Νέα

H γκόμενα που έπιασε τον Χρυσαυγίτη δολοφόνο !! Πολύ γκάβλα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
θα πεσει η πουτσα βαριοπουλα. κρουψου καλα γιατι εισαι και τσιχλας και δε σηκωνεις το ξυλο. εχεις πνοη για δυο χαστουκια μονο.
ρε μαλακα γκιουρα παρε την θεια σου,και αντε στο καζακσταν ρε μαλακιστηρι.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Δεν σας κινεί την περιέργεια πως ένα κοριτσάκι 24 χρόνων έπιασε χωρίς κανένα κόπο ένα γομάρι φονιά 45 χρόνων?? Βέβαια η αστυνομικός είχε το πλεονέκτημα του όπλου που δεν είχε ο κτηνάνθρωπος της Νίκαιας . Αλλά ή όλη ευκολία βρωμάει φτιαγμένη δουλειά. SERAPIS.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Δεν σας κινεί την περιέργεια πως ένα κοριτσάκι 24 χρόνων έπιασε χωρίς κανένα κόπο ένα γομάρι φονιά 45 χρόνων?? Βέβαια η αστυνομικός είχε το πλεονέκτημα του όπλου που δεν είχε ο κτηνάνθρωπος της Νίκαιας . Αλλά ή όλη ευκολία βρωμάει φτιαγμένη δουλειά. SERAPIS.
βρωμισε ηδη στην πιατσα!!!και το κακο γι αυτους ειναι οτι το λενε και το πιστευουν πλεον και οι μετριοπαθεστατοι,ηλικιωμενοι κι οχι φανατικα κομματοσκυλα...

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1

Κι οχι μονο αυτό.  Νοικοκύρης ανθρωπος με δυο παιδια πάει βρίσκει το θυμα και χραπ 2 μαχαιριες χωρις να το σκεφτει ???  κι εδώ βρωμάει ...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Τρελό καυλακι η μικρή
Υ.γ πάντως και εμένα μου ψιλοβρομαει όλη η υπόθεση,πολυ περίεργο μου φαίνεται η ευκολία που η μπατσινα ακινοτοποιησε το γομαρι,αλλά και  το στήσιμο των χρυσαυγιτων στην καφετέρια..

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Φτυστή η Aletta Ocean.Πάει και αυτή για καριέρα στη Γαδά στο γραφείο κανενός στρατηγού :pipa1:

220px-Aletta_Ocean_at_Venus_Berlin_2010.jpg

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Δηλαδή τι έγινε ρε παλικάρια ? στημένο το έργο ? συνωμοσία κι εδώ ? όλα συνωμοσίες ??

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
για εξηγησε το μας εσυ το εργο που εισαι και πιο εξυπνος

μαστροτάκη, φαίνεται καφέ δεν ήπιες ακόμα...εγώ δεν είμαι πιο ξύπνιος και γι΄αυτό ρωτάω...κι άμα ξέρεις να πεις κάτι πες το...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
μαστροτάκη, φαίνεται καφέ δεν ήπιες ακόμα...εγώ δεν είμαι πιο ξύπνιος και γι΄αυτό ρωτάω...κι άμα ξέρεις να πεις κάτι πες το...
γραψε λαθος νομιζα ρωτουσεσ με ειρωνικο τροππο του στυλ
τα ξερω καλα τα πραγματα ζητω η αριστερα

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Δηλαδή τι έγινε ρε παλικάρια ? στημένο το έργο ? συνωμοσία κι εδώ ? όλα συνωμοσίες ??
Δεν ξερεις ρε Πατρικιε? Ολοι οι Ελληνες 10 εκατομμιρια ειναι ολοι γεννημενοι ειδικοι σε ολα τα θεματα της κοινωνιας και φυσικα ξεσκεπαζουνε καθε συνομωσια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Δεν ξερεις ρε Πατρικιε? Ολοι οι Ελληνες 10 εκατομμιρια ειναι ολοι γεννημενοι ειδικοι σε ολα τα θεματα της κοινωνιας και φυσικα ξεσκεπαζουνε καθε συνομωσια   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και θα είμαστε οι πρώτοι που θα αναστήσουμε τον υπαρκτό σοσιαλισμό μιας και το πτώμα του μόνο  στην Ελλάδα δεν έχει θαφτεί!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Δεν ξερεις ρε Πατρικιε? Ολοι οι Ελληνες 10 εκατομμιρια ειναι ολοι γεννημενοι ειδικοι σε ολα τα θεματα της κοινωνιας και φυσικα ξεσκεπαζουνε καθε συνομωσια   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν ξέρω γαμώ την πουτάνα μου,δεν ξέρω...είναι τόση η βρώμα, η σαπίλα και τα παιχνίδια που παίζονται τόσα,μα τόσα χρόνια, που τσιμπιέμαι να δω αν ζω...Βρώμα, βρώμα ,βρώμα...όλα για την εξουσία και το χρήμα και τα "ζώα" θυσία...
Για τους ειδικούς.....ούτε λόγος... ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ξέρω γαμώ την πουτάνα μου,δεν ξέρω...είναι τόση η βρώμα, η σαπίλα και τα παιχνίδια που παίζονται τόσα,μα τόσα χρόνια, που τσιμπιέμαι να δω αν ζω...Βρώμα, βρώμα ,βρώμα...όλα για την εξουσία και το χρήμα και τα "ζώα" θυσία...
Για τους ειδικούς.....ούτε λόγος... ;)

το μόνο που μπορείς να πάθεις από τις θεωρίες συνωμοσίας -όταν κυρίως εμφανίζονται ως πιθανότητες και όχι ως βεβαιότητες- είναι να μην σε πιάσουν ποτέ στον ύπνο ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.811
Πόντοι
6.515
Κι οχι μονο αυτό.  Νοικοκύρης ανθρωπος με δυο παιδια πάει βρίσκει το θυμα και χραπ 2 μαχαιριες χωρις να το σκεφτει ???  κι εδώ βρωμάει ...

:think:
ο αλλος που τον εβγαζε φωτογραφια για το πρωτο θεμα τι σου λεει τυπε?
Βρωμα και δυσωδια

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Καί μιά βλακωδης δική μου απορία. Ανθρωποι καρδιοπαθείς από έμφραγμα κλπ. (πριν χρονια το είχαν πάθει) , καί σήμερα υστερα από κόπωση αμα τους πονέσει η καρδιά , βελάζουν ,στην κυριολεξία, από τον πόνο. Ο συχωρεμένος με δυό μαχαιριές στην καρδιά κατάφερε να δείξει τον φονιά και να πεί "αυτός είναι" ????

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή ρε παιδιά όταν είδε την αστυνομικό να ερχεται, τι έπρεπε να κάνει?
να την δειρει ή να την μαχαιρώσει και αυτή? (δεν ειχε και το μαχαιρι πανω του)
να αρχισει να τρεχει? (ε δεν εχει και την καλύτερη φυσικη κατασταση εδω που τα λεμε, η κοπελια σιγουρα τον επιανε ουτως η αλλως)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom