Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.313
Πόντοι
1.706
Για όνομα ρε μλκες μην ασχολείστε με το τρολλ, τον closer. Ο τύπος συνέδεσε το αγοραίο σεξ και το αν μπορούν οι τάνες να μην στο πουλήσουν, με τη τρύπια καταγγελία της Μπεκατώρου. Ακόμα να πάρει χαμπάρι ότι η συζήτηση δεν αφορά το πρόσωπο και τη συναίνεση, αλλά τη νέα φάμπρικα κατασυκοφάντησης, για ψύλλου πήδημα (και άνευ αποδείξεων), που δημιούργησε το φεμιναζιστικό καθεστώς. Τόσο χαζός που κορόϊδεψε ότι μας γλεντούν τα διάφορα γυναικάκια...
Που να καταλάβει, ότι από αυτή τη πλεκτάνη δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς, αφού οι καριόλες εκμεταλλευόμενες τις πλάτες του φεμινιστικοκρατούμενου δικαστικού συστήματος και της κοινής γνώμης (της μπαρουτοκαπνισμένης με τις αρχιδιές της πολιτικής ορθότητας και χωρίς καμμία ίδεα περί του τι συνέβη στη κάθε περίπτωση ή του τι προβλέπει ο νόμος για τη κάθε περίπτωση), μπορούν δεξιά και αριστερά ελεύθερα να κατηγορούν όποιον ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ότι τις κακομεταχειρίστηκε ή τις προσέβαλε. Ξέρει πλέον η κάθε φερόμενη ως κακοποιημένη ότι η καταγγελία της θα γίνει σχεδόν αυτομάτως πιστευτή και ότι ο όποιος κατηγορούμενος, θα είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως της αθωότητας του.
Υ.Γ.: Πάω στοίχημα ότι και ο καραγκιόζης που κατηγορείται τώρα, θα είχε τις ίδιες απόψεις με τον closer και θα πουλούσε την ίδια μαγκιά σε ό,τι αφορά τις γυναίκες.
Ναι μεν αλλά.............
Το κακέκτυπο που περιγράφεις θυμίζει κάποιες κινήσεις που έγιναν πριν από λίγα χρόνια για την διαγραφή του χρέους και το "σκίσιμο" των μνημονίων.
Και τελικά το αγγούρι έγινε πεντάμετρη μαλαπέρδα και ακολούθησε άλλου είδους ξέσκισμα.
Ή αλλιώς πολύ κλο-κλο αλλά από αυγό τίποτα.....

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Δειτε και τα σχολια απο κατω να κλαψετε...

Ποταμοί δακρύων με αυτό:
«Σε ευχαριστώ πολύ Μαίρη!! Πότε μου δεν πίστευα ότι μέσα σε 23 λεπτά θα μάθαινα ότι και εγώ έχω υπάρξει ουκ ολίγες φορές θύμα σεξουαλικης παρενόχλησης. Τώρα πια θα τα αντιμετωπίζω αλλιώς!! Είμαι ευγνώμον ❤️»

Πόσο γτπ αυτές οι ελλεηνίδες ρε μλκ;;;;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006

Ποταμοί δακρύων με αυτό:
«Σε ευχαριστώ πολύ Μαίρη!! Πότε μου δεν πίστευα ότι μέσα σε 23 λεπτά θα μάθαινα ότι και εγώ έχω υπάρξει ουκ ολίγες φορές θύμα σεξουαλικης παρενόχλησης. Τώρα πια θα τα αντιμετωπίζω αλλιώς!! Είμαι ευγνώμον ❤️»

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τετοια παρενοχληση που η αλλη ουτε καν ηξερε οτι συνεβη!!!!

υγ: κιμ πατα το κουμπι ρε μαλακα....

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21

Ποταμοί δακρύων με αυτό:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τετοια παρενοχληση που η αλλη ουτε καν ηξερε οτι συνεβη!!!!

υγ: κιμ πατα το κουμπι ρε μαλακα....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456
Μαίρη Συνατσάκη: Τρεις φορές έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

θα βγει σε λιγο και η τουνη να πει οτι βιαστηκε στο range rover :confused::confused::confused:

κατι τετοιες μαλακιες ακουει ο κλοζερ και χαιρεται μετα...ουτε καταλαβαινει το εγκλημα που κανουν!!!!!
υπαρχουν γυναικες που κακοποιουνται και βιαζονται στα αληθεια...και δυστυχως με τις μαλακιες της συνατσακη, της σταη κτλ που σιγονταρουν κατι χαπατα στυλ κλοζερ, θα φτασουμε στο σημειο να μην πιστευουμε αυτες που πραγματικα βιαζονται...εγκλημα κανουν ολοι αυτοι οι μαλακες....:confused:

υγ : μωρη γαμιολα η σεξουαλικη παρενοχληση ειναι κατι πολυ σοβαρο!!!!δεν ειναι τρεντ και viral για να κανουμε χαβαλε...βγαινει το καθε τσοκαρο και λεει οτι παρενοχληθηκα 3 φορες, ουτε ονοματα, ουτε μηνυσεις, ουτε τιποτα...απλα μαλακιες για να αποκτησει φολοουερ...
:vomit::vomit::vomit::vomit:

η σαύρα η συνατσάκη παρενόχληση εννοεί οτι της έκανε καμάκι κάποιος που δεν γούσταρε, προφανώς είναι κάτι που νιώθουν οτι τους δίνει αξία γι αυτό βγαίνουν η μία μετά την άλλη όλες οι σαύρες να λένε οτι παρενοχλήθηκαν-μια σοβαρή γκόμενα δεν έχει βγει

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.313
Πόντοι
1.706
Τάκη, της φατριάς κι εσύ??

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aσχέτως της κουβέντας που γίνεται για την Μπεκατώρου, στις ομοσπονδίες χαμός γίνεται. Βρώμα και δυσωδία και κατάχρηση εξουσίας. Μια και μοναδική φορά χρειάστηκε να εμπλακώ και σιχάθηκα τον εαυτό μου. Καλό θα ήταν όλος αυτός ο ντόρος να χρησιμεύσει σε κάτι αλλά μόλις ξεχαστεί στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε. Απλά οι επόμενοι μακρυχέρηδες θα είναι πιο προσεκτικοί.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Περαστικα σας κυριοι,

Αυτα που φωναζαμε ο μποκολος, 2-3 ακομη κι εγω στα MGTOW θρεντ πλεον ειναι μπροστα μας. Καθημερινοτητα.

Εμεις ειμασταν ετοιμοι κ ψυχικα θωρακισμενοι.

Αυτο που συνεβη δεν αλλαζει.
Ετοιμαστειτε για μια ζωη κολαση ή..............για μια ζωη ωραια, μια ζωη MGTOW

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Περαστικα σας κυριοι,

Αυτα που φωναζαμε ο μποκολος, 2-3 ακομη κι εγω στα MGTOW θρεντ πλεον ειναι μπροστα μας. Καθημερινοτητα.

Εμεις ειμασταν ετοιμοι κ ψυχικα θωρακισμενοι.

Αυτο που συνεβη δεν αλλαζει.
Ετοιμαστειτε για μια ζωη κολαση ή..............για μια ζωη ωραια, μια ζωη MGTOW

No wife, happy life. Να 'ναι καλά οι σεξεργάτριες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.680
Πόντοι
3.556

τύπε αυτος δεν ηταν που ελεγε το γνωστό λαϊκό τραγούδι χαλάρωσε μην το κανεις οταν θες να τελειωσεις μη το κανεις ;;; :confused:
relax dont do it τυπε,μην κοροιδευεις:confused::confused::confused:

εκτροφέας τσιουάουα τύπε.
ειχε σπρώξει και σε παρις χιλτον :confused::confused::confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Οριστε για τι μιλαμε

(Ειναι άλλου, οχι δικο μου)

Συνημμένα

• FB_IMG_1611179272630.jpg
    FB_IMG_1611179272630.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 22

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.577
Πόντοι
9.297
Γιατι βαζετε ξενικα ακρωνυμια που σημαινουν κατι για τους ξενους ενω για εμας τιποτα;Εμεις με την σταση ζωης που ακολουθουμε και με την ασχολια μας με τα αγαπημενα μας κοριτσια δεν εχουμε αναγκη αρχικα για να μας χαρακτηριζουν.Μολις το ειδα αυτο το MGTOW νομιζα ειναι νεα εκδοση του αντιαρματικου TOW και λεω"what the fuck?;?".Επρεπε να δω τι σημαινει...γινετε λιγο πρωτοτυποι και μην τρωτε ο, τι σας τα'ι'ζουν με ξενα αρχικα...:hi::think:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Γιατι βαζετε ξενικα ακρωνυμια που σημαινουν κατι για τους ξενους ενω για εμας τιποτα;Εμεις με την σταση ζωης που ακολουθουμε και με την ασχολια μας με τα αγαπημενα μας κοριτσια δεν εχουμε αναγκη αρχικα για να μας χαρακτηριζουν.Μολις το ειδα αυτο το MGTOW νομιζα ειναι νεα εκδοση του αντιαρματικου TOW και λεω"what the fuck?;?".Επρεπε να δω τι σημαινει...γινετε λιγο πρωτοτυποι και μην τρωτε ο, τι σας τα'ι'ζουν με ξενα αρχικα...:hi::think:
Μαρέσει που κράζεις για τη χρήση ξένης ορολογίας και μετά λες what the fuck?
:jerking:

hoppos7

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
12
Πόντοι
0

O χρυσός ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας αποκάλυψε το εξώδικο το οποίο έχει αποστείλει στην ομοσπονδία και καταγγέλλει την ηγεσία της ΕΙΟ για κατάχρηση εξουσίας.
Στο εξώδικο του, ο Νίκος Κακλαμανάκης είπε στο «Star» πως ζητά να του απαντήσουν σε κάποια αιτήματα και δεν το έχουν κάνει ποτέ.

«Δεν έχω σκοπό να διεκδικήσω την προεδρία της Ομοσπονδίας, ούτε να γίνω ευρωβουλευτής»

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Οριστε για τι μιλαμε

(Ειναι άλλου, οχι δικο μου)
Αρχιζω να πιστευω, οτι η επομενη επανασταση σε αυτον τον πλανητη, θα ειναι η επανασταση του αυτονοητου και της κοινης λογικης απεναντι στον φασισμο της πολιτικης ορθοτητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom