Νέα

H γκόμενα που έπιασε τον Χρυσαυγίτη δολοφόνο !! Πολύ γκάβλα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Η γκομενα που επιασε τον Χρυσαυγιτη δολοφονο...

Αληθεια αν ηταν πασοκτζης η νεοδημοκρατης θα το ανεφεραν???

Αν αυτο δεν ειναι προπαγανδα απο καθυστερημενους για καθυστερημενους τοτε τι ειναι...  :jerking:  :jerking:

Σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό-αν το είπες για'μένα- και δεν είναι το ίδιο γιατί οι Χρυσαυγίτες-μέλη και ψηφοφόροι- είναι κατακάθια και υπάνθρωποι !!

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Καί μιά βλακωδης δική μου απορία. Ανθρωποι καρδιοπαθείς από έμφραγμα κλπ. (πριν χρονια το είχαν πάθει) , καί σήμερα υστερα από κόπωση αμα τους πονέσει η καρδιά , βελάζουν ,στην κυριολεξία, από τον πόνο. Ο συχωρεμένος με δυό μαχαιριές στην καρδιά κατάφερε να δείξει τον φονιά και να πεί "αυτός είναι" ????

απο την στιγμη που ειχε τις αισθησεις του (οπως δειχνει και η φωτο)
ναι ειναι δυνατον. Γιατι να μην ειναι δηλαδη?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καί μιά βλακωδης δική μου απορία. Ανθρωποι καρδιοπαθείς από έμφραγμα κλπ. (πριν χρονια το είχαν πάθει) , καί σήμερα υστερα από κόπωση αμα τους πονέσει η καρδιά , βελάζουν ,στην κυριολεξία, από τον πόνο. Ο συχωρεμένος με δυό μαχαιριές στην καρδιά κατάφερε να δείξει τον φονιά και να πεί "αυτός είναι" ????
Σκέτα ζόμπι οι "αναρχοάπλυτοί" τύπε!  :S

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Ενα εμφραγματάκι στην καρδιά , καί σφαδάζεις αγαπητέ μου φίλε, όχι μαχαιριά!!! ΅Εκτός καί αν γράφουν άλλα αντ'άλλων. Τι ήταν ο Ρουπακιάς καρδιοχειρουργός , μαχαιρωμένος από τον φονιά Π Ω Σ καί είχε τις αισθήσεις του.
απο την στιγμη που ειχε τις αισθησεις του (οπως δειχνει και η φωτο)
ναι ειναι δυνατον. Γιατι να μην ειναι δηλαδη?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ενα εμφραγματάκι στην καρδιά , καί σφαδάζεις αγαπητέ μου φίλε, όχι μαχαιριά!!! ΅Εκτός καί αν γράφουν άλλα αντ'άλλων. Τι ήταν ο Ρουπακιάς καρδιοχειρουργός , μαχαιρωμένος από τον φονιά Π Ω Σ καί είχε τις αισθήσεις του.
Ποιος σου ειπε οτι πεθαινεις αμεσως;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν αντιλεγω. Υπαρχουν ορισμενοι(οχι ολοι προφανως..) χρυσαυγιτες που οντως ειναι κατακαθια.
Οπως υπαρχουν και πασοκοι και συριζαια κατακαθια.
Μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι δεν εχω ακουσει ποτε να αποκαλυπτουν την πολιτικη ταυτοτητα ενος εγκληματια. Δεν εχω ακουσει ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δολοφονος ποτε. Αντιθετα αν ειναι μελος της Χρυσης Αυγης το κανουν θεμα..

ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ!
ΤΕΛΟΣ.
Αγαπητε συριζα πασοκ νδ ειναι οτι ειναι,αλλα δεν ειναι νεοναζιστικες εγκληματικες οργανωσεις.αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα,μαλλον εσυ εισαι ο καθυστερημενος.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Αν αυτο δεν ειναι προπαγανδα απο καθυστερημενους για καθυστερημενους τοτε τι ειναι...  :jerking:  :jerking:

Η ένστασή σου θα είχε βάση αν ο φόνος δεν είχε πολιτικά κίνητρα. Από τη στιγμή που ο φόνος είχε πολιτικά κίνητρα, είναι απόλυτα δικαιολογημένη η χρησιμοποίηση της φράσης "χρυσαυγίτης δολοφόνος".

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
πολύ σωστά. υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι , όταν παλιά , πολεμούσαν με σπαθιά, όταν ο ψυχοαλωνιστής έπαιρνε το κεφάλι του δύστυχου , το κεφάλι έβλεπε ένα ακέφαλο σώμα να ψυχορραγεί... μππρρρ ! άγριες ιστορίες.

Επισκέπτης
1) Η κοπέλα ειναι άγγελος, την παντρεύομαι αμέσως.

2) Αν την έβγαλαν φωτογραφία τώρα λόγω του περιστατικού, πως δέχτηκέ? Τι σόι αστυνομικίνα ειναι αν δε καταλαβαίνει οτι στοχοποιείθηκε???

3) Ειναι Θεα. Τέλος.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολύ σωστά. υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι , όταν παλιά , πολεμούσαν με σπαθιά, όταν ο ψυχοαλωνιστής έπαιρνε το κεφάλι του δύστυχου , το κεφάλι έβλεπε ένα ακέφαλο σώμα να ψυχορραγεί... μππρρρ ! άγριες ιστορίες.

υπαρχει και αλλο ενδεχομενο:

RipleysShrunken-Head.png

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτό , έχει παραδώσει το πνεύμα! είναι για κηδεία. με όλες τις τιμές... :priest:

tsouk!

για αυτο ειναι ραμμενα ματια και στομα... για να μην ζητησει εκδικηση και να παγιδευτει για παντα εκει. :o

το εδεναν στην ζωνη τους αυτο και δεν θαβονταν.

Ηταν τροπαιο, το οποιο ο νικητης το επαιρνε μαζι του στον θανατο.

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό-αν το είπες για'μένα- και δεν είναι το ίδιο γιατί οι Χρυσαυγίτες-μέλη και ψηφοφόροι- είναι κατακάθια και υπάνθρωποι !!
ρε οι υπάνθρωποι δεν ξέρουν καν τι έχει κάνει ο Χίτλερ...Και δεν υποστηρίζω τους ΚΛΕΦΤΕΣ που εδώ και 30 -40 χρόνια  μας χρέωσαν και μας κατέκλεψαν. Αλλά δεν μπορεί να φεύγεις απο τους κλέφτες και να πας στους δολοφόνους

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
  Εν τάξει αν εσύ γνωρίζεις ότι ΔΕΝ πεθαίνεις αμέσως , πάω πάσο. Η γνώμη σου μου αρκεί. Πάντως ιατροδικαστες σε άλλες περιπτώσεις μιλάνε για ακαριαίο θάνατο. Νάσαι καλά.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Αν αυτο δεν ειναι προπαγανδα απο καθυστερημενους για καθυστερημενους τοτε τι ειναι...  :jerking:  :jerking:
Αν ήταν Πακιστάνος ή Αλβανός ?

Ξέχασα,τότε θα φώναζε η Χ.Α για τους ξένους που σκοτώνουν τα Ελληνόπουλα... :jerking:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
600
Πόντοι
306
1. Σε ό,τι αφορά το έμφραγμα και τις συνέπειές του: Επειδή έχω υποστεί οξύτατο έμφραγμα, με στένωση αορτής κατά 100%, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι επί 2 ώρες λειτουργούσα σχεδόν κανονικά, επειδή ήταν παρόν συγγενικό μου πρόσωπο, το οποίο δεν ήθελα να αντιληφθεί την κατάστασή μου.
2. Αν σκοτώσει, ληστέψει, βιάσει ή δεν ξέρω και 'γώ τι άλλο ένας εγκληματίας, ποσώς μας ενδιαφέρει η πολιτική του τοποθέτηση. 'Οταν όμως το κίνητρο είναι η πολιτική διαφορά, τότε σαφώς ο πολιτικός προσανατολισμός θύτη και θύματος είναι βασικό στοιχείο.
3. Σε σχέση με τις θεωρίες συνομωσίας: Από την μία μεριά έχεις έναν περιορισμένου καταλογισμού άνθρωπο, που βγαίνει να κάνει τσαμπουκά, επειδή έτσι τον έχουν μάθει. Βουτάει το μαχαίρι, για να γίνει πιο "πειστικός" και επειδή το καρφώνει εκεί που το κάρφωσε και αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει, καταρρέει. Στην κατάσταση αυτή τον συλλαμβάνει και ένα νήπιο, πόσω μάλλον μία οπλοφορούσα αστυνομικός. 'Εστω και όμορφη...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φιλος αστυνομικος μου εχει πει πως χωρις ΑΔΕΙΑ δεν μπορει να μιλησει η να κανει το οτιδηποτε στα ΜΜΕ για αυτο εχουν τον εκπροσωπο τυπου..!Τωρα την φωτο την εβαλαν απο μονη τους τα ΜΜΕ δεν νομιζω να της ζητησαν κ την αδεια....να πουλησουν φυλλα οπως ο μαλακας ο κομιστης...!Παντως ολο το σκινηκο βρωμαειιιι μια η Χ.Α μια ο καμμενος δεν ειναι καλα τα πραγματα κατι περασαν η θελουν να περασουν κ κανουν κολπα..!ΕΚΤΟΣ εαν ετοιμαζονται εκλογες κ εκτος των δημοτικων κ τωρα ειναι η ωρα που τους βολευει που το σκινηκο ειναι νωπο ακομα...!Η Γνωμη μου ειναι οτι η Χ.Α θα παρει κ αλλο μεγαλυτερο ποσοστο γιατι ο Ελληνομαλακας ξεχναει γρηγορα...!

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν αντιλεγω. Υπαρχουν ορισμενοι(οχι ολοι προφανως..) χρυσαυγιτες που οντως ειναι κατακαθια.
Οπως υπαρχουν και πασοκοι και συριζαια κατακαθια.
Μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι δεν εχω ακουσει ποτε να αποκαλυπτουν την πολιτικη ταυτοτητα ενος εγκληματια. Δεν εχω ακουσει ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δολοφονος ποτε. Αντιθετα αν ειναι μελος της Χρυσης Αυγης το κανουν θεμα..

ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ!
ΤΕΛΟΣ.

Άκου φίλε,αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η Χρυσαυγή είναι οργανωμένη συμμορία και υπόκοσμος και ότι μέσα στην ιδεολογία της βρίσκεται η βία,ψάξτο μήπως εσύ υστερείς διανοητικά !!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε φανταζεσαι,να αρχισει το κομμενο κεφαλι να φωναζει στο σωμα,"στασου που πας";  :S

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Άκου φίλε,αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η Χρυσαυγή είναι οργανωμένη συμμορία και υπόκοσμος και ότι μέσα στην ιδεολογία της βρίσκεται η βία,ψάξτο μήπως εσύ υστερείς διανοητικά !!

η χρυσή αυγή είναι απόλυτα ταγμένη κατά της βίας, τα μέλη της μάχονται χρόνια τώρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, και οι δράσεις τους σε ομάδες-group είναι καθαρά οικολογικές (καθαρίζουν παραλίες και τέτοια) ..
μην τρώτε ότι σας πλασάρουν τα κανάλια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom