lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Δεν υπάρχει λέμε..
Εκεί καταλήγω κι εγώ.
Α ρε περσόνα ρεπόρτερ.
Δεν υπάρχει λέμε..
α καλα η μαλακια παει συννεφο με καταιγιδαΕκεί καταλήγω κι εγώ.
Α ρε περσόνα ρεπόρτερ.
Εκεί καταλήγω κι εγώ.
Α ρε περσόνα ρεπόρτερ.
Έτσι νομίζεις ... ότι είμαι σκλάβος κάποιου??? [size=18pt]
Εμένα που μέχρι και τα γεροντάκια στα καφενεία σηκώνονται όρθιοι στα καφενεία από σεβασμό, και ας έχω τα μισά τους χρόνια??? ;)[/size]
Για να κάθεσαι να μετράς μαλάκες, φαντάσου το ΠΟΣΟ μαλάκας είσαι εσύ ... και μάλιστα των 30χιλ. και φεύγα ποστ!
Get a life! .... ΓΑΜΑ!!!
α καλα η μαλακια παει συννεφο με καταιγιδα
απο θρησκευτικα πολιτικα
επιστημονικα και μποτρδελογαμηστρονικα
για να δω θα καταληξουμε στο ποδοσφαιρο
να πω και εγω καμια μλκ
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΕΖΟΥΡΑ....
ευκολακιΕγώ τελειώνω το τσιγάρο και μπαίνω για μπάνιο.
Έχεις μισή ώρα να το γυρίσεις στην μπάλλα.
Αν τα καταφέρεις μαγκιά σου!
γάματαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
Τα γερόντια!!!!
Είπα πουθενά ότι συζητώ για πολτική με σιτιτούρ?Ρε μάστορα, προ ολίγου μου είπες ότι κουβεντιάζεις με σιτιτούρια για πολιτική και βγάζεις χρήσιμα συμπεράσματα.
Εμείς έχουμε το πρόβλημα?
Μιλάς από προσωπική εμπειρία?
Δλδ. έχεις συναναστροφές με τέτοιους? ... Δεν εννοώ επαγγελματικά καταξιωμένους και συνεπείς ... [size=18pt]εννοώ ατόφια ευφυία![/size]
Τον ξέρεις τον άνθρωπο με την μεγαλύτερη ευφυία στον κόσμο?
Αλήθεια τον ξέρεις?
[size=18pt]Γιατί πριν 3-4 μήνες που συνομιλούσα μαζί του είμαι από τους ελάχιστους παρευρισκόμενους που τον συμπάθησαν, οι άλλοι τον θεωρούσαν σνομπ...
Άκου σνομπ... και εγώ έτσι θα έλεγα αν δεν τον καταλάβαινα...[/size]
Και καλά κάνουνε.
Μαγκιά τους.
Από ότι βλέπω εσύ τραβάς κάποιο ζόρι όχι εγώ... άμα δεν είσαι χορτάτος βλέπεις...
Έλα φιλαράκι...
Άκου να δεις τι έπαθα... πήγα να πάρω το καινούριο GMT της Panerai, [size=24pt]αυτό με το συμβατικό μπρασελέ εννοώ, γιατί το χρειάζομαι[/size] και πουθενά! >
Έψαξα Καίσαρη, μετά πήγα διαδοχικά Φλωρεντία,Βερολίνο και Μόντρεαλ ... τίποτα!!!
Ευτυχώς με έβαλε σε λίστα αναμονής ο Καίσαρης και τελικά μου το έφερε ειδική παραγγελία!
Δύσκολα τα Panerai ... ακόμα και Ελβετία, Ζυρίχη και Γενεύη, που ήμουνα το καλοκάιρι δύσκολα τα έβρισκες!
ρε θα αφησεις τις μλκς να πουμε για μπαλαλάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
παίξτηνα και ΣΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Είπα πουθενά ότι συζητώ για πολτική με σιτιτούρ?
Εδώ θα μου πεις άλλοι πιστεύουν σε θάυματα, όλα να τα περιμένει κανείς!!!
Αντιστρέφοντας ελαφρώς το παραπάνω, [size=20pt]κράτη που επικροτούν τον καπιταλισμό (και δεν γκρινιάζουν όπως εμείς) έχουν σαφώς δει πολύ φως ... το να κουβεντιάζεις με ανατολικοευρωπαίες CTουρίστριες είναι μια καλή αρχή[/size] για το πόσο απολαμβάνουν πλέον πράγματα που δεν είχαν.
Και ενώ ξεκινήσαν από πολύ πίσω (ένας λόγος που έριξε και πολλές στην πορνεία), έχοντας πρότερη εμπειρία γνωρίζουν ότι είναι ο μόνος δρόμος ... απλά προσπαθούν να μας προφτάσουν.
Έχει σπάσει και τα κοντέρια της μενσα εκτός από εραστής του ονείρου κι αξιοσέβαστος στα καφενεία..
lakh υποκλινομαι δεν τα καταφερα να το γυρισω στα ποδοσφαιρικα
Ρε τι διαβάζουμε σήμερις...
lakh υποκλινομαι δεν τα καταφερα να το γυρισω στα ποδοσφαιρικα
αυτος ο περσονας με εκλασε ακομα και στην προκληση
πού ρε πάμε.....Το 3G καυλιτζέκι φταίει.
Μην αγχώνεσαι.
πού ρε πάμε.....
έγινε νέα δημοκρατία το κωλοστίκ.......