Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Περαστικα σας κυριοι,

Αυτα που φωναζαμε ο μποκολος, 2-3 ακομη κι εγω στα MGTOW θρεντ πλεον ειναι μπροστα μας. Καθημερινοτητα.

Εμεις ειμασταν ετοιμοι κ ψυχικα θωρακισμενοι.

Αυτο που συνεβη δεν αλλαζει.
Ετοιμαστειτε για μια ζωη κολαση ή..............για μια ζωη ωραια, μια ζωη MGTOW

No wife, happy life.
Καλοοοοο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.614
Πόντοι
1.706
Γιατι βαζετε ξενικα ακρωνυμια που σημαινουν κατι για τους ξενους ενω για εμας τιποτα;Εμεις με την σταση ζωης που ακολουθουμε και με την ασχολια μας με τα αγαπημενα μας κοριτσια δεν εχουμε αναγκη αρχικα για να μας χαρακτηριζουν.Μολις το ειδα αυτο το MGTOW νομιζα ειναι νεα εκδοση του αντιαρματικου TOW και λεω"what the fuck?;?".Επρεπε να δω τι σημαινει...γινετε λιγο πρωτοτυποι και μην τρωτε ο, τι σας τα'ι'ζουν με ξενα αρχικα...:hi::think:

Ας μην κοιταζουμε το δεντρο κ χανουμε το δασος....

Αφου αυτη ειναι η ονομασια, τι να κανουμε δηλαδη

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Μαίρη Συνατσάκη: Τρεις φορές έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

θα βγει σε λιγο και η τουνη να πει οτι βιαστηκε στο range rover :confused::confused::confused:

κατι τετοιες μαλακιες ακουει ο κλοζερ και χαιρεται μετα...ουτε καταλαβαινει το εγκλημα που κανουν!!!!!
υπαρχουν γυναικες που κακοποιουνται και βιαζονται στα αληθεια...και δυστυχως με τις μαλακιες της συνατσακη, της σταη κτλ που σιγονταρουν κατι χαπατα στυλ κλοζερ, θα φτασουμε στο σημειο να μην πιστευουμε αυτες που πραγματικα βιαζονται...εγκλημα κανουν ολοι αυτοι οι μαλακες....:confused:

υγ : μωρη γαμιολα η σεξουαλικη παρενοχληση ειναι κατι πολυ σοβαρο!!!!δεν ειναι τρεντ και viral για να κανουμε χαβαλε...βγαινει το καθε τσοκαρο και λεει οτι παρενοχληθηκα 3 φορες, ουτε ονοματα, ουτε μηνυσεις, ουτε τιποτα...απλα μαλακιες για να αποκτησει φολοουερ...
:vomit::vomit::vomit::vomit:

η σαύρα η συνατσάκη παρενόχληση εννοεί οτι της έκανε καμάκι κάποιος που δεν γούσταρε, προφανώς είναι κάτι που νιώθουν οτι τους δίνει αξία γι αυτό βγαίνουν η μία μετά την άλλη όλες οι σαύρες να λένε οτι παρενοχλήθηκαν-μια σοβαρή γκόμενα δεν έχει βγει
εδω λεει βιαστηκε 11χρονη και βγαινει το καθε πορνιδιο να πει πως το παρεχλησαν αφου το τραβαει ο οργανισμος σας 1 βλεμα στο δρομο παρενοχκηση συμφωνα με τη σταη

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Ακολουθει το μηνυμα "μισους"μου

οταν ειχα κανει ερωτηση εδω πριν κανα τριμηνο τετραμηνο για το εαν εχει γραφεια το facebook στην ελλαδα κανεις δεν απαντησε

μην περιμενεις σε μια χωρα μπανανια οπως η ελλαδα στην οποια αμερικανικο utility σου επιτρεπει να μιλας στα ελληνικα αλλα δυστυχως ομως να μην μπορεις να επισκεφτεις τα γραφεια τους με δικηγορο οσο αφορα για προσωπικη υποθεση και απλα να σε κανουν muted
ποιο φεισμπουκ τυπε? αυτο που εκοψε φασιστηκα το λογαριασμο του πλανηταρχη?

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Δειτε και τα σχολια απο κατω να κλαψετε...

