Εγω θελω το 10 με τιςεγω δε χρειαζομαι εκπεδευση πια!!!!!εχω γινει ο χουλκ εδω μεσα!!!![]()
![]()
![]()
κριστυ κ γω μολις εκανα καφεδακι!!! λοιπον ριχνω:
![]()
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εγω θελω το 10 με τιςεγω δε χρειαζομαι εκπεδευση πια!!!!!εχω γινει ο χουλκ εδω μεσα!!!![]()
![]()
![]()
κριστυ κ γω μολις εκανα καφεδακι!!! λοιπον ριχνω:
![]()
Ειρωνικο σχολια εκανα .....
Γλυκο μου βαζελακιιιιιιιιι
Ρε μπλέξαμε με τις θεωρίες....Θελω απλως να διευρυνω την προσωπικη μου κοσμοθεωρια περι συμπαντος και ανδρικης παραφιλολογιας.Ειναι απλο.
Αυτο ειναι θετικο αγαπητη,θα υπαρξει γονιμος διαλογος.Να θυμασαι μονο οτι εδω μεσα δεν θα συναντησεις φιλικη διαθεση απο πολλα αρεσενικα!
Με καποια ατομα ανοιχτομυαλα ναι μπορει να το καταφερεις!Αυτο ειναι θετικο αγαπητη,θα υπαρξει γονιμος διαλογος.
Αλιντισσα, θέλεις να συγκρίνεις την αντρική θεωρία περί του κόσμου και του σύμπαντος με τη δική σου;
καλο απογευμα σε ολη την παρεα........για χαρα.Γλυκο μου βαζελακιιιιιιιιι![]()
Για κάτι τέτοιο το πήγαιναΑρχιστε να τραγουδατε την "κοσμοθεωρια" της Κοκκινου τοτε.....![]()
καλο απογευμα σε ολη την παρεα........για χαρα.
Εγω θα χτυπαω παλαμακια,δεν εχω ωραια φωνη ;)Αρχιστε να τραγουδατε την "κοσμοθεωρια" της Κοκκινου τοτε.....![]()
Για πεσμας γιαπ ποιο θεμα θελης να τα πουμε?Αυτο ειναι θετικο αγαπητη,θα υπαρξει γονιμος διαλογος.
Θεωρίες μαζεύει το κορίτσι για να τις συγκρίνει με τη δικιά της αν κατάλαβα καλά.Για πεσμας γιαπ ποιο θεμα θελης να τα πουμε?
Μετα την ερωτηση του Μουν,θελω και εγω ποπ κρον!Θέλει κανείς ποπκόρν;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσχετο: Το "Αλιντισσα" τι σημαίνει;![]()
σιγα μην ειναι κ η νεραιδα κ το παλικαρι ρε τομιτακο μου!!!!Αλητισσα και Αρχόντισσα
Κάπως έτσι υποθέτω
κριστυυυυυυ!!!πιασε κ γ μενα ποπ κορν!!!!Ειναι πολλες οι ερωτησεις και εκτιμω το ενδιαφερον σας για την εσωτερικη μου αναζητηση.Θα τα πουμε εν καιρω.