DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 522
- Like
- 73.281
- Πόντοι
- 41.129
ετοιμασου να βραζεις σε καζανι εις τον αιωνα τον απαντα τυπε :S :S :S
Σε ολα τα γεγονότα με καθυστέρηση πανε οι Ελληνικες αποστολες.Με καθυστέρηση αναχώρησε η ελληνική αποστολή που θα μεταφέρει το Άγιο Φως
23 Απρ. 2011, 10:53
Φωτογραφία: Eurokinissi
Λίγο μετά τις 10 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου -με τρεις ώρες καθυστέρηση- αναχώρησε τελικώς από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροσκάφος της ελληνικής αποστολής που μεταβαίνει στα Ιεροσόλυμα για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης.
Αρχικώς, το αεροσκάφος τύπου Embraer απογειώθηκε στις 7 το πρωί, αλλά έπειτα από μισή ώρα πτήσης παρουσίασε τεχνική ένδειξη, με αποτέλεσμα ο πιλότος να το προσγειώσει προληπτικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για τα Ιεροσόλυμα με άλλο αεροσκάφος του ιδίου τύπου, το οποίο έφθασε εκτάκτως από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, προκειμένου να μεταφέρει την αποστολή στους Αγίους Τόπους.
Το Άγιο Φως θα παραδώσει μετά τη λήξη της τελετής στον Πανάγιο Τάφο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ' λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, και η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται περί τις 6:30 μμ.
Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, οι βουλευτές Μιχάλης Παντούλας από το ΠΑΣΟΚ, η Ουρανία Παπανδρέου από το ΛΑΟΣ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου.
Newsroom ΔΟΛ
Μετα την επισημη παραδοχη του καντηλαναφτη του Παναγιου ταφου οτι επαιρνε αναπτηρα απο τον Εβραιο περιπτερα στην απεναντι γωνια με μισο ευρω και το αναβε, δεν θα επρεπε αν οχι να καταργηθει η θρησκεια μια και για παντα,τουλαχιστον να μην πληρωνει το ελληνικο κρατος χιλιαδες ευρω για να φερνει την μουφα ολων των εποχων
Σορυ,ξεχασα οτι ζουμε σε θεοκρατικο κρατος τυπου Σαουδικης Αραβιας :S :S :S
Επισης τύπε εγω εχω ιδιωτικη ασφαλειαΚαι μετά τσαντίζονται αν τους πεις όσοι δηλώνουν χριστιανοί να καλύπτουν από την τσέπη τους αυτά τα έξοδα και ότι αφορά το παπαδαριό.Αυτοί είναι οι πραγματικοί έλληνες χριστιανοί.
Σταματά την ιδιωτική ασφάλιση, ο γουρλος έκανε τα νοσοκομεία υπερλουξ.. :SΕπισης τύπε εγω εχω ιδιωτικη ασφαλεια
Αν ειναι ετσι δεν θελω να πληρωνω φορους για τα νοσοκομεια σας
Έχει καβατζα σπαρματζέτο.. :Sτυποι τωρα που ναι κλειστο το hondos που θα βρει αναπτηρακι ο τραγος :S :S :S
Τύπε θα κάνουν ομάδες των 9 ατόμων.. :Sτυποι τωρα με την καραντινα δεν θα μπορει και η ενωση αθεων να μαζευτει την μεγαλη παρασκευη να φανε κοψιδια :S :S :S
ξυλικι χριστιανων με σκουπες και σφουγγαριστρες θα παιξει φετος τυπε λες :S :S :SΈχει καβατζα σπαρματζέτο.. :S
αν κανεις teamξυλικι χριστιανων με σκουπες και σφουγγαριστρες θα παιξει φετος τυπε λες :S :S :S
τυπε εννοουσα το μαλλιοτραβηγμα που πεφτει απο τους παπαδες στον παναγιο ταφο μολις βγαινει ο αλλος ο τραγος με το φως που αναψε με zippo μεσα,ποιος θα πρωτοπαρει το φως να το πουλησει.αν κανεις team
ειμαι μεσα
επιθεση κανουν οι αρμενιοι για να παρουν το Αγιο Φως. δεν ειναι οποιος και οποιος παπας.τυπε εννοουσα το μαλλιοτραβηγμα που πεφτει απο τους παπαδες στον παναγιο ταφο μολις βγαινει ο αλλος ο τραγος με το φως που αναψε με zippo μεσα,ποιος θα πρωτοπαρει το φως να το πουλησει.
χωρις αυτο να αναιρει το πνευμα αυτου που ειπες :S :S :S
Τύπε θα κάνουν ομάδες των 9 ατόμων.. :S
Ετσι, ακριβως.επιθεση κανουν οι αρμενιοι για να παρουν το Αγιο Φως. δεν ειναι οποιος και οποιος παπας.
εμας σαν ελληνες μας συμφερει να ακουγετε το δικο μας ονομα, οτι στον Παναγιο Ταφο ειναι ελληνες οι ιερεις κτλ κτλ
αν κανεις team
ειμαι μεσα
τυπε εννοουσα το μαλλιοτραβηγμα που πεφτει απο τους παπαδες στον παναγιο ταφο μολις βγαινει ο αλλος ο τραγος με το φως που αναψε με zippo μεσα,ποιος θα πρωτοπαρει το φως να το πουλησει.
χωρις αυτο να αναιρει το πνευμα αυτου που ειπες :S :S :S
Νασο τα εθιμα κ οι παραδοσεις δεν σταματουν..ξυλικι χριστιανων με σκουπες και σφουγγαριστρες θα παιξει φετος τυπε λες :S :S :S