Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

johnyhandsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ λέω ότι όλες οι φωτό που βάζουν οι γυναίκες του φόρουμ είναι μούφες.
Αν είναι αληθινά τα μπούτια κτλ στι φωτογραφίες ας βάλουν δίπλα στα παππούτσια ένα ελληνικό περιοδικό , ένα κουτάκι αναψυκτικό και ένα γυναικείο ξυράφι.

Θα συμφωνησω μαζι σου. Σικε το παιχνιδι :jerking:

Επισκέπτης
Άλλος άντρακλας αυτός.
Που πυροβολεί πισώπλατα 15χρονους.

Όταν κάποιος πετάει μολότωφ, δεν έχει ηλικία.
Το ίδιο και όταν κρατάει όπλο.
Όπως ο άλλος ο δικός σας, που έκανε τη ληστεία του και μετά άρχισε να πυροβολάει περαστικούς στην Ιπποκράτους για να ξεφύγει.
Τέτοια καθήκια πρέπει να τα σκοτώνουν στο δρόμο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όπως ο άλλος ο δικός σας, που έκανε τη ληστεία του και μετά άρχισε να πυροβολάει περαστικούς στην Ιπποκράτους για να ξεφύγει.

Γιατί δεν βάζεις κι αυτόν στο άβατάρ σου;

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια μην τρελαινεστε πισω απο ενα pc ο καθενας ειναι ο ομορφοτερος και ο καλυτερος του χωριου.
Στην πραξη τι λεει εχει σημασια.
Και αν παλι η γυναικα εχει ωραιο σωμα παλι δεν εχει να λεει γιατι πρωτα απο ολα μαγκας ειναι αυτος που πρωτα απο ολα προσπαθει να της γαμ... το μυαλο . Ολα τα αλλα ειναι ευκολα μετα.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ρε παιδια μην τρελαινεστε πισω απο ενα pc ο καθενας ειναι ο ομορφοτερος και ο καλυτερος του χωριου.
Στην πραξη τι λεει εχει σημασια.
Και αν παλι η γυναικα εχει ωραιο σωμα παλι δεν εχει να λεει γιατι πρωτα απο ολα μαγκας ειναι αυτος που πρωτα απο ολα προσπαθει να της γαμ... το μυαλο . Ολα τα αλλα ειναι ευκολα μετα.
να σου πω... εγώ είμαι πίσω από ένα pc τώρα και προσπαθώ να γαμήσω το μυαλό της ομορφότερης...
αποτέλεσμα?  :jerking:

Επισκέπτης
Αν είναι αληθινά τα μπούτια κτλ στι φωτογραφίες ας βάλουν δίπλα στα παππούτσια ένα ελληνικό περιοδικό , ένα κουτάκι αναψυκτικό και ένα γυναικείο ξυράφι.

Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος βάζει δίπλα ένα χαρτί που γράφει το nickname της...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
δεν ειναι μουφα,αλλα ειναι γραφικο να δειχνεις τα ρουθουνια της μυτης σου η τις γοβες σου για να δειξεις σωνει και καλα κατι.Αν δεν θες να βαλεις φωτο,με γεια σου με χαρα σου,δεν σ'εξαναγκαζει κανεις...Αλλα μην ποσταρεις τη μυτη σου σε φουλ ζουμ απειλωντας οτι θα την αποσυρεις σε 5 λεπτα λες και εκανες καμια συνταρακτικη αποκαλυψη(sorry μουνιτσα,αλλα ετσι ειναι  :grin: :grin: :grin:)

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
δεν μπόρεσα να καταλάβω......

προσθαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλο ποιος είναι ο ομορφότερος, ο πιο γυμνασμένος και ποιος την έχει πιο μεγάλη κλπ κλπ?

αφού ρε παλουκάρια όλα μια μούφα είναι.... και οι γαμίκουλες και οι γκομενάρες, και οι φουσκωτοί και τα μοντέλα και όλα.

φτιάχτηκε ένα σάιτ που θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα χωρίς ταμπού και κυρίως χωρίς μαλακίες μούφες και εσείς κάθεστε και τρώγεστε ποιανύ η μουφα είναι πιο καλή....
ευχαριστώ δεν θα πάρω....
υ.γ. μόνο ο ευκωλόπιστος έχει πιάσει το νόημα..... χαχαχαχα

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
δεν ειναι μουφα,αλλα ειναι γραφικο να δειχνεις τα ρουθουνια της μυτης σου η τις γοβες σου για να δειξεις σωνει και καλα κατι.Αν δεν θες να βαλεις φωτο,με γεια σου με χαρα σου,δεν σ'εξαναγκαζει κανεις...Αλλα μην ποσταρεις τη μυτη σου σε φουλ ζουμ απειλωντας οτι θα την αποσυρεις σε 5 λεπτα λες και εκανες καμια συνταρακτικη αποκαλυψη(sorry μουνιτσα,αλλα ετσι ειναι  :grin: :grin: :grin:)
εγώ πάλι σε 2 ώρες και 12 λεπτά θα δείξω μια τρίχα απ' τ' π@π@ρι@ μου...
να είστε όλοι εκεί γιατί σε 6 δευτερόλεπτα θα εξαφανιστεί!  :uglystupid:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οπα ρε μεγάλε, για χαβαλε ήλθαμε, όχι για να ανατριχιάσουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom