Επισκέπτης
Μα χωρις γυναικες γινεται ρε γαμωτο;;;;
Συνέλθετε.
Κιέπειτα,αν δεν την γαμησεις εσυ συναγωνιστή γκαβλιάρη,αν δεν τη γαμήσω εγω η ο παραδίπλα,ποιός θα τη γαμήσει τη χοντρή,την ασχημούλα,την κοντούλα την εβαζέ,την υπέρπουρη,τη μποχίτα,τη σχίζο...ποιός ρεεεεεεεεε; Ξύπνα γκαβλιάρη γιατι ΟΛΑ τα ερωτήματα,αντιστρέφονται και κάλλιστα μπορουν να αφορούν εσένα,εμένα,τον παραδίπλα.Οθεν.Δαγκωτό ναι στις γυναίκες του site,όπως ειναι κι όπως παρουσιάζονται.Αλλωστε ενα ομιλητικό πουλάκι μουχει πει,ότι οι στοιχειωδώς κοινωνικοί,όχι ομορφάντρες,κοινωνικοί είπα,όλο και βατεύουν.Αν εχουν κι αυτο το σκοπό,που εδω που τα λέμε τι να θελει κανεις σενα μπουρδελοκάναλο,αν οχι να γαμηθεί η να γαμήσει.Ναι
Ναι έχεις δίκιο. Πολλές γαμιούνται και μετά το συζητάμε όλοι μαζί με διάφορα πουλάκια. και μαλιστα εγω άκουσα και ονόματα απο αυτούς που την έχουν μικρή η δεν μπορούν, ώστε να αποφευγω τους κοινωνικούς αλλα μικροτσουτσουνους. Αλλο πουλάκι ..αυτό. Επίσης άκουσα και για έναν που εκανε σεξ με μια που εχει ειτζ και δεν το ξερει ο φουκαρας.. Τρίτο πουλάκι ομιλητικό και αυτό.. Γενικά οι κοινωνικότητα γαμάει και δερνει εδω μέσα. Τέλος ενα αλλο πουλάκι μου είπε ονοματα και διευθύνσεις πολλων μελών. Του πουλιού γινεται τσιν του πουλιου...