Σεμνά και χωρίς τιμές αρχηγού κράτους το Άγιο Φως στην Ελλάδα
Διαφορετικές από αυτές των προηγούμενων ετών θα είναι οι διαδικασίες για την παραλαβή και μεταφορά του Αγίου Φωτός.
www.kathimerini.gr
πω ρε πουστη μου ο μαλακας ψηφισα κουλη!!Σεμνά και χωρίς τιμές αρχηγού κράτους το Άγιο Φως στην Ελλάδα
Διαφορετικές από αυτές των προηγούμενων ετών θα είναι οι διαδικασίες για την παραλαβή και μεταφορά του Αγίου Φωτός.www.kathimerini.gr
σωστη λογικη εσυ αν ειχες 7 δις παιδια που τα αγαπας και εισαι και παντοδυναμος , ποσα θα αφηνες να πεθανουν μεχρι να τελειωσει η δοκιμη?μας δοκιμαζει τυπε :-
για χιλιοστη φορα βεβαια :-(
αλλα αφου δεν περναμε τα τεστ αυτος φταιει; :S :S :S
πραγματικαΣυριζαίοι;
Βρισιά;
Καλά δεν έγινε τίποτα,μόνο σε 2 δημόσια κτίρια ήταν μόνο..πραγματικα
με την μιση κυπρο κατεχομενη
με νεκρους απο χιλιες δυο αιτιες
με οικονομικα προβληματα
με ενα σωρο θεματα
εκατσε δημοσιογραφος και εκανε θεμα για το αν στα δημοσια κτηρια βαλανε μεσιστιες τις σημαιες ή οχι
για μενα το θεμα ειναι τι συμφεροντα εχει δημοσιογραφος να αποπροσανατολιζει το κοσμο και οχι αν παραβιαστηκε ο νομος σε ενα θεμα θρησκευτικης παραδοσης
εχουμε 10 φωτιες γυρω μας και ο δημοσιογραφος ασχολειται με το αν κατουρησε ενα παιδακι στο παρκο...
Σεμνά και ταπεινά δεν ηταν το σύνθημα του Καραμανλή;Σεμνά και χωρίς τιμές αρχηγού κράτους το Άγιο Φως στην Ελλάδα
Διαφορετικές από αυτές των προηγούμενων ετών θα είναι οι διαδικασίες για την παραλαβή και μεταφορά του Αγίου Φωτός.www.kathimerini.gr
Προτιμούμε παραδοσιακά φίλε, δε θελουμεΌποιος ξεμείνει από Άγιο Φως να μου το πει. Έχω μια συλλογή από zippo που δεν ¼ ούτε με τυφώνα
Τα δώρα δεν δωρίζονται, Καπετάνιε.Όποιος ξεμείνει από Άγιο Φως να μου το πει. Έχω μια συλλογή από zippo που δεν σβήνουν ούτε με τυφώνα
Όλο μου την λες ρε Ωρίωνα. Για να δώσω φλόγα. Όχι όλο τον αναπτήρα.Τα δώρα δεν δωρίζονται, Καπετάνιε.
Σας την είπα τώρα γιατί αύριο μεθαύριο θα σας δωρίσω σπάνια σπίρτα. Δεν ξέρω πώς θα μου φανεί αν να τα δω στα χέρια του Sevagio ή της Diva.Όλο μου την λες ρε Ωρίωνα. Για να δώσω φλόγα. Όχι όλο τον αναπτήρα.
Μην ανησυχείς. Θα τα βάλω σε χρυσό κουτί τα δικά σου.Σας την είπα τώρα γιατί αύριο μεθαύριο θα σας δωρίσω σπάνια σπίρτα. Δεν ξέρω πώς θα μου φανεί αν να τα δω στα χέρια του Sevagio ή της Diva.
Αφού δεν ήταν ψυχιατρικός αλλαχουακμπάρης, πάλι καλά... Εκεί πήγε το μυαλό πρώτα... Όταν όμως διάβασα για Κρήτη, μου ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Φωτός.Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στην πομπή του Επιταφίου – Δύο τραυματίες | LiFO
Σε αλκοτέστ που του έκαναν διαπίστωσαν πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.www.lifo.gr
Μαλακίες γράφει.Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στην πομπή του Επιταφίου – Δύο τραυματίες | LiFO
Σε αλκοτέστ που του έκαναν διαπίστωσαν πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.www.lifo.gr