μουνιτσα Α.Κ.Α. poison ivy
ελληνικός σκέτος καραβίσιοςΗ αλήθεια είναι ότι ο σαρκασμός σου είναι μερικές φορές, σκέτο δηλητήριο. :S
θα έλεγα εγώ.....
μουνιτσα Α.Κ.Α. poison ivy
ελληνικός σκέτος καραβίσιοςΗ αλήθεια είναι ότι ο σαρκασμός σου είναι μερικές φορές, σκέτο δηλητήριο. :S
Ε, ναι. Καταλαβαινω, ειναι και το λαβ στορυ που παει να ξεκινησει με τον Παλιοπουναιαλλιο... βεβαια, βεβαιακ μενα εκεινο μ αρεσει πιο πολυ σταμπιτο
αλλα ηθελα να ανανεωθω *P
ελληνικός σκέτος καραβίσιος
θα έλεγα εγώ.....
Και ποιος ειπε οτι πρεπει να τις πηδηξης.και γω για τίποτα μπαζάκια τισ κόβω!!
ελληνικός σκέτος καραβίσιος
θα έλεγα εγώ.....
Σωστή κι εμπεριστατωμένη άποψη,παρ οτι διατυπωμένη με τρεις κουβέντες.Χωρίς γυναικες,το site απλως θα ήταν πιο αχρωμο,λιγότερο ενδιαφέρον.Θα μύριζε μ εναν εικονικό τρόπο ποδαρίλα,εργενίλα,φανταροσκοπιά κτλ.Τι σημασία εχει αν ειναι μπαζολάκια.Τι σημασία εχει αν ψάχνονται μεσα απο πλεγματικές προβολές της real εικόνας τους.Είναι όλες θαυμάσιες και καλως ειναι εδώ.Αλλωστε δε βλεπω γιατι να εκνευρίζονται μερικοί,που διαπιστώνουν οτι ο συνήθης γυναικείος σωματότυπος του site,είναι κάπως "εβαζέ κοντό".Εκνευριζεται κανεις οταν βλέπει ασχημαντρες η γκαμήλες στο δρόμο,η στο σουπερμάρκετ,η στη σταση του τράμ;Είναι κανεις υποχρεωμένος να είναι μοντέλος-ντέλα.Μη χειρότερα...Και ποιος ειπε οτι πρεπει να τις πηδηξης.
Αφηστε ρε τα κοριτσα ησυχα να δωσουν χρωμα .
Αυτο που ολοι ξερουν πως ειναι ολοι μεσα σε αυτο το φορουμ με αφηνει εκπληκτη παντως.....οπως το αν δινουν πισινο οι ελληνιδες και το αν οι μπραβοι πηδανε τις στριπτιτζουδες ενα πραμα
ειναι τρια λοιπον τα τεραστια αναπαντητα ερωτηματα του φορουμ....
Δεν παω πουθενα,δεν παω πουθενα,εδω θα μεινωΕγω παντως δεν παω πουθενα
Σωστή κι εμπεριστατωμένη άποψη,παρ οτι διατυπωμένη με τρεις κουβέντες.Χωρίς γυναικες,το site απλως θα ήταν πιο αχρωμο,λιγότερο ενδιαφέρον.Θα μύριζε μ εναν εικονικό τρόπο ποδαρίλα,εργενίλα,φανταροσκοπιά κτλ.Τι σημασία εχει αν ειναι μπαζολάκια.Τι σημασία εχει αν ψάχνονται μεσα απο πλεγματικές προβολές της real εικόνας τους.Είναι όλες θαυμάσιες και καλως ειναι εδώ.Αλλωστε δε βλεπω γιατι να εκνευρίζονται μερικοί,που διαπιστώνουν οτι ο συνήθης γυναικείος σωματότυπος του site,είναι κάπως "εβαζέ κοντό".Εκνευριζεται κανεις οταν βλέπει ασχημαντρες η γκαμήλες στο δρόμο,η στο σουπερμάρκετ,η στη σταση του τράμ;Είναι κανεις υποχρεωμένος να είναι μοντέλος-ντέλα.Μη χειρότερα...
...αν και πανθομολογουμενως,θελω να πιστευω,το καλωσορισμα της siasia στον ευγενεστατο shy_rider,στο πρωτο του μηνυμα,το οποιο ηταν καταθεση ψυχης,δεν ηταν και το καλυτερο δυνατο!!!Πιθανον,η σιασια,δεν εισεπραξε ορθα τα οσα ανεφερε και τον παρεξηγησε!
Μπορεί να είναι κι έτσι συνάδελφε, αλλά δεν θα είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Έχεις δει το δικό μου το καλοσώρισμα εδώ μέσα; Αυτά συμβαίνουν κι άμα δεν ξέρουμε να τα προσπερνάμε asta na pane sto diaolο......αν και πανθομολογουμενως,θελω να πιστευω,το καλωσορισμα της siasia στον ευγενεστατο shy_rider,στο πρωτο του μηνυμα,το οποιο ηταν καταθεση ψυχης,δεν ηταν και το καλυτερο δυνατο!!!Πιθανον,η σιασια,δεν εισεπραξε ορθα τα οσα ανεφερε και τον παρεξηγησε!
Εμείς όμως πάντα τις συγχωρούμε και ίσως έτσι πρέπει....αν και πανθομολογουμενως,θελω να πιστευω,το καλωσορισμα της siasia στον ευγενεστατο shy_rider,στο πρωτο του μηνυμα,το οποιο ηταν καταθεση ψυχης,δεν ηταν και το καλυτερο δυνατο!!!Πιθανον,η σιασια,δεν εισεπραξε ορθα τα οσα ανεφερε και τον παρεξηγησε!
...αν και πανθομολογουμενως,θελω να πιστευω,το καλωσορισμα της siasia στον ευγενεστατο shy_rider,στο πρωτο του μηνυμα,το οποιο ηταν καταθεση ψυχης,δεν ηταν και το καλυτερο δυνατο!!!Πιθανον,η σιασια,δεν εισεπραξε ορθα τα οσα ανεφερε και τον παρεξηγησε!
η μαλακία είναι ότι στο συγκεκριμένο θρεντ δεν γράφουν καθόλου τραβέλια και πούστηδες κι έτσι λείπει η κανέλλα και το γαρύφαλλοΑλλιώς θα φύγει το αλατοπίπερο από thread όπως "το κάνουν απ' τον κώλο οι ελληνίδες".
Παω τώρα να δω την τελευταία ταινία των αδελφών Κοέν,που αναφέρεται στην ηλιθιότητα.Παίζουν σε "ηλίθιους" ρόλους οι υπεργκόμενοι Κλούνι και Πήτ.Για όποιον-α εχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα,προτείνω και την ταινία "Οι Hλίθιοι" του Λάρς Φον Τρίαρς.
Υ.Γ.:Είναι πασίδηλο φαντάζομαι γιατι γράφτηκαν τα ανωτέρω στο συγκεκριμένο διάλογο
Υ.Υ.Γ.:Νομίζω ότι ειμαι ο πρωτος που ποστάρει Υστερον Υστερόγραφον σ αυτο το site.lol