Ποταμοί δακρύων με αυτό:
«Σε ευχαριστώ πολύ Μαίρη!! Πότε μου δεν πίστευα ότι μέσα σε 23 λεπτά θα μάθαινα ότι και εγώ έχω υπάρξει ουκ ολίγες φορές θύμα σεξουαλικης παρενόχλησης. Τώρα πια θα τα αντιμετωπίζω αλλιώς!! Είμαι ευγνώμον ❤️»

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τετοια παρενοχληση που η αλλη ουτε καν ηξερε οτι συνεβη!!!!

υγ: κιμ πατα το κουμπι ρε μαλακα....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
εδω βιαζονται 11χρονες και τα μουνια χτενιζονται
υγ εχει χακαρει ο ντοναλτ το βαλιτσακι και νομιζουν πως γλιτωσαν
υγ2 κουφαλιτσα στα ινδικα σημαινει σεβασμιοτατος
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Μη φοβαστε ρε μαλακες...δε δαγκωνουν οι γυναικες....να ειστε ευγενικοι ,καθαροι,κιμπαρηδες ,καλοντυμενοι ,μυρωδατοι και ολο και κατι θα σας κατσει...θα γαμουσατε εσεις μια αγενη βρωμιαρα μαντζιρο,κακοντυμενη που μυριζει ασχημα?
αν ηταν ομορφη ναι (πολυ ομορφη ομως)

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Ενω τα μηνυματα που περναν απο το συνολο σχεδον των media ,κυβερνησης, αντιπολιτευσης, θεσμων, οργανωσεων κτλ ειναι

-χτισε καριερα ,αποκαταστησου οικονομικα, βολεψου εσυ και τα παιδια σου και μετα καταγγελεις κακοποιηση.

-οταν κατι δεν παει καλα για σενα μεσα σε μια υπηρεσια, γραφειο, συλλογο κτλ εκβιασε τον προισταμενο για δηθεν περιστατικο βιασμου ή κακοποιησης ,ολη η κοινωνια θα το δεχτει. Ακομη κ αν αποδειχτει πως λες ψεματα δεν θα εχεις νομιμκες επιπτωσεις

-δικαιωμα στο φλερτ θα εχουν μονο ή μάτσο, γραμμωμενοι, ωραιοι, αντρες με ισχυ, οι οποιοι ελκυουν το ενδιαφερον καθε γυναικας. Ή alpha male δλδ.
Ολοι οι υπολοιποι μην ενοχλειτε , ειναι πολυ ευκολο να κατηγορηθειτε για παρενοχληση. Εφοσον δεν υπαρχει ερωτικο ενδιαφερον.
και γατι οι αλφα μαλε να παν με γυναικες της σειρας ?

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Όλα τα ασήμαντα περιστατικά που παίρνουν δημοσιότητα ή λόγω των ΜΜΕ ή λόγω της τοποθέτησης επ' αυτών ανθρώπων που βρίσκονται στην κεντρική πολιτική σκηνή έχουν ώς ΣΚΟΠΌ έναν :

Τη δημιουργία όλο και μεγαλύτερης "απόστασης" μεταξύ των δύο φύλων. Τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούν και τα κινήματα εκατέρωθεν (metoo, mgtow, incels ή ότι άλλη μαλακία).

Μεγαλύτερη "απόσταση" = δυσκολότερη σύναψη σχέσεων = δυσκολότερη δημιουργία οικογένειας = λιγότερα παιδιά = εξάλειψη της στοχοποιημένης φυλής.

Αν σε κάποιον αυτά φαίνονται υπερβολικά ας μου απαντήσει το εξής : Στην Αφρική, στην Ασία ή στη Λατινική Αμερική αυτά τα κινήματα υπάρχουν;;;; Στο Ισραήλ;;;; Στην Αραβία;;;;

Ξεφύγετε από αυτά όλα και εκτελέστε το χρέος σας προς το Έθνος με το να κάνετε παιδιά. Όπως το κάνουν (λόγω θρησκείας όμως) οι Μουσουλμάνοι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.414
Πόντοι
4.746
Εχουμε δει οι περισσοτεροι οτι οταν θελουν να πετυχουν 'εναν στοχο' αρκετες γυναικες.. κανουν σαν γατουλες σε οιστρο.. θελοντας να χρησιμοποιησουν το νινι τους σαν οπλο. Το βλεπουμε να συμβαινει παντου αυτο.. Και αφου πετυχουν 'τον στοχο τους'.. επειτα τις πιανει κατι με τα ψυχολογικα τους και τις ορμονες τους.. και μετα νομιζουν οτι φταιει 'ο μεντορας' που τις παρενοχλησε.. Ενω θα ανεβαιναν με το σπαθι τους, και καλα.. -Τοτε γιατι κουνουσες την ουρα σου κυρια μου; :confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.414
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• images (18).jpeg
    images (18).jpeg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 13
  • images (17).jpeg
    images (17).jpeg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Πότε δεν πίστευα ότι τώρα στα "γεράματα" θα αρχίσω να πιστεύω τις θεωρίες συνωμοσίας.
Πλέον αρχίζω να πιστεύω στη στοχοποίηση του αντρικού φύλου.
Φεμινισμός, δικαιώματα, πουστριλίκι, κορεκτίλα, ΛΟΑΤΚΙ και λοιπές παπαριές...
Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, θεωρώ ότι και ο χώρος του αγοραίου έρωτα θα στοχοποιηθεί και κυρίως οι πελάτες. Οι δεκαετίες του 90 και του 2000 ανήκουν στο παρελθόν και τυχεροί όσοι τις ζήσαμε.
Η κατάντια του "πολιτισμένου κόσμου".Λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Άρα ο μεσαίωνας θα ξανάρθει νομοτελειακά. Και βλέπουμε τις πρώτες ενδείξεις.
Σιχάματα :angry:

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Μπράβο στην Μπεκατώρου και πολύ καλά έκανε να φοβούνται κάτι άντρες να Απλώνουν τα χέρια τους.Όποιος δεν έχει κάνει μαλακία δεν έχει να φοβάται κάτι. Ο αντρισμός Δεν χάνεται οι βιαστές χάνονται και κάτι πορνόγεροί.Γιατί οι γυναίκες πρέπει να θέλουνε γέρους χοντρός άσχημος δεν ξέρω,Αν είναι έτσι κι εμείς να μην κοιτάμε τις ωραίες γκόμενες να κοιτάμε τις σαύρες.Να κοιτάμε συνομίληκές κι εμείς τότε όχι 20-30 χρόνια μικρότερες.

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
376
Πόντοι
26
Εχουμε δει οι περισσοτεροι οτι οταν θελουν να πετυχουν 'εναν στοχο' αρκετες γυναικες.. κανουν σαν γατουλες σε οιστρο.. θελοντας να χρησιμοποιησουν το νινι τους σαν οπλο. Το βλεπουμε να συμβαινει παντου αυτο.. Και αφου πετυχουν 'τον στοχο τους'.. επειτα τις πιανει κατι με τα ψυχολογικα τους και τις ορμονες τους.. και μετα νομιζουν οτι φταιει 'ο μεντορας' που τις παρενοχλησε.. Ενω θα ανεβαιναν με το σπαθι τους, και καλα.. -Τοτε γιατι κουνουσες την ουρα σου κυρια μου; :confused:

Δυστυχώς υπάρχουν πολλές που εκμεταλλεύονται τους άντρες κι αφού ανέβουν τη βλέπουν αλλιώς. Σίγουρα υπάρχουν θύματα και πολλά αλλά πολλές πάνε συνειδητά στο κρεβάτι κάποιων κι εκ των υστέρων κάνουν την επανάστασή τους.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.166
Πόντοι
6.515
:glasses:

Συνημμένα

• exofillo21-1.jpg
    exofillo21-1.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 16

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πότε δεν πίστευα ότι τώρα στα "γεράματα" θα αρχίσω να πιστεύω τις θεωρίες συνωμοσίας.
δεν εισαι ο μονος,πολυ σοβαροι ανθρωποι δυστυχως εχουν παρασυρθει απο αυτες τις θεωριες που τις διαδιδουν ακραιοι που αν δεν τους σταματησουν θα παρασυρουν κι αλλο κοσμο και στο τελος θα βλαψουν τη δημοκρατια μας

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.663
Πόντοι
1.706
δεν εισαι ο μονος,πολυ σοβαροι ανθρωποι δυστυχως εχουν παρασυρθει απο αυτες τις θεωριες που τις διαδιδουν ακραιοι που αν δεν τους σταματησουν θα παρασυρουν κι αλλο κοσμο και στο τελος θα βλαψουν τη δημοκρατια μας
;Έτσι.
Έτσι.
ΕΤΣΙ.

Μην σου ξεφύγει μόνο κανένας Σόρος πάλι και δεν δέσει το γλυκό.......

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.166
Πόντοι
6.515
Πότε δεν πίστευα ότι τώρα στα "γεράματα" θα αρχίσω να πιστεύω ...

Μην σου ξεφύγει μόνο κανένας Σόρος πάλι και δεν δέσει το γλυκό.......

Εννοείται, αυτοί που χρηματοδοτούν όλα τα γκέι παρειντ και τα λοατκι ενθαρρύνουν τέτοιες καταγγελίες :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.543
Πόντοι
2.606
Αυτος ειναι ο συγχρονος τροπος ζωης και σκεψης.

Αν θελεις να εισαι in ,πρεπει να εισαι φεμι, κουνιστος, λοατκι lgbt με κοκκινα κ πρασινα μαλλια, λαθρομεταναστης, μαυρος, αριστερος κτλ

Ευτυχως καποιοι υποψιασμενοι, παιρνουμε το κοκκινο χαπι κ αντιμετωπιζουμε την αληθεια.
Κριμα για τους υπολοιπους.

Μπλοκαριστηκα σε διασημο σοσιαλ μιντια ενω ειπα ομορφα, ευγενικα και χωρις προσβολες κ βρισιες με επιχειρηματα την αποψη μου.
Το σχολιο μου κριθηκε, δεν ξερω απο ποιον, ως σχόλιο μισους.
Δεν ειναι ομως ετσι. Ειναι οτι καποιοι παμε κοντρα στο ρευμα.

Επικρατει φασισμος, δεν μπορεις να λες ουτε την αποψη σου .
Δεν με στενοχωρει το μπλοκαρισμα, στα αρχιδια μου.

Με στενοχωρει πως ερχεται το τελος του δυτικου πολιτισμου οπως τον ξεραμε εως σημερα.

Ακολουθει το μηνυμα "μισους"μου
και να μην το εγραφες μπαμ κανει οτι εισαι με χαπια!

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Όπως είπε και ο Μπουντούρης, να βαζουν τις φωνές. Ειδικά στα ξενοδοχεία.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.543
Πόντοι
2.606
Με αφορμη το περιστατικο, εδω και 3 μερες εχετε βγαλει τοση χολη για το γυναικειο φυλο ρε πουστηδες που εχει χαθει η μπαλα....Ως τωρα 2 μεγαλες κατηγοριες χρηστων του σαη εχουν ξερασει χολη....οι αιωνιοι καθυστερημενοι κιτσοι που απλα σου προκαλουν θλιψη με τα γραφομενα τους ,αφου δεν φταινε ,ετσι γεννηθηκαν .....και οι τριμαλακες που δυστυχως προκαλουν αηδια,αφου εχουν συγκροτημενη λογικη αλλα μονο για πουστιες!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ....
Τι κουβαλατε στο κεφαλι σας ρε?

Καθυστερημένος είσαι εσύ που 1ον. Δεν καταλαβαίνεις τη φάμπρικα που στήνεται....Φαμπρικα παπαρια στηνεται.....
2ον. Νομίζεις ότι ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ δεν θα σε καταγγείλει κάποια ότι πριν 10 χρόνια σε ένα σούπερ μάρκετ τρίφτηκες πάνω της
...αν δεν εχω τριφτει πως θα με καταγγειλει? και για ποιο λογο να πας να τριφτεις σε μια αγνωστη μεσα σε σουπερ μαρκετ???? ρε τι αμολατε ρε......εχετε φοβιες οτι θα κανετε ακατανοητες μαλακιες και θα σας τραγουδησουν? που το πατε το εργο.....η υποθεση ειναι συγκεκριμενη...ενας αρχιδας εχωσε με τεχνασμα ενα νεο κοριτσι στο δωματιο του και μαμου σου του και παρα τα οχι και τα μη την πουτσαρε και αυτη βρηκε την δυναμη εστω και μετα απο 20τοσα χρονια και τον τραγουδησε.....ολα τα αλλα τι μαλακιες ειναι που λετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom