You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H Kοπέλα μου και γω έχουμε ανησυχίες για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!!!τι να κάνουμε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα francesco
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 354
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε γυναικολογο να πατε.Παλι της αργει να ερθει η περιοδος,αυτη την φορα εχει αργησει 14 μερες(2 εβδομαδες)
και ακομα δεν τις εχει ερθει,αν και εχουμε κανει 2 τεστ εγκυμοσυνης(το clearblue και το
self and clear)και τα 2 βγηκαν αρνητικα και ακομα περιμενουμε την περιοδο και δεν εχει ερθει,τι να κανουμε΄;
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
δυστυχως πολλοι λενε δεν το θελω το παιδι θα το ριξω..ευκολη λυση..και εαν τους πεις και τπτ λενε ελα μωρε δεν ειναι παιδι ακομα εμβρυο ειναι
μ αυτη την λογικη εαν βγαζαμε ολους τους σπορους απο την γη ο πλανητης θα ηταν σαχαρα
δυσκολη αποφαση ειναι οταν θελεις το παιδι και οι εξετασεις βγαζουν προβλημα..να ξερεις οτι θα γεννηθει το παιδι σου και θα εχει προβλημα..συνδρομο..
ζωα, μοσχαρια
μ αυτη την λογικη εαν βγαζαμε ολους τους σπορους απο την γη ο πλανητης θα ηταν σαχαρα
δυσκολη αποφαση ειναι οταν θελεις το παιδι και οι εξετασεις βγαζουν προβλημα..να ξερεις οτι θα γεννηθει το παιδι σου και θα εχει προβλημα..συνδρομο..
ζωα, μοσχαρια
Επισκέπτης
Κόρη.
Επισκέπτης
ρε φιλε δεν χτυπαει καρτα η περιοδος της γυναικας ψυχοσωματικα λειτουργει,υπαρχουν και οι πολυκυστικες ωοθηκες ο ζαχαρωδης διαβητης και διαφορα αλλα χαλαρωσε.μπας και την πλακωνεις σε τιποτα χαπια της επομενης μερα γιατι αυτα τους γαμανε τον κυκλο.να παει σε γιατρο ειναι πολυπλοκο τιγα το συστημα τους τι νομιζεις οτι ειναι σαν εμας.και μην τις πρηζεις τα αρχιδια τα 12 μη αναπεπτυγμενα που εχει.
]Αυτο ακριβως φιλε θα κανουμε.Αυριο το πρωι κιολας θα παμε στο νοσοκομειο να κλεισουμε ραντεβου,εν τω μεταξυ εγω πηρα και ενα predictor(τεστ εγκυμοσυνης) να το χρησιμοπειησει αυριο με τα πρωινα ουρα,γιατι τα αλλα 2 τα εκανε μεσημερι και βραδυ,αν και πιστευω οτι παλι αρνητικο θα βγαλει!!!σε γυναικολογο να πατε.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Φούφουτε για να μην τρέχεις τσάμπα πάρε ένα τηλ. τον κουμπάρο να σου λύσει την απορία
και με την κουμπαρα τι γινεταιΦούφουτε για να μην τρέχεις τσάμπα πάρε ένα τηλ. τον κουμπάρο να σου λύσει την απορία
Να πω και κατι αλλο που δεν ανεφερα.
Πριν 3 μερες περιπου ειχαμε παει με το αυτοκινητο μου
μια βολτα στα βουνα,σε ολη την διαδρομη ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ
ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ, οσπου τελικα τα εβγαλε.
Τωρα οι στροφες εφτεγαν η τα πρωτα συμπτωματα εγκυμοσυνης
δεν ξερω!!
δεν ξερω!!
Επισκέπτης
αν έχουν βγει αρνητικά και τα δυο τεστ μην κάνεις τον κόπο να κλείσεις κανένα ραντεβού στο γιατρό ;)]Αυτο ακριβως φιλε θα κανουμε.Αυριο το πρωι κιολας θα παμε στο νοσοκομειο να κλεισουμε ραντεβου,εν τω μεταξυ εγω πηρα και ενα predictor(τεστ εγκυμοσυνης) να το χρησιμοπειησει αυριο με τα πρωινα ουρα,γιατι τα αλλα 2 τα εκανε μεσημερι και βραδυ,αν και πιστευω οτι παλι αρνητικο θα βγαλει!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι ειχε φαει μαν;Να πω και κατι αλλο που δεν ανεφερα.
δεν ξερω!!
Eιχε φαει Μακαρονια με κιμα!τι ειχε φαει μαν;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε ο κιμας φταιει....κανενας λογος ανησυχιας...... ;)Eιχε φαει Μακαρονια με κιμα!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Eιχε φαει Μακαρονια με κιμα!
ε ο κιμας φταιει....κανενας λογος ανησυχιας...... ;)
Τυρί είχε βάλει;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
oxi ηταν νηστειαΤυρί είχε βάλει;
ε ο κιμας φταιει....κανενας λογος ανησυχιας...... ;)
OK ευχαριστω.Οχι μονο κιμα ειχε,και τα εβγαλε ολα τα μακαρονια!Τυρί είχε βάλει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K