anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
εαν με βοηθουσες λιγο ακομα να καταλαβω θα σου ημουν υποχρεη
Πες μας την κρυφή σου αμαρτία, κοκώνα μου και θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις πολλά εδώ μέσα.
εαν με βοηθουσες λιγο ακομα να καταλαβω θα σου ημουν υποχρεη
Ειναι μια απο τις 7,δεν λεω πια!Πες μας την κρυφή σου αμαρτία, κοκώνα μου και θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις πολλά εδώ μέσα.
ωπα....τσαπμουκας η νεαρα.καλοοοοοοΕιναι μια απο τις 7,δεν λεω πια!
Δεν χρειαζομαι βοηθεια να καταλαβω κατι αλλο εδω μεσα εκτος αυτου που ρωτησα.
εφυγε και ο τακουνακιας και δεν θα μας πει αν του αρεσουν
θενκς
δεν ειναι μουφα,αλλα ειναι γραφικο να δειχνεις τα ρουθουνια της μυτης σου η τις γοβες σου για να δειξεις σωνει και καλα κατι.Αν δεν θες να βαλεις φωτο,με γεια σου με χαρα σου,δεν σ'εξαναγκαζει κανεις...Αλλα μην ποσταρεις τη μυτη σου σε φουλ ζουμ απειλωντας οτι θα την αποσυρεις σε 5 λεπτα λες και εκανες καμια συνταρακτικη αποκαλυψη(sorry μουνιτσα,αλλα ετσι ειναι )
Σημερα εγινα μελος και ο λογος ειναι οτι θελω να παρατηρησω αντρικες εσωτερικες αναζητησεις με κοσμογονικες θεωριες.Αλλου μπηκα ή ειμαι καλα εδω?
είχαμε τη ΣΑΡΑ τη ΜΑΡΑ καλώς ήρθες και συ κακό συναπάντημα!
με το που μπαινω επεσα πανω στο θεμα στη δικη σου απαντηση!!! χαχαχαχα!!!!! μονο σαρα και μαρα????πιο πολλες ειμαστε ρε πλασμα!!!!
ναι αλλά τελευταία έχετε χαθεί! "Ο αγών μου" είχε ένα μικρό αποτέλεσμα!!
Σημερα εγινα μελος και ο λογος ειναι οτι θελω να παρατηρησω αντρικες εσωτερικες αναζητησεις με κοσμογονικες θεωριες.Αλλου μπηκα ή ειμαι καλα εδω?
κι εσυ αγαμίες εε ??Σημερα εγινα μελος και ο λογος ειναι οτι θελω να παρατηρησω αντρικες εσωτερικες αναζητησεις με κοσμογονικες θεωριες.Αλλου μπηκα ή ειμαι καλα εδω?
γιατι την πικρενης;;;;;;;;;;;;;Ειχαμε που ειχαμε να μη χαρακτηρισω μεσημεριατικα ερχονται και αλλες.....
Ουουου, από θεωρίες να δεις, άλλο πράμα!!Σημερα εγινα μελος και ο λογος ειναι οτι θελω να παρατηρησω αντρικες εσωτερικες αναζητησεις με κοσμογονικες θεωριες.Αλλου μπηκα ή ειμαι καλα εδω?
κι εσυ αγαμίες εε ??
....das beste....
ναι βεβαια !!!!θα την βολέψουμε και δαύτην! Ε πάτερ?
ναι βεβαια !!!!
παιζουν κατι c.t. με κατι metrosexual-bi δροσερα αγορια..
Καλα μη χαιρεσαι και τοσο κακουλη ;)ναι αλλά τελευταία έχετε χαθεί! "Ο αγών μου" είχε ένα μικρό αποτέλεσμα!!