Νέα

Γυναίκες του bourdela.tv... Μου τα ζαλίσανε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 506
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να μείνουν ή να φύγουν ?

• Ουστ απο 'δω... μας ζαλίσατε!

Ψήφοι: 3 37,5%
  • Καθήστε ήσυχες... και όλα καλά!

Ψήφοι: 3 37,5%
  • Να μείνουν μόνον όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 2 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
κ μενα εκεινο μ αρεσει πιο πολυ σταμπιτο
αλλα ηθελα να ανανεωθω *P
Ε, ναι. Καταλαβαινω, ειναι και το λαβ στορυ που παει να ξεκινησει με τον Παλιοπουναιαλλιο... βεβαια, βεβαια :)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Και ποιος ειπε οτι πρεπει να τις πηδηξης.
Αφηστε ρε τα κοριτσα ησυχα να δωσουν χρωμα .
Σωστή κι εμπεριστατωμένη άποψη,παρ οτι διατυπωμένη με τρεις κουβέντες.Χωρίς γυναικες,το site απλως θα ήταν πιο αχρωμο,λιγότερο ενδιαφέρον.Θα μύριζε μ εναν εικονικό τρόπο ποδαρίλα,εργενίλα,φανταροσκοπιά κτλ.Τι σημασία εχει αν ειναι μπαζολάκια.Τι σημασία εχει αν ψάχνονται μεσα απο πλεγματικές προβολές της real εικόνας τους.Είναι όλες θαυμάσιες και καλως ειναι εδώ.Αλλωστε δε βλεπω γιατι να εκνευρίζονται μερικοί,που διαπιστώνουν οτι ο συνήθης γυναικείος σωματότυπος του site,είναι κάπως "εβαζέ κοντό".Εκνευριζεται κανεις οταν βλέπει ασχημαντρες η γκαμήλες στο δρόμο,η στο σουπερμάρκετ,η στη σταση του τράμ;Είναι κανεις υποχρεωμένος να είναι μοντέλος-ντέλα.Μη χειρότερα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τσιν
το στομα σου σταζει μελι

εχω μεινει αφωνη απ την γλυκυτητα του λογου σου

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντως δεν παω πουθενα :dancing:
Εδω θα με ανεχεστε συνεχεια :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο που ολοι ξερουν πως ειναι ολοι μεσα σε αυτο το φορουμ με αφηνει εκπληκτη παντως.....οπως το αν δινουν πισινο οι ελληνιδες και το αν οι μπραβοι πηδανε τις στριπτιτζουδες ενα πραμα :2funny:

ειναι τρια λοιπον τα τεραστια αναπαντητα ερωτηματα του φορουμ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτο που ολοι ξερουν πως ειναι ολοι μεσα σε αυτο το φορουμ με αφηνει εκπληκτη παντως.....οπως το αν δινουν πισινο οι ελληνιδες και το αν οι μπραβοι πηδανε τις στριπτιτζουδες ενα πραμα :2funny:

ειναι τρια λοιπον τα τεραστια αναπαντητα ερωτηματα του φορουμ....

Αυτή η politically correct λεκτική εκδοχή σπάει τζάμια λέμε!      :)

Επισκέπτης
Σωστή κι εμπεριστατωμένη άποψη,παρ οτι διατυπωμένη με τρεις κουβέντες.Χωρίς γυναικες,το site απλως θα ήταν πιο αχρωμο,λιγότερο ενδιαφέρον.Θα μύριζε μ εναν εικονικό τρόπο ποδαρίλα,εργενίλα,φανταροσκοπιά κτλ.Τι σημασία εχει αν ειναι μπαζολάκια.Τι σημασία εχει αν ψάχνονται μεσα απο πλεγματικές προβολές της real εικόνας τους.Είναι όλες θαυμάσιες και καλως ειναι εδώ.Αλλωστε δε βλεπω γιατι να εκνευρίζονται μερικοί,που διαπιστώνουν οτι ο συνήθης γυναικείος σωματότυπος του site,είναι κάπως "εβαζέ κοντό".Εκνευριζεται κανεις οταν βλέπει ασχημαντρες η γκαμήλες στο δρόμο,η στο σουπερμάρκετ,η στη σταση του τράμ;Είναι κανεις υποχρεωμένος να είναι μοντέλος-ντέλα.Μη χειρότερα...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
υπάρχει καμμια παρα πολύ χοντρή .....

Επισκέπτης
...αν και πανθομολογουμενως,θελω να πιστευω,το καλωσορισμα της siasia στον ευγενεστατο shy_rider,στο πρωτο του μηνυμα,το οποιο ηταν καταθεση ψυχης,δεν ηταν και το καλυτερο δυνατο!!!Πιθανον,η σιασια,δεν εισεπραξε ορθα τα οσα ανεφερε και τον παρεξηγησε!

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
...αν και πανθομολογουμενως,θελω να πιστευω,το καλωσορισμα της siasia στον ευγενεστατο shy_rider,στο πρωτο του μηνυμα,το οποιο ηταν καταθεση ψυχης,δεν ηταν και το καλυτερο δυνατο!!!Πιθανον,η σιασια,δεν εισεπραξε ορθα τα οσα ανεφερε και τον παρεξηγησε!
Μπορεί να είναι κι έτσι συνάδελφε, αλλά δεν θα είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Έχεις δει το δικό μου το καλοσώρισμα εδώ μέσα; Αυτά συμβαίνουν κι άμα δεν ξέρουμε να τα προσπερνάμε asta na pane sto diaolο...

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμείς όμως πάντα τις συγχωρούμε και ίσως έτσι πρέπει.
Πάντως βρέθηκαν αρκετοί που με στήριξαν σε αυτό το crash test, όπως ο NOT SO EASY BIKER.
Τέλος, πάντων από την στιγμή που δηλώνουν ότι δεν θα αποχωρήσουν, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα τις "υποστούμε".
Αλλιώς θα φύγει το αλατοπίπερο από thread όπως "το κάνουν απ' τον κώλο οι ελληνίδες".

Επισκέπτης

Α εσύ έχεις μνήμη καμήλας. Εγώ ούτε τι γράφω εγώ δεν θυμάμαι. :grin: 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αλλιώς θα φύγει το αλατοπίπερο από thread όπως "το κάνουν απ' τον κώλο οι ελληνίδες".
η μαλακία είναι ότι στο συγκεκριμένο θρεντ δεν γράφουν καθόλου τραβέλια και πούστηδες κι έτσι λείπει η κανέλλα και το γαρύφαλλο

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Παω τώρα να δω την τελευταία ταινία των αδελφών Κοέν,που αναφέρεται στην ηλιθιότητα.Παίζουν σε "ηλίθιους" ρόλους οι υπεργκόμενοι Κλούνι και Πήτ.Για όποιον-α εχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα,προτείνω και την ταινία "Οι Hλίθιοι" του Λάρς Φον Τρίαρς.
Υ.Γ.:Είναι πασίδηλο φαντάζομαι γιατι γράφτηκαν τα ανωτέρω στο συγκεκριμένο διάλογο
Υ.Υ.Γ.:Νομίζω ότι ειμαι ο πρωτος που ποστάρει Υστερον Υστερόγραφον σ αυτο το site.lol

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παω τώρα να δω την τελευταία ταινία των αδελφών Κοέν,που αναφέρεται στην ηλιθιότητα.Παίζουν σε "ηλίθιους" ρόλους οι υπεργκόμενοι Κλούνι και Πήτ.Για όποιον-α εχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα,προτείνω και την ταινία "Οι Hλίθιοι" του Λάρς Φον Τρίαρς.
Υ.Γ.:Είναι πασίδηλο φαντάζομαι γιατι γράφτηκαν τα ανωτέρω στο συγκεκριμένο διάλογο
Υ.Υ.Γ.:Νομίζω ότι ειμαι ο πρωτος που ποστάρει Υστερον Υστερόγραφον σ αυτο το site.lol

Ξέχασες βέβαια την ταινία "Ο ηλίθιος και ο Πανηλίθιος" (ελληνικός τίτλος).
Παρεπιμπτόντως, στην ταινία του Τριερς (προτιμώ το "Ευρώπη"), οι ηλίθιοι υποκρίνονταν.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom