Νέα

H μαλακία πάει σύννεφο: το Άγιο Φως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η πλυση εγκεφαλου παιζει ρολο και η διανοητικη ικανοτητα η οποια και καταστρεφεται δολιως απο τα εβραικα καθαρματα του πλανητου που μεχρι και φθοριο στις οδοντοκρεμες εβαλαν για να αποβλακωνουν τον κοσμακη!
Θάλιον βάζουν - διὰ νὰ μᾶς φονεύσωσι. Τὸ ἐπληροφορήθην ἐξ ἑνὸς πονήματος τοῦ Gerard de Villiers.

Συνημμένα

• 991695-gf.jpg
    991695-gf.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 44

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μεχρι και φθοριο στις οδοντοκρεμες εβαλαν για να αποβλακωνουν τον κοσμακη!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανάσταση πνευματικά νεκρών έχουμε μεσημεριάτικα. Κλέβουν τον κεραυνό του Τζίζας.

Πάω να βουρτσίσω τα δόντια μου!  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανάσταση πνευματικά νεκρών έχουμε μεσημεριάτικα. Κλέβουν τον κεραυνό του Τζίζας.

Πάω να βουρτσίσω τα δόντια μου!  :rockon: :rockon: :rockon:
τα μουνια οι οδοντιατροι ειναι στο κολπο :2funny:
κουφαλες θα πεθανετε
URL]]

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σέβομαι τους πάντες .
Αλλα νομίζω ότι οι ντόπιοι χριστιανοί δεν σέβονται τους άλλους ιδιοποιουνται το
Κράτος όπως με τα σημερινά καραγκιζιλικια άγιο φως αρχηγός κράτους φοβερο
καραγκιοζιλίκι είναι για σένα τύπε και όχι για το 80% του πλυθησμού. για αυτό είναι αγένεια. άντε και του χρόνου με λιγότερα προβλήματα συμπεριφοράς... :cheesy:

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Σεβασμός σε όλες τις λοξες  χριστιανισμό,μουσουλμανισμο κα
Άλλωστε κανένας δεν είν :s&m_1:αι τέλειος ..
Το κράτος όμως πρέπει να είναι λαϊκό ,ουδέτερο και να μη σπονσοραρει κανενός τα καραγκιζιλικια.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τα μουνια οι οδοντιατροι ειναι στο κολπο :2funny:
κουφαλες θα πεθανετε http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/patriotic-military/guns-ammo/automatic-weapon.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Και τα pool boys τύπε που ρίχνουν χλώριο αντί για φθόριο στις πισίνες αλλά πηδάνε τις κυρίες των πλουσίων  :2funny:

[img]http://2.bp.blogspot.com/-NV8JgZFOqew/TWcLLdoL0OI/AAAAAAAAAa0/1oF9fpKz1k8/s1600/1245617624pool-boy.gif

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
καραγκιοζιλίκι είναι για σένα τύπε και όχι για το 80% του πλυθησμού. για αυτό είναι αγένεια.
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις γιατί οι χριστιανοί έχουν πρόβλημα με τις ανθρωπιστικές αξίες του Διαφωτισμού.
Και δεν μπορούν και να καταλάβουν το γιατί είναι το εξωφρενικό ... marketing έχουν καταντησει την πίστη τους ... ντρέπονται εγώ για αυτήν που δεν πιστεύω, αλλά όχι αυτοί!!!

Και μετά μας φαίνονται παράλογοι μόνο οι αναρχικοί...

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις γιατί οι χριστιανοί έχουν πρόβλημα με τις ανθρωπιστικές αξίες του Διαφωτισμού.
Και δεν μπορούν και να καταλάβουν το γιατί είναι το εξωφρενικό ... marketing έχουν καταντησει την πίστη τους ... ντρέπονται εγώ για αυτήν που δεν πιστεύω, αλλά όχι αυτοί!!!

ο διαφωτισμός διακυρρήτει την ανεξιθρησκεία, δε διακυρρήτει τη χλεύη :cheesy: ευρωπέε

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ο διαφωτισμός διακυρρήτει την ανεξιθρησκειαία, δε διακυρρήτει τη χλεύη :cheesy: ευρωπέε
Χλέυη what?
Τον Βολταίρο τον ξέρεις?
Κοίτα να δεις που υπάρχει και χριστιανός στον κόσμο που υπερασπίζεται τον διαφωτισμό και την ανεξιθρησκεία ... λίγο ακόμα και θα μας πούνε ότι επιτρέπεται το προγαμιαίο σεξ, ότι είναι ενστικτωδώς αναγκαίο ... με κίνδυνο βεβαίως να καούνε στην κόλαση ... μπα δεν πιστεύω!!!

Αλλά εδώ θα μου πεις ότι υπάρχουν και χριστιανοί υπέρμαχοι του Νίτσε!!! :jerking: :jerking: :jerking:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Χλέυη what?
Τον Βολταίρο τον ξέρεις?
Κοίτα να δεις που υπάρχει και χριστιανός στον κόσμο που υπερασπίζεται τον διαφωτισμό και την ανεξιθρησκεία ... λίγο ακόμα και θα μας πούνε ότι επιτρέπεται το προγαμιαίο σεξ, ότι είναι ενστικτωδώς αναγκαίο ... με κίνδυνο βεβαίως να καούνε στην κόλαση ... μπα δεν πιστεύω!!!
τείΑλλά εδώ θα μου πεις ότι υπάρχουν και χριστιανοί υπέρμαχοι του Νίτσε!!! :jerking: :jerking: :jerking:
πού τον έμαθες το Νίτσε βρε ανάγωγο βλαχαδερό :cheesy: που δεν μπορείτε να σεβαστείτε τίποτα και θέλετε να σας σέβονται; στο δίπλα νήμα του ομοίου σας φυράματος μπορείς να βρεις link studio. αυτό λέγεται ανεξιθρησκεία. αυτό που κάνετε εσείς είναι απλά υπανάπτυξη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χλέυη what?
Τον Βολταίρο τον ξέρεις?

Αλλά εδώ θα μου πεις ότι υπάρχουν και χριστιανοί υπέρμαχοι του Νίτσε!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Σιγά ρε συνεχιστή του διαφωτισμού!
Άντε να παίξεις με την αόρατη χείρα, αυτήν που της φοράς πανεράι αλλά πρόσεχε γιατί το πολύ παιχνίδι κουφαίνει!
:2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δημητρη αμα βρεις την Αλιντισσα εκει στην ΔΗΣΥ πες της οτι μας λειπει.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
πού τον έμαθες το Νίτσε βρε ανάγωγο βλαχαδερό :cheesy: που δεν μπορείτε να σεβαστείτε τίποτα και θέλετε να σας σέβονται; στο δίπλα νήμα του ομοίου σας φυράματος μπορείς να βρεις studio. αυτό λέγεται ανεξιθρησκεία. αυτό που κάνετε εσείς είναι απλά υπανάπτυξη
Να σε ρωτήσω κάτι?
Το ξέρει ο πνευματικός σου ότι μιλάς για ανεξιθρησκεία?
Σε βλέπω να πηγαίνεις στην κόλαση...
Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιερών Πατέρων ... μεγάλοι υπέρμαχοι της ανεξιθρησκείας στην εποχή τους ... απορώ γιατί ήρθε ο Διαφωτισμός και τους διαολόστειλε όλους αρχικά ...

Τελικά οι χριστιανοί γαμάνε πριν το γάμο ή ...μετά τον Νίτσε και την αναξιθρησκεία κάνουν και άλλα "χριστιανικά"??? :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Χλέυη what?
Τον Βολταίρο τον ξέρεις?

Εγω υπερασπιζομαι το διαφωτισμο και την ανεξιθρησκεια, και εγκρινω το προγαμιαιο σεξ (μεταξυ ενηλικων). Και δηλωνω και χριστιανος ορθοδοξος. Ασυμβατο?

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να σε ρωτήσω κάτι?
Το ξέρει ο πνευματικός σου ότι μιλάς για ανεξιθρησκεία?
Σε βλέπω να πηγαίνεις στην κόλαση...
Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιερών Πατέρων ... μεγάλοι υπέρμαχοι της ανεξιθρησκείας στην εποχή τους ... απορώ γιατί ήρθε ο Διαφωτισμός και τους διαολόστειλε όλους αρχικά ...

Τελικά οι χριστιανοί γαμάνε πριν το γάμο ή ...μετά τον Νίτσε και την αναξιθρησκεία κάνουν και άλλα "χριστιανικά"??? :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
τύπε από τη βιβλιοθήκη του δήμου διαβάζεις βιβλία ή πανέρι στο Θησείο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom