους ανθρώπους στην σχέση τους .

Πιστεύω ακράδατα στις δυνατές σχέσεις όπου οι Γυναίκες έχουν το πρώτο λόγο .

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Γιατί θεωρείται ότι αρέσει στους άντρες να υποτάσσονται ;

Elise Sutton
Προσωπικά πιστεύω ότι όλα τα φετίχ και τα κινκυ παιχνίδια είναι οι εξωτερικεύσεις μιας υποσυνείδητης ανάγκης και ακόρεστης δίψας που υπάρχει σε κάθε άντρα να δεχτεί την Γυναικεία Κυριαρχία και τονΈλεγχο.

Οι άντρες επιθυμούν να τιμωρηθούν , να μαστιγωθούν , να τους τις «βρέξει» μια ισχυρή Γυναίκα η οποία μπορεί ακόμα και να τους ντύσει γυναικεία και να τους βάλει να δεχτούν παθητικά το στραπον ακόμα μπορεί να δεχτούν και ουρολαγνεία .

Όλα αντανακλούν την λαχτάρα τους να υπηρετήσουν μια Γυναίκα σεξουαλικά και να γίνουν ακόμα και οικιακοί υπηρέτες της . Όλα αυτά είναι η αγάπη τους για την Κυριαρχία και τον Έλεγχο μιας Γυναίκας .

Οι άντρες επιθυμούν τις Γυναίκες να αναλάβουν τον Έλεγχο μην το ξεχνάτε αυτό !

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Μιλήστε μας αν μπορείτε για τα πιο ακραία παιχνίδια που έχετε ακούσει να συμβαίνουν κατά την διάρκεια των «Συμβουλευτικών Συνεδριών» σας με άλλα ζευγάρια .

Elise Sutton
Αυτό τον καιρό δουλεύω ένα βιβλίο με τίτλο “FemDom Confidential” και κωλύομαι να δώσω πολλές λεπτομέρεις . Παρόλο αυτά όμως θυμάμαι ένα ζευγάρι που η Γυναίκα είχε αναλάβει εξολοκλήρου τον έλεγχο της σχέσης και του γάμου τους .

Ο Άντρας της ζητούσε επι σειρά ετών από την σύζυγό του να κυριαρχήσει επάνω του και όταν τελικά εκείνη ενέδωσε δεν υπήρχε γυρισμός .

Της έγραψε όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο όνομά της και εκείνη τον υπέταξε εξολοκλήρου . Όταν δεν είναι στην δουλειά και είναι σπίτι είναι η Αρσενική Τσούλα Υπηρέτριά της , φοράει γυναικεία ρούχα και chastity device ενώ η Αφέντρα έχει πολλούς εραστές , άντρες και γυναίκες .

Γιατί ήρθε σε εμένα ; Απλό… Ήθελε παραπάνω Κυριαρχία και έψαχναν να βρούν λύση για να «ευνουχίσει» τον σκλάβο της . Φυσικά τους είπα ότι δεν πρέπει να προβούν σε τόσο ακραίες λύσεις αλλά νομίζω ότι η απόφαση ήταν ήδη ειλλημμένη .

Φαντάζομαι ο σύζυγος δεν μπορόυσε να προβλέψει σε καμία περίπτωση πόσο δυνατη Αφέντρα θα εξελισσόταν η Γυναίκα του

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Πιστεύετε ότι οι σχέσεις θα μετασχηματισθούν σε σχέσεις όπου η Γυναίκα θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο στο μέλλον ;

Elise Sutton
Ναι ! Τουλάχιστον στις Δυτικές Κοινωνίες αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει στο άμεσο μέλλον . Η κοινωνία αλλάζει , στρέφεται προς την Μητριαρχία αλλά είναι η εξέλιξη είναι σταθερή και αργή . Όλο και περισσότερα ζευγάρια στρέφονται προς την Γυναικεία Κυριαρχία εντός της σχέσης αλλά νομίζω ότι θέλει κάποιες γενιές ακόμα , ειδικά σε μέρη όπως η Ανατολή που θα αργήσει περισσότερο . Μόνο ο Θεός / Θεά ξέρει !

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Πείτε μας την γνώμη σας για τις επαγγελματίες Αφέντρες και το ρόλο τους στις κινκυ φαντασιώσεις των αντρών . Νομίζετε ότι είναι απλώς υποκατάστατο μέχρι ο άντρας να βρεί την Γυναίκα που θα τον υποτάξει;

οElise Sutton
Όπως έχω γράψει και στο βιβλίο μου “The FemDom Experience” , η Επαγγελματίας Αφέντρα είναι δημιούργημα των αντρικών φαντασιώσεων και των Γυναικείων αναγκών .

Οι Γυναίκες τιμωρούν και υποτάσσουν άντρες για την ικανοποίηση τους και το κέρδος εδώ και αιώνες . Η Επαγγελματίας Αφέντρα είναι η ενσάρκωση της αντρικής υποταγής και της Γυναικείας ανάγκης για Κυριαρχία . Είναι το ύστατο σύμβολο της Γυναικείας ανεξαρτησίας !

Η Επαγγελματίας Αφέντρα αντιπροσωπεύει την αναστροφή του πατριαρχικού κοινωνικού μοντέλου που θέλει τις γυναίκες γλυκειές και καλές και διδάσκει ότι δεν είναι «θυληκό» να έχει μια κοπέλα επιθετική και κυριαρχική συμπεριφορά. Ως εκ τούτου η Αφέντρα συμβολίζει την Γυναικεία αυτή υπόσταση που τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες θέλουν αλλά φοβούνται κιόλας . Επιδεικνύει την άλλη πλευρά της Γυναίκας που  ένας άντρας υποτάσσεται σε αυτή . Είναι η απάντηση στο υπέρμετρο αντρικό «Εγώ» και αντιπροσωπεύει την δύναμη και τον έλεγχο που κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί . Είναι το πραγματικό Δυνατό Φύλο .

Η Αφέντρα είναι πάντα ανοικτή ως προς το ποια είναι και το τι θέλει και κάθε άντρας επιθυμεί να μάθει πως θα ήταν αν γινόταν να τεθεί υπο την κυριαρχία και τον έλεγχό της

Η επιτυχημένη επαγγελματίας Αφέντρα σήμερα , πρέπει να έχει εικόνα για την υποτακτική φύση των αντρών και το πώς εκδηλώνεται . Είναι αναγκαίο να έχει ταλέντο ώστε να διαισθάνεται και να διαπερνά την ψυχική δομή του υποτακτικού που έχει απέναντί της και να έχει ικανότητες και γνώσεις για ευρεία γκάμα φετίχ και πρακτικών . Όσο και να φέρεται περίεργο πρέπει να είναι και ψυχολόγος και ιερέας – εξομολογήτρια των πελατών της που αναζητούν την υποταγή και την ολοκλήρωσή τους .

Η ύπαρξή τους είναι αναγκαία μιας και βρίσκουν καταφύγιο εκεί άντρες που επιθυμούσαν μια ζωή να βρούν την πραγματική Αφέντρα , να κάνουν την «μεταπήδηση» από τις φαντασιώσεις στην πράξη αλλά επειδή δεν τον καταφέρνουν , επιδιώκουν να το ζήσουν τουλάχιστον για κανένα δίωρο .

Η Επαγγελματίας Αφέντρα είναι η Γέφυρα ανάμεσα στο κόσμο των φαντασιώσεων και την πραγματικότητα και η επικύρωση στο μυαλό ενός υποτακτικού πως ότι φαντάζεται πραγματικά υπάρχει !

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Καθώς μεγαλώνω , αισθάνομαι ότι ο καλύτερος τρόπος να εξυπηρετήσω την Φετιχιστική Κοινότητα είναι να γράφω βιβλία . Αυτό κάνω αυτή την περίοδο όπου συγγράφω το “FemDom Confidential” το οποίο θα αφορά μερικούς από τους παλιούς μου πελάτες τα φετίχ τους και τις ιδιαίτερες τεχνικές που εφάρμοσα .

Ένα ακόμα βιβλίο που δουλεύω αυτή την περίοδο έχει να κάνει με ζευγάρια που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της Γυναικείας Κυριαρχίας μιας και οι αναγνώστες μου με ρωτάνε συνέχεια οδηγίες και πρακτικές . Θα επικαιροποιήσω πράγματα που έχω γράψει και στο site μου και νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό .

Θα ήθελα επίσης να γράφω και ένα βιβλίο λογοτεχνικού χαρακτήρα σχετικά με τις Δυναμικές Γυναίκες και τις σχέσεις . Κάτι  σαν το “Forty Shades of Grey”  αλλά στο επίκεντρο θα είναι η Γυναικεία Κυριαρχία . Νομίζω θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το Femdom Lifestyle.

Ελπίζω να βρώ χρόνο να τα κάνω όλα μετά την συνταξιοδότησή . Οραματίζομα τον εαυτό μου να κάθεται στην βεράντα στο παραθαλάσσιο σπίτι μου , τον άντρα μου πιστό υπηρέτη και να ατενίζω τον Ωκεανό καθώς γράφω για την Γυναικεία Κυριαρχία

Σύνδεσμοι Ενδιαφέροντος :

English Version
2014/06/mistress-elise-sutton-reveals-at-kinky.html

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom