The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
oxi ηταν νηστεια
Ο κιμάς ήτο από σόγια;
oxi ηταν νηστεια
οχι.... απο αρκουδα.....νηστισιμοςΟ κιμάς ήτο από σόγια;
οχι.... απο αρκουδα.....νηστισιμος
Nαι ξεμπλεξα οριστικα απ αυτον,πηρα απαλλαγη(Ι5) μετα απο 3 χρονια μπες -βγες στατι αλλα ρε μαν;με τον στρατο ξεμπλεξες οριστικα;
Να σαι καλα ρε μαν,σ ευχαριστω πολυ!!φραντσεσκο παιζει να εισα μαν στο τοπ 3 των τρολλ του σαιτ αλλα σ αγαπαμε ρε μαν
μπραβο μαν.....απο δουλιτσα εχουμε;Nαι ξεμπλεξα οριστικα απ αυτον,πηρα απαλλαγη(Ι5) μετα απο 3 χρονια μπες -βγες στα
Κεντρα Νεοσυλλεκτων!!
Ναι,δουλευω αγροτικα με τον παππου μου αυτην περιοδο,μιας και δεν υπαρχουνμπραβο μαν.....απο δουλιτσα εχουμε;
πως τα καταφερες;τρελοχαρτο;Nαι ξεμπλεξα οριστικα απ αυτον,πηρα απαλλαγη(Ι5) μετα απο 3 χρονια μπες -βγες στα
Κεντρα Νεοσυλλεκτων!!
Τύπε μου από Ζάκυνθο είσαι;Ναι,δουλευω αγροτικα με τον παππου μου αυτην περιοδο,μιας και δεν υπαρχουν
δουλειες τωρα το χειμωνα εδω στην Ζακυνθο!!Τουλαχιστον με πληρωνει καλα,και το καλοκαιρι δουλευω
σε ενα τουριστικο γραφειο!!
Ναι απο Ζακυνθο ειμαι,Οχι δεν μενω στο Βασιλικο,καπου στα κεντρικα του νησιου.Τύπε μου από Ζάκυνθο είσαι;
Βασιλικό τύπε;
Το καλοκαίρι ρίξε μια βουτιά στου Μαυράντζη και στο azzuro από μένα
Ναι τι να κανω 3 χρονια περιμενα,αφου δεν αντεχα αλλο τον στρατο,πως τα καταφερες;τρελοχαρτο;
Τελικα της ηρθε περιοδος εχθες μετα απο 16 μερες καθυστερηση .ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!το τεστ εγκυμοσυνης μετραει την b-hCG ουρων η οποια ομως βγαινει θετικη μετα απο περιπου 15 μερες απο την υποτιθεμενη ημερομηνια συλληψης , συνεπως υπαρχει παραθυρακι 15 ημερων ψευδως αρνητικου τεστ
η πιο σωφρων επιλογη θα ηταν να μετρηθει η b-hCG αιματος σε καποιο νοσοκομειο
και μετα υπερηχος
Ναι τι να κανω 3 χρονια περιμενα,αφου δεν αντεχα αλλο τον στρατο,
το μονο καλο ηταν οτι πηγα και ειδα μερη οπου δεν ειχα ξαναπαει ποτε στην ζωη μου!!
Γι αυτο ο στρατος πρεπει να λεγεται ΣΤΡΑΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!!
για αυτο δουλευε μονο πισω πορτα,να εχεις το κεφακι σου ησυχο,γρασο στον μεντεσε και βαραΤελικα της ηρθε περιοδος εχθες μετα απο 16 μερες καθυστερηση .ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!
3 χρονια στο στρατο;στην λεγεωνα των ξενων ειχες παει;Ναι τι να κανω 3 χρονια περιμενα,αφου δεν αντεχα αλλο τον στρατο,
το μονο καλο ηταν οτι πηγα και ειδα μερη οπου δεν ειχα ξαναπαει ποτε στην ζωη μου!!
Γι αυτο ο στρατος πρεπει να λεγεται ΣΤΡΑΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!!
3 χρονια στο στρατο;στην λεγεωνα των ξενων ειχες παει;
Εμ αφου δεν αντεχα το προγγραμα του στρατου,καθε μερα ξυπνητηρι 6 μιση ωρα.Γενικαρε τυπε γιατι δεν καθοσουν να κανεις την θητεια σου
τοτε πιο λιγο θα σου ερχοτανε