Νέα

H Kοπέλα μου και γω έχουμε ανησυχίες για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!!!τι να κάνουμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα francesco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Πάρε πάνες και ασε τις εκτρώσεις και παπαριές. θα σου αρσε να σου εκανε το ιδιο και σενα  η μητερα σου και να μην υπήρχες? Λυπησου μια αθωα ψυχη

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παλι της αργει να ερθει η περιοδος,αυτη την φορα εχει αργησει 14 μερες(2 εβδομαδες)
και ακομα δεν τις εχει ερθει,αν και εχουμε κανει 2 τεστ εγκυμοσυνης(το clearblue και το
self and clear)και τα 2 βγηκαν αρνητικα και ακομα περιμενουμε την περιοδο και δεν εχει ερθει,τι να κανουμε΄;
σε γυναικολογο να πατε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παντρευτειτε !!!!!!!!

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να κανετε υπομονη 7-8 μηνες.........

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δυστυχως πολλοι λενε δεν το θελω το παιδι θα το ριξω..ευκολη λυση..και εαν τους πεις και τπτ λενε ελα μωρε δεν ειναι παιδι ακομα εμβρυο ειναι
μ αυτη την λογικη εαν βγαζαμε ολους τους σπορους απο την γη ο πλανητης θα ηταν σαχαρα
δυσκολη αποφαση ειναι οταν θελεις το παιδι και οι εξετασεις βγαζουν προβλημα..να ξερεις οτι θα γεννηθει το παιδι σου και θα εχει προβλημα..συνδρομο..
ζωα, μοσχαρια

Επισκέπτης
ρε φιλε δεν χτυπαει καρτα η περιοδος της γυναικας ψυχοσωματικα λειτουργει,υπαρχουν και οι πολυκυστικες ωοθηκες ο ζαχαρωδης διαβητης και διαφορα αλλα χαλαρωσε.μπας και την πλακωνεις σε τιποτα χαπια της επομενης μερα γιατι αυτα τους γαμανε τον κυκλο.να παει σε γιατρο ειναι πολυπλοκο τιγα το συστημα τους τι νομιζεις οτι ειναι σαν εμας.και μην τις πρηζεις τα αρχιδια τα 12 μη αναπεπτυγμενα που εχει.

OP
OP
F

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
σε γυναικολογο να πατε.
]Αυτο ακριβως  φιλε θα κανουμε.Αυριο το πρωι κιολας θα παμε στο νοσοκομειο να κλεισουμε ραντεβου,εν τω μεταξυ εγω πηρα και ενα predictor(τεστ εγκυμοσυνης) να το χρησιμοπειησει αυριο με τα πρωινα ουρα,γιατι τα αλλα 2 τα εκανε μεσημερι και βραδυ,αν και πιστευω οτι παλι αρνητικο θα βγαλει!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Φούφουτε για να μην τρέχεις τσάμπα πάρε ένα τηλ. τον κουμπάρο να σου λύσει την απορία :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παντως οτι αποτελεσμα και να βγαλει το τεστ ειμαι ετοιμος για ολα,ακομα και να γινω μπαμπας,
το μωρο εκτιε να γεννηθει τον αυγουστο,αφου η πιθανη συλληψη  να εγινε μεσα δεκεμβρη.!!

OP
OP
F

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Να πω και κατι αλλο που δεν ανεφερα.
Πριν 3 μερες περιπου ειχαμε παει με το αυτοκινητο μου
μια βολτα στα βουνα,σε ολη την διαδρομη ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ
ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ, οσπου τελικα τα εβγαλε.
Τωρα οι στροφες  εφτεγαν η τα πρωτα συμπτωματα εγκυμοσυνης
δεν ξερω!!

Επισκέπτης
]Αυτο ακριβως  φιλε θα κανουμε.Αυριο το πρωι κιολας θα παμε στο νοσοκομειο να κλεισουμε ραντεβου,εν τω μεταξυ εγω πηρα και ενα predictor(τεστ εγκυμοσυνης) να το χρησιμοπειησει αυριο με τα πρωινα ουρα,γιατι τα αλλα 2 τα εκανε μεσημερι και βραδυ,αν και πιστευω οτι παλι αρνητικο θα βγαλει!!!
αν έχουν βγει αρνητικά και τα δυο τεστ μην κάνεις τον κόπο να κλείσεις κανένα ραντεβού στο γιατρό ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Να πω και κατι αλλο που δεν ανεφερα.
Πριν 3 μερες περιπου ειχαμε παει με το αυτοκινητο μου
μια βολτα στα βουνα,σε ολη την διαδρομη ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ
ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ, οσπου τελικα τα εβγαλε.
Τωρα οι στροφες  εφτεγαν η τα πρωτα συμπτωματα εγκυμοσυνης
δεν ξερω!!
τι ειχε φαει μαν;

OP
OP
F

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φραντσεσκο παιζει να εισα μαν στο τοπ 3 των τρολλ του σαιτ αλλα σ αγαπαμε ρε μαν :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom