ρε μαλακα γκιουρα παρε την θεια σου,και αντε στο καζακσταν ρε μαλακιστηρι.θα πεσει η πουτσα βαριοπουλα. κρουψου καλα γιατι εισαι και τσιχλας και δε σηκωνεις το ξυλο. εχεις πνοη για δυο χαστουκια μονο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H γκόμενα που έπιασε τον Χρυσαυγίτη δολοφόνο !! Πολύ γκάβλα !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε μαλακα γκιουρα παρε την θεια σου,και αντε στο καζακσταν ρε μαλακιστηρι.
καλα καλα. αυριο κλαινε. τραβα για συνορα οσο προλαβαινεις.
σαλτα γαμησου ρε ρωσσοποντικα.καλα καλα. αυριο κλαινε. τραβα για συνορα οσο προλαβαινεις.
γκιουραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δεν σας κινεί την περιέργεια πως ένα κοριτσάκι 24 χρόνων έπιασε χωρίς κανένα κόπο ένα γομάρι φονιά 45 χρόνων?? Βέβαια η αστυνομικός είχε το πλεονέκτημα του όπλου που δεν είχε ο κτηνάνθρωπος της Νίκαιας . Αλλά ή όλη ευκολία βρωμάει φτιαγμένη δουλειά. SERAPIS.
βρωμισε ηδη στην πιατσα!!!και το κακο γι αυτους ειναι οτι το λενε και το πιστευουν πλεον και οι μετριοπαθεστατοι,ηλικιωμενοι κι οχι φανατικα κομματοσκυλα...Δεν σας κινεί την περιέργεια πως ένα κοριτσάκι 24 χρόνων έπιασε χωρίς κανένα κόπο ένα γομάρι φονιά 45 χρόνων?? Βέβαια η αστυνομικός είχε το πλεονέκτημα του όπλου που δεν είχε ο κτηνάνθρωπος της Νίκαιας . Αλλά ή όλη ευκολία βρωμάει φτιαγμένη δουλειά. SERAPIS.
pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Δεν σας κινεί την περιέργεια πως ένα κοριτσάκι 24 χρόνων έπιασε χωρίς κανένα κόπο ένα γομάρι φονιά 45 χρόνων?? Βέβαια η αστυνομικός είχε το πλεονέκτημα του όπλου που δεν είχε ο κτηνάνθρωπος της Νίκαιας . Αλλά ή όλη ευκολία βρωμάει φτιαγμένη δουλειά. SERAPIS.
Κι οχι μονο αυτό. Νοικοκύρης ανθρωπος με δυο παιδια πάει βρίσκει το θυμα και χραπ 2 μαχαιριες χωρις να το σκεφτει ??? κι εδώ βρωμάει ...
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 362
- Πόντοι
- 316
για εξηγησε το μας εσυ το εργο που εισαι και πιο εξυπνοςΔηλαδή τι έγινε ρε παλικάρια ? στημένο το έργο ? συνωμοσία κι εδώ ? όλα συνωμοσίες ??
για εξηγησε το μας εσυ το εργο που εισαι και πιο εξυπνος
μαστροτάκη, φαίνεται καφέ δεν ήπιες ακόμα...εγώ δεν είμαι πιο ξύπνιος και γι΄αυτό ρωτάω...κι άμα ξέρεις να πεις κάτι πες το...
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 362
- Πόντοι
- 316
γραψε λαθος νομιζα ρωτουσεσ με ειρωνικο τροππο του στυλμαστροτάκη, φαίνεται καφέ δεν ήπιες ακόμα...εγώ δεν είμαι πιο ξύπνιος και γι΄αυτό ρωτάω...κι άμα ξέρεις να πεις κάτι πες το...
τα ξερω καλα τα πραγματα ζητω η αριστερα
Δεν ξερεις ρε Πατρικιε? Ολοι οι Ελληνες 10 εκατομμιρια ειναι ολοι γεννημενοι ειδικοι σε ολα τα θεματα της κοινωνιας και φυσικα ξεσκεπαζουνε καθε συνομωσιαΔηλαδή τι έγινε ρε παλικάρια ? στημένο το έργο ? συνωμοσία κι εδώ ? όλα συνωμοσίες ??
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερεις ρε Πατρικιε? Ολοι οι Ελληνες 10 εκατομμιρια ειναι ολοι γεννημενοι ειδικοι σε ολα τα θεματα της κοινωνιας και φυσικα ξεσκεπαζουνε καθε συνομωσια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θα είμαστε οι πρώτοι που θα αναστήσουμε τον υπαρκτό σοσιαλισμό μιας και το πτώμα του μόνο στην Ελλάδα δεν έχει θαφτεί!!
Δεν ξερεις ρε Πατρικιε? Ολοι οι Ελληνες 10 εκατομμιρια ειναι ολοι γεννημενοι ειδικοι σε ολα τα θεματα της κοινωνιας και φυσικα ξεσκεπαζουνε καθε συνομωσια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω γαμώ την πουτάνα μου,δεν ξέρω...είναι τόση η βρώμα, η σαπίλα και τα παιχνίδια που παίζονται τόσα,μα τόσα χρόνια, που τσιμπιέμαι να δω αν ζω...Βρώμα, βρώμα ,βρώμα...όλα για την εξουσία και το χρήμα και τα "ζώα" θυσία...
Για τους ειδικούς.....ούτε λόγος... ;)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω γαμώ την πουτάνα μου,δεν ξέρω...είναι τόση η βρώμα, η σαπίλα και τα παιχνίδια που παίζονται τόσα,μα τόσα χρόνια, που τσιμπιέμαι να δω αν ζω...Βρώμα, βρώμα ,βρώμα...όλα για την εξουσία και το χρήμα και τα "ζώα" θυσία...
Για τους ειδικούς.....ούτε λόγος... ;)
το μόνο που μπορείς να πάθεις από τις θεωρίες συνωμοσίας -όταν κυρίως εμφανίζονται ως πιθανότητες και όχι ως βεβαιότητες- είναι να μην σε πιάσουν ποτέ στον ύπνο ;)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.811
- Πόντοι
- 6.515
Κι οχι μονο αυτό. Νοικοκύρης ανθρωπος με δυο παιδια πάει βρίσκει το θυμα και χραπ 2 μαχαιριες χωρις να το σκεφτει ??? κι εδώ βρωμάει ...
ο αλλος που τον εβγαζε φωτογραφια για το πρωτο θεμα τι σου λεει τυπε?
Βρωμα και δυσωδια
Καί μιά βλακωδης δική μου απορία. Ανθρωποι καρδιοπαθείς από έμφραγμα κλπ. (πριν χρονια το είχαν πάθει) , καί σήμερα υστερα από κόπωση αμα τους πονέσει η καρδιά , βελάζουν ,στην κυριολεξία, από τον πόνο. Ο συχωρεμένος με δυό μαχαιριές στην καρδιά κατάφερε να δείξει τον φονιά και να πεί "αυτός είναι" ????
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή ρε παιδιά όταν είδε την αστυνομικό να ερχεται, τι έπρεπε να κάνει?
να την δειρει ή να την μαχαιρώσει και αυτή? (δεν ειχε και το μαχαιρι πανω του)
να αρχισει να τρεχει? (ε δεν εχει και την καλύτερη φυσικη κατασταση εδω που τα λεμε, η κοπελια σιγουρα τον επιανε ουτως η αλλως)
να την δειρει ή να την μαχαιρώσει και αυτή? (δεν ειχε και το μαχαιρι πανω του)
να αρχισει να τρεχει? (ε δεν εχει και την καλύτερη φυσικη κατασταση εδω που τα λεμε, η κοπελια σιγουρα τον επιανε ουτως η αλλως)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις