Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αντιο κουλτουριαρα, ρομαντικη, τελευταια των αληθινων γυναικων......... :'( :'( :'( :'(
ΗΔΗ μου λειπεις..... :'( :'(

Επισκέπτης
Εγω παιδια σε αυτό το site αισθανομαι στον φυσικο μου χωρο?
Αισθανομαι λες και είναι το 4ο σπιτι μου..
Το 1ο?είναι η Ασφαλεια Αττικης?
Το 2ο ?το μπουρδελο μου?.
Το 3ο?ο Χοντος σεντερ?και..
Το 4ο εδώ?
Χαχαχαχα?.χουχουχου?χιχιχιχι?.

Γεια σου βρε Κατερινακι...να'σαι καλα...(εχεις και το αγαπημενο μου νουμερο, το 69...)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πίσω από τις λέξεις, των αντρών, που λένε όταν είναι μόνο άντρες στην παρέα τους, κρύβονται ανασφάλειες, τρυφερότητα, ελειψη επικοινωνίας, πολλά  ;)
Αυτά μαθαίνω χαζούλια, όχι  αν σκέφτονται οι άντρες το σεξ  :cheesy:
Έρχομαι εδώ από τον καιρό του παλιού site και μερικές φορές διαβάζω, χωρίς να ενοχλώ για να μην αλλοιώνω τους αντρικούς κώδικες επικοινωνίας. Δεν το κάνω συχνά λόγο χρόνου.