Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Κουγιας ειπε οτι το οποιο εγκλημα συντελεστη, εχει παραγραφει προ 8ετιας! Και οτι δε καταλαβαινει γιατι καλει η Εισαγγελια τη Μπεκατωρου. Τι να συζητησουν; Το ηθικο θεμα ισχυει. Γι αυτο και παραιτηθηκε ο παραγοντας. Αλλα τη στιγμη που εδω και ενα χρονο το Δημοσιο λογω πανδημιας υπολειτουργει. Μαζι με τη Δικαιοσυνη. Η Εισαγγελια με ποιο σκοπο θα καλεσει τη Μπεκατωρου. Να διερευνησει τι. Για να φτασει που. Αφου εχει υποπεσει σε παραγραφη εδω και χρονια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Μερικοί από σας, δεν είστε απλά ηλίθιοι, αλλά επικίνδυνοι. Ελπίζω να τα λέτε αυτά επειδή είστε πιτσιρικάδες και δεν έχετε παιδιά. Επίσης ελπίζω, με την πάροδο του χρόνου, όταν κι αν με το καλό αποκτήσετε παιδάκια και δη κοριτσάκια, να έχετε αλλάξει απόψεις και να κατανοείτε την μέγιστη σοβαρότητα του θέματος.

Για να δω εσένα, όταν κατηγορηθείς ο ίδιος, ο γιος σου, ο αδελφός σου πως θα το αντιμετωπίσεις, όταν όλοι ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε θεωρούν ένοχο, κατά παράβαση του τεκμήριου αθωότητας. Πρόσφατα αποδείχτηκε ότι υπάρχουν γυναίκες οι οποίες μπορούν να κάνουν ψευδή καταγγελία για βιασμό για ψύλλου πήδημα, αφού γνωρίζουν πως δεν έχουν να χάσουν κάτι. Μια κατήγγειλε βιασμό επειδή άργησε στη δουλειά της. Άλλη που δούλευε στο Οδοντιατρείο του ΤΥΠΕΤ κατήγγειλε βιασμό για να καθυστερήσει και μετά να ακυρωθεί ο γάμος της. Κι έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματιστεί και να πει πως της την έπεσε με μαχαίρι κάποιος από το Πεδίο του Άρεως. Και τσουπ, πετάχτηκε ένα Ψυχολόγος στα κανάλια να βεβαιώσει πως έλεγε την αλήθεια. Και δεν θυμάσαι την Αγγλίδα που κανόνισε παρτούζα με 12 άτομα και τους κατηγόρησε για βιασμό. Και την γλύτωσαν μόνο και μόνο επειδή είχαν τα ΣΜΣ που αντάλλαξαν μεταξύ τους κι αποδείκνυαν τη συναίνεση.

Δεν μπορώ να βρώ σύνδεσμο για ΚΌΡΗ που κατηγόρησε τον πατέρα της ότι τη βίασε επειδή δεν της έκανε κάποια χάρη...........η Αστυνομία ευτυχώς βέβαια το κατάλαβε.

Και όμως, υπάρχουν και τέτοιες. Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θέλουμε να το δεχτούμε συναισθηματικά. ότι μπορεί η δικιά μας κόρη, η δικιά μας γυναίκα, η δικιά μας γκόμενα να μας καταγγείλει ψευδώς. Αυτά θα συμβούν σε κάποια άλλα άτομα, ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΣ

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Πάντως, αν μετά από αυτό, δεχθεί οποιαδήποτε αμοιβόμενη θέση στην ομοσπονδία ή άλλη του δημοσίου θα μιλάμε για μεγάλη καριόλα και άλλη μία σκατόψυχη ελεεινίδα συμφεροντολόγα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ο Κουγιας ειπε οτι το οποιο εγκλημα συντελεστη, εχει παραγραφει προ 8ετιας! Και οτι δε καταλαβαινει γιατι καλει η Εισαγγελια τη Μπεκατωρου. Τι να συζητησουν; Το ηθικο θεμα ισχυει. Γι αυτο και παραιτηθηκε ο παραγοντας. Αλλα τη στιγμη που εδω και ενα χρονο το Δημοσιο λογω πανδημιας υπολειτουργει. Μαζι με τη Δικαιοσυνη. Η Εισαγγελια με ποιο σκοπο θα καλεσει τη Μπεκατωρου. Να διερευνησει τι. Για να φτασει που. Αφου εχει υποπεσει σε παραγραφη εδω και χρονια.

Μα ακριβώς από κάποιες τέτοιες κινήσεις, οι οποίες δεν έχουν νόημα βάσει Νομικής Σκέψης, φαίνεται κάποιο στήσιμο

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.272
Πόντοι
20.686
Ολα για την κοινη γνωμη.
Ουσια μηδεν.Οπως και η καταγγελια της θιγομενης που την εκανε αφου αφησε να παραγραφει το αδικημα.
Ενα βρωμικο και ανηθικο συστημα που υπηρχε και θα υπαρχει. Που αφου ολοι παιρνουν αυτο που επιδιωκουν, μετα το οικτιρουν.
Πρωθυπουργοι ,προεδροι της Δημοκρατιας ,κομματοσκυλα που που εκμεταλευονται τη θεση που αδικα καταλαμβανουν και αυτοι που δεν εχουν το θαρρος να καταγγειλουν οταν πρεπει μην χασουν την καριερα.
Και τωρα ολοι λενε παπαριες.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Μερικοί από σας, δεν είστε απλά ηλίθιοι, αλλά επικίνδυνοι. Ελπίζω να τα λέτε αυτά επειδή είστε πιτσιρικάδες και δεν έχετε παιδιά. Επίσης ελπίζω, με την πάροδο του χρόνου, όταν κι αν με το καλό αποκτήσετε παιδάκια και δη κοριτσάκια, να έχετε αλλάξει απόψεις και να κατανοείτε την μέγιστη σοβαρότητα του θέματος.

Για να δω εσένα, όταν κατηγορηθείς ο ίδιος, ο γιος σου, ο αδελφός σου πως θα το αντιμετωπίσεις, όταν όλοι ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε θεωρούν ένοχο, κατά παράβαση του τεκμήριου αθωότητας. Πρόσφατα αποδείχτηκε ότι υπάρχουν γυναίκες οι οποίες μπορούν να κάνουν ψευδή καταγγελία για βιασμό για ψύλλου πήδημα, αφού γνωρίζουν πως δεν έχουν να χάσουν κάτι. Μια κατήγγειλε βιασμό επειδή άργησε στη δουλειά της. Άλλη που δούλευε στο Οδοντιατρείο του ΤΥΠΕΤ κατήγγειλε βιασμό για να καθυστερήσει και μετά να ακυρωθεί ο γάμος της. Κι έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματιστεί και να πει πως της την έπεσε με μαχαίρι κάποιος από το Πεδίο του Άρεως. Και τσουπ, πετάχτηκε ένα Ψυχολόγος στα κανάλια να βεβαιώσει πως έλεγε την αλήθεια. Και δεν θυμάσαι την Αγγλίδα που κανόνισε παρτούζα με 12 άτομα και τους κατηγόρησε για βιασμό. Και την γλύτωσαν μόνο και μόνο επειδή είχαν τα ΣΜΣ που αντάλλαξαν μεταξύ τους κι αποδείκνυαν τη συναίνεση.

Και που εισαι ακομη...

Ολη αυτη η φεμινιστικη λαιλαπα τυπου metoo αλλα και LGBT , κτλ ,δεν αργησαν να ερθουν στην ελλαδα.
Δεν αργει η στιγμη που θα γαμας στο μεταξι και βγαινοντας απο το δωματιο μπορει να κατηγορηθεις για σεξισμο γιατι χρησιμοποιησες την ταπεινωτικη κ προσβλητικη προς τις γυναικες εκφραση "παρτα μωρη καριολα".
Ολες τις αρρωστες πρακτικες και τακτικες του δυτικου κοσμου.
Ολα εναντια στον λευκο αντρα κυριως .

Η καταστροφη του δυτικου πολιτισμου δεν ειναι αργά....

Ωρα να την κοπαναμε απο την δυση,
*δημητρακη εκεινο το παρκιγκ ,το εχεις διαθεσιμο ακομη??
τι το θες το πάρκινγκ? Να φέρεις την αλβανίδα? Αφού δεν την γάμησες :2funny::2funny: να πάτε ανατολικό μπλοκ αλλά να έχετε φράγκα όχι σαν τον βλακμαν που σκάει χιλιάδες ευρώ να χαϊδεύει και έχει δώσει θάρρος στην κάθε χωριατα :jerking: ήδη σε κάποιες προοδευτικά και καλά χώρες έχει ποινικοποιηθεί η πόρνεια αλλά που να το ξέρουν οι φουκαραδες λες και έχουν πάει :2funny:

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Στα πενήντα μου, έχω πάρει απόφαση ότι δεν μπορώ να συζητήσω με τις εξής κατηγορίες:
1. Ηλίθιους
2. Κουμμουνιστές
3. Παοκτζήδες
Έχει τζελοποιηθεί ο εγκέφαλός σας και ψάχνετε συνωμοσίες και το παίζετε δήθεν ψαγμένοι και παπαριές καμαρωτές.
Εκμεταλλεύθηκε τη θέση του και την ισχύ του. Τέλος.
Ακόμα κι αν δεν τη βίασε, κανείς δεν τον έστειλε να το παίζει αγαπητικός στα κοριτσάκια.
Εγώ ξέρω ότι, αν το έκανε κάποιος αυτό στα δικά μου παιδιά και το μάθαινα, δικαστής κι εκτελεστής θα γινόμουν εγώ.
Χέστηκα εγώ αν η Μπεκατώρου γίνει βουλευτής ή πρόεδρος Δημοκρατίας. Αυτό που με νοιάζει, είναι τα παιδάκια που τα στέλνουν οι γονείς τους να αθληθούν, να μην είναι είναι έρμαια κανενός χοντρομπαλα καραγκιόζη, που τα διπλαρώνει για να ξαλαφρώσει. Γυρίστε πλευρό τώρα και παρατείστε με. Ασχοληθείτε με τις τριτοκοσμικές σας και άθλιες απόψεις και βαυκαλιστείτε με την δήθεν εξυπνάδα σας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006

λογικα για να μαθει λεπτομερειες για την δραση του μπαρμπα...30 χρονια αντιπροεδρος ειναι...αν το εχει κανει και σε αλλες, καποια δεν θα εχουν παραγραφει...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Μα ακριβώς από κάποιες τέτοιες κινήσεις, οι οποίες δεν έχουν νόημα βάσει Νομικής Σκέψης, φαίνεται κάποιο στήσιμο
Ας μην ειμαστε βιαστικοι. Οι δυο τους που ηταν ξερουν μονο τι συνεβη. Προκαλει εντυπωση παντως. Εχει παραγραφει προ 8ετιας, οπως λεει ο νομικος Κουγιας. Αλλα η Εισαγγελια θα διερευνησει. Και καλει αμεσα το θυμα. Να καταθεσει φανταζομαι, οχι για να πιουν καφε. Ολα σε δυο μερες, ενω αλλοι περιμενουν για μηνες. Δηλαδη καποιος διασημος που εχει ενα χωραφι στο χωριο και του το εχει καταπατησει γειτονας. Εχει 20 χρονια περιθωριο απο το Νομο για να το διεκδικησει πισω. Εκεινος ομως παει μετα απο 25 χρονια. Εχει παραγραφει το δικαιωμα του. Η Δικαιοσυνη θα το δεχτει γιατι ειναι διασημος; Η γιατι θα τον εχει δεχτει η Προεδρος της Δημοκρατιας; Οπως θα δεχτει τη Μπεκατωρου.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δεν μπορώ να βρώ σύνδεσμο για ΚΌΡΗ που κατηγόρησε τον πατέρα της ότι τη βίασε επειδή δεν της έκανε κάποια χάρη...........η Αστυνομία ευτυχώς βέβαια το κατάλαβε.
τυπε εδω βγαλανε ερευνα οτι το 85% των γυνεκωνε εχει πεσει θυμα σεξουαλικης παρενοχλας στη δουλεια,μα με απλα μαθηματικα με κομπιουτερακι και λαμβανομενου υποψιν οτι οτι οι περισσοτερες ελλεεινιδες -πλην δημοσιου- δουλευουν στον οικογενειοκρατουμενο ιδιωτικο τομεα, η ερευνα μας λέει οτι τους τα ριξε ο πατερας τους ή ο συζυγος τους ,το πιασες το υπονοουμενο?δεν υπαρχει χειροτερος βιασμος απο τον βιασμο μεσα στον γάμο :cool2:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
εγώ έχω μια κόρη , είπε κανείς ότι δεν καταδικάζει τον βιασμό και την παρενόχληση? :jerking: για πες μου πόσες ψευδείς βιασμούς έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από διάσημους ποδοσφαιριστές που αποκλείεται να έχουν διαπράξει επειδή ως διάσημοι έχουν οποία θέλουν? Στον δυτικό κόσμο η γυναίκα πλέον μπορεί να το παίξει θύμα και να σε χωσει μέσα , ισότητα είναι αυτό? Θύματα από άντρες που πέθαναν από γυναίκες δεν έχουμε?:jerking: εγώ έφυγα από την Ελλάδα αλλά βλέπω τι γίνεται, μπορώ να σου βγάλω δεκάδες υποθέσεις με γυναίκες που έχουν βάλει το χέρι τους να φάνε τον άντρα τους για την γκόμενο τους :jerking: αφού είναι τόσο αθώα πλάσματα οι γυναίκες γιατί υπάρχουν γεμάτες γυναικείες φυλακές? :jerking: αγκάθια και στο ένα φύλο και στο άλλο υπάρχουν δυστυχώς όμως στο άλλο στον δυτικό κόσμο το παίζουν όλες θύματα και βιασμενες:jerking:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Εδώ ρε τυπε μια Βουλγαρα καθαρίστρια που της την επεσαν κακοποιοί το συστημα της έδωσε σπίτι χρήματα, την έκαναν ευρωβουλευτή με καταθέσεις και ακίνητα στο εξωτερικό, να μην ασχοληθουμε λίγο και με την Ολυμπιονίκη? :confused:

Πως θα ξεχάσει ο μαγαζάτορες ότι δεν θα χει να ταΐσει τα παιδιά του?

• Like
Αντιδράσεις: txar

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
:grin:

Συνημμένα

• Screenshot_235.jpg
    Screenshot_235.jpg
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 14

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Στα πενήντα μου, έχω πάρει απόφαση ότι δεν μπορώ να συζητήσω με τις εξής κατηγορίες:
1. Ηλίθιους
2. Κουμμουνιστές
3. Παοκτζήδες
Έχει τζελοποιηθεί ο εγκέφαλός σας και ψάχνετε συνωμοσίες και το παίζετε δήθεν ψαγμένοι και παπαριές καμαρωτές.
Εκμεταλλεύθηκε τη θέση του και την ισχύ του. Τέλος.
Ακόμα κι αν δεν τη βίασε, κανείς δεν τον έστειλε να το παίζει αγαπητικός στα κοριτσάκια.
Εγώ ξέρω ότι, αν το έκανε κάποιος αυτό στα δικά μου παιδιά και το μάθαινα, δικαστής κι εκτελεστής θα γινόμουν εγώ.
Χέστηκα εγώ αν η Μπεκατώρου γίνει βουλευτής ή πρόεδρος Δημοκρατίας. Αυτό που με νοιάζει, είναι τα παιδάκια που τα στέλνουν οι γονείς τους να αθληθούν, να μην είναι είναι έρμαια κανενός χοντρομπαλα καραγκιόζη, που τα διπλαρώνει για να ξαλαφρώσει. Γυρίστε πλευρό τώρα και παρατείστε με. Ασχοληθείτε με τις τριτοκοσμικές σας και άθλιες απόψεις και βαυκαλιστείτε με την δήθεν εξυπνάδα σας.

Τυπε υπαγεσαι στην κατηγορία των ηλιθιων. :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
εγώ έχω μια κόρη , είπε κανείς ότι δεν καταδικάζει τον βιασμό και την παρενόχληση? :jerking: για πες μου πόσες ψευδείς βιασμούς έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από διάσημους ποδοσφαιριστές που αποκλείεται να έχουν διαπράξει επειδή ως διάσημοι έχουν οποία θέλουν? Στον δυτικό κόσμο η γυναίκα πλέον μπορεί να το παίξει θύμα και να σε χωσει μέσα , ισότητα είναι αυτό? Θύματα από άντρες που πέθαναν από γυναίκες δεν έχουμε?:jerking: εγώ έφυγα από την Ελλάδα αλλά βλέπω τι γίνεται, μπορώ να σου βγάλω δεκάδες υποθέσεις με γυναίκες που έχουν βάλει το χέρι τους να φάνε τον άντρα τους για την γκόμενο τους :jerking: αφού είναι τόσο αθώα πλάσματα οι γυναίκες γιατί υπάρχουν γεμάτες γυναικείες φυλακές? :jerking: αγκάθια και στο ένα φύλο και στο άλλο υπάρχουν δυστυχώς όμως στο άλλο στον δυτικό κόσμο το παίζουν όλες θύματα και βιασμενες:jerking:

Του Κυριάκου θες να πεις, που στην φόρτωσε και παντρεύτηκες σαν μέγα ναυάγιο γυναίκα γκαστρωμένη από άλλον....:confused::confused::confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.828
Πόντοι
216

Δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγύη μας, στον πρώην σύζυγο της Σοφίας που ανέθρεψε το παιδί ενός μύστη με ανιδιοτελή αγάπη και αφοσίωση.
Καλούμε σε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του κρατώντας σημαίες

Συνημμένα

• pidixtis.png
    pidixtis.png
    216,2 KB · Εμφανίσεις: 16

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

λογικα για να μαθει λεπτομερειες για την δραση του μπαρμπα...30 χρονια αντιπροεδρος ειναι...αν το εχει κανει και σε αλλες, καποια δεν θα εχουν παραγραφει...

30 χρονια αντιπροεδρος αθληματος χωρις θεατες, κομματικο στελεχος..
Θα πρεπει να εκτελεστει απλα για το ξεβρωμισμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.480
Πόντοι
2.606
ο τυπος κλοουσερ μαλακα της γης εγραφε πως ειναι θεμα χρονου η συλληψη και πως 99% ηταν ερ. αντιζηλια και 1% εξοστρακισμος εκδικητικης πραξης,πολυ απλα μαλακα γιατι στην δουλεια που κανω εχω μαθει να εξεταζω απο ολες τις πλευρες τα συμβαντα...αλλοι ηταν οι μαλακες που ειχατε βγαλει την κοπελιτσα βιζιτα....ο μαλακας ο δικηγορος δε ελεγε πως θα της ελεγε να τα βρει νε τον σουγκαρ ντατυ της .....ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΑ.....ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!
Έλα ρε μαλακοπίτουρα τώρα που δε θυμάμαι τι έγραφες.

ΒΟΥΛΩΝΕ τρόμπα γιατί δε σε παίρνει.
βαλε ρε αναρχιδε τι εγραψα.....εκει ειναι βλακα....και σε ενημερωνω πως τελικα η κοπελιτσα την εφαγε απο καραμπολα στο μυαλο μιας τρελης....ουτε καν ερωτικη αντιζηλια στην πραγματικοτητα,τιποτα ερωτικο δεν ειχε κανει μπινεδες....πληρωσε τις φαντασιωσεις μιας τρελης....και αν θυμαμαι ειχε στη σειρα και αλλη μια για βιτριολιασμα η καργιολα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom