You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
Αλλα ρε βλακομουτρα απο αυτα που γραφετε σε καθε ψωλια που συμβαινει γυρω ,ειναι μονοδρομος να εξαγει καποιος τριτος πως ειστε ατομα με χαμηλη αντιληπτικη ικανοτητα,μηδενικη ενσυναισθηση και αντικοινωνικοι....αυτοι ειστε!....μουνοπανα!
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.612
- Πόντοι
- 506
κομματικο κρατος και μαφια, παρομοια ιστορια απο το παρελθον....ΤΕΙ Σερρών: «Γαλάζιο» παιδί ο «καθηγητής φακελάκης»
ευκαιρια τα κομματα να αλλαξουν το ονομα τους, μαζευουν πολυ μυγα
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
τι το θες το πάρκινγκ? Να φέρεις την αλβανίδα? Αφού δεν την γάμησες να πάτε ανατολικό μπλοκ αλλά να έχετε φράγκα όχι σαν τον βλακμαν που σκάει χιλιάδες ευρώ να χαϊδεύει και έχει δώσει θάρρος στην κάθε χωριατα ήδη σε κάποιες προοδευτικά και καλά χώρες έχει ποινικοποιηθεί η πόρνεια αλλά που να το ξέρουν οι φουκαραδες λες και έχουν πάειΜερικοί από σας, δεν είστε απλά ηλίθιοι, αλλά επικίνδυνοι. Ελπίζω να τα λέτε αυτά επειδή είστε πιτσιρικάδες και δεν έχετε παιδιά. Επίσης ελπίζω, με την πάροδο του χρόνου, όταν κι αν με το καλό αποκτήσετε παιδάκια και δη κοριτσάκια, να έχετε αλλάξει απόψεις και να κατανοείτε την μέγιστη σοβαρότητα του θέματος.
Για να δω εσένα, όταν κατηγορηθείς ο ίδιος, ο γιος σου, ο αδελφός σου πως θα το αντιμετωπίσεις, όταν όλοι ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε θεωρούν ένοχο, κατά παράβαση του τεκμήριου αθωότητας. Πρόσφατα αποδείχτηκε ότι υπάρχουν γυναίκες οι οποίες μπορούν να κάνουν ψευδή καταγγελία για βιασμό για ψύλλου πήδημα, αφού γνωρίζουν πως δεν έχουν να χάσουν κάτι. Μια κατήγγειλε βιασμό επειδή άργησε στη δουλειά της. Άλλη που δούλευε στο Οδοντιατρείο του ΤΥΠΕΤ κατήγγειλε βιασμό για να καθυστερήσει και μετά να ακυρωθεί ο γάμος της. Κι έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματιστεί και να πει πως της την έπεσε με μαχαίρι κάποιος από το Πεδίο του Άρεως. Και τσουπ, πετάχτηκε ένα Ψυχολόγος στα κανάλια να βεβαιώσει πως έλεγε την αλήθεια. Και δεν θυμάσαι την Αγγλίδα που κανόνισε παρτούζα με 12 άτομα και τους κατηγόρησε για βιασμό. Και την γλύτωσαν μόνο και μόνο επειδή είχαν τα ΣΜΣ που αντάλλαξαν μεταξύ τους κι αποδείκνυαν τη συναίνεση.
Και που εισαι ακομη...
Ολη αυτη η φεμινιστικη λαιλαπα τυπου metoo αλλα και LGBT , κτλ ,δεν αργησαν να ερθουν στην ελλαδα.
Δεν αργει η στιγμη που θα γαμας στο μεταξι και βγαινοντας απο το δωματιο μπορει να κατηγορηθεις για σεξισμο γιατι χρησιμοποιησες την ταπεινωτικη κ προσβλητικη προς τις γυναικες εκφραση "παρτα μωρη καριολα".
Ολες τις αρρωστες πρακτικες και τακτικες του δυτικου κοσμου.
Ολα εναντια στον λευκο αντρα κυριως .
Η καταστροφη του δυτικου πολιτισμου δεν ειναι αργά....
Ωρα να την κοπαναμε απο την δυση,
*δημητρακη εκεινο το παρκιγκ ,το εχεις διαθεσιμο ακομη??
Να με βαλεις να ζησω στο παρκιγκ σου. Να ζησω μακρια απο δυτικο πολιτισμο.
Θα σου φροντιζω το αμαξι σου. Θα σου το ζεσταινω καθε πρωι με τα χνώτα μου
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
τυπε κιτρινα γαλαζια πρασινα κοκκινα....τριχες......τι θεμα ειναι η αρρωστια των μουνοπανων.....ολη τους τη ζωη ειναι μουλωχτοι ,ανθρωπακια και μολις χωθουν μεσω κωματος σε καποια θεση εξουσιας ξαφνικα τους φυτρωνουν αρχιδια και ψαχνουν επιβεβαιωση...μεσω της επιβολης...να γαμησουν θελουν για να νιωσουν γαμαω ολοι αυτοι πρωτιστως....μολις φανε τα πρωτα χαστουκια μετα το συμβαν αρχιζουν ολοι και τραγουδανε τα παντα απο 3χρονων.....το πως ο μπαμπας μεθαγε και τους εσπαγε στο ξυλο,πως η μαμα τους εντυνε με τα ρουχα της γιατι ηθελε κορη...πως ο ξαδελφος τους τον ακουμπαγε οταν ηταν διακοπες με τους παππουδες...πως οι συμμαθητριες γουσταραν τους πιο μαγκες και δεν ειχαν θαρρος να πλησιασουν....τα λενε ολα χαρτι και καλαμαρι....ολη τους τη ζωη κρυβονται και μολις βρουν καποιας μορφης εξουσια γινονται τερατα...μια ζωη στη ντουλαπα κρυμμενοι ψαχνουν την ευκαιρια τους να χτυπησουν...εχουμε χωσει πολλα σκατα στα κωματα ειδικα εξουσιας αλλα αυτα τα σκατα ειναι των ανθρωπων ....κομματικο κρατος και μαφια, παρομοια ιστορια απο το παρελθον....ΤΕΙ Σερρών: «Γαλάζιο» παιδί ο «καθηγητής φακελάκης»
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Αλλα ρε βλακομουτρα απο αυτα που γραφετε σε καθε ψωλια που συμβαινει γυρω ,ειναι μονοδρομος να εξαγει καποιος τριτος πως ειστε ατομα με χαμηλη αντιληπτικη ικανοτητα,μηδενικη ενσυναισθηση και αντικοινωνικοι....αυτοι ειστε!....μουνοπανα!
Βλέπω έχετε και ίντερνετ εκει στο Δαφνί εε...
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Παραιτησεις στην υποθεση Μπεκατωρου
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
γαμηδια lgbto,me too,feminazi λεσβιες με πρασινα μαλλια και marine κουρεμα
βρωμερα σκουπιδια,οταν οι λαθρο βιαζουν και σκοτωνουν το βουλωνετε,οταν ο Πακι βιασε την Μυρτω η γατου η Μπεκατωρου θα στερεωνε το ραφι,δεν ειχε καιρο
βρωμερα σκουπιδια,οταν οι λαθρο βιαζουν και σκοτωνουν το βουλωνετε,οταν ο Πακι βιασε την Μυρτω η γατου η Μπεκατωρου θα στερεωνε το ραφι,δεν ειχε καιρο
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 456
πες τα ρε νάσο, περίμενα να ακούσω τη γνώμη σου
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Από τα πιο σωστά σχόλια. Εύγε!!!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε μου εχουν αλωθει τα παντα απο τους queers,ειναι σε καιριες θεσεις παντου,πανε να φανε οποιον ειναι λευκος straightγαμηδια lgbto,me too,feminazi λεσβιες με πρασινα μαλλια και marine κουρεμα
πες τα ρε νάσο, περίμενα να ακούσω τη γνώμη σου
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 206
Το 1 και το 3 είναι πλεονασμός...Στα πενήντα μου, έχω πάρει απόφαση ότι δεν μπορώ να συζητήσω με τις εξής κατηγορίες:
1. Ηλίθιους
2. Κουμμουνιστές
3. Παοκτζήδες..
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Έχω γεράσει και δεν καταλαβαίνω τίποτα, ρε τύποι. :S
Έχει απειληθεί η ζωή του 2 φορές, λέει. Για ποιο λόγο; Με drug dealers είχε να κάνει;
Μήπως κάνουν trafficking και είδε πράγματα που δεν έπρεπε;
Τι παίζει ακριβώς εκεί εκεί πέρα, να πούμε;
Έχει απειληθεί η ζωή του 2 φορές, λέει. Για ποιο λόγο; Με drug dealers είχε να κάνει;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Έχω γεράσει και δεν καταλαβαίνω τίποτα, ρε τύποι. :S
Κυκλοφοράει πολύ αλητεία εκεί έξω man ... μη σου τύχει και δεις όσα έχει δει ο βασανισμένος Κακλαμανάκης
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Μπα, μάλλον θέλουν να τσιμπήσουν τα πόστα για να κονομήσουν άκοπο χρήμα. :S
Έχω ξαδέρφη γραμματέα σε ΔΕΚΟ και μου έλεγε για την Άννα Καραμανλή που είχαν χώσει στο ΔΣ.
Έσκαγε μία στο τόσο μου έλεγε, για να πιει καφέ, να υπογράψει μερικά χαρτιά και το χρήμα να πέφτει.
Ούτε η Κριστίν Λαγκάρντ τόσα, για τις ώρες που "δούλεψε". :S
Έχω ξαδέρφη γραμματέα σε ΔΕΚΟ και μου έλεγε για την Άννα Καραμανλή που είχαν χώσει στο ΔΣ.
Έσκαγε μία στο τόσο μου έλεγε, για να πιει καφέ, να υπογράψει μερικά χαρτιά και το χρήμα να πέφτει.
Ούτε η Κριστίν Λαγκάρντ τόσα, για τις ώρες που "δούλεψε". :S
Morgan_F
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 687
- Πόντοι
- 81
Εμένα πάντως μου προκαλεί εντύπωση ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας.
Ο σεβασμός στην άλλη άποψη είναι ανύπαρκτος.
Σε αθλητικά , πολιτικά, κοινωνικά και γενικότερα σε όλα τα θέματα ακούς μόνο για μάνες, πατεράδες, αδερφές, παιδιά, ψόφους, καρκίνους κλπ
Εμετός...
Ο σεβασμός στην άλλη άποψη είναι ανύπαρκτος.
Σε αθλητικά , πολιτικά, κοινωνικά και γενικότερα σε όλα τα θέματα ακούς μόνο για μάνες, πατεράδες, αδερφές, παιδιά, ψόφους, καρκίνους κλπ
Εμετός...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.789
- Πόντοι
- 3.656
Για ποιο λόγο οι Ομοφυλόφιλοι θεωρούν πως μπορούν να έχουν οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με τη συνεπιμέλεια παιδιών που γεννήθηκαν από στρέιτ ζευγάρια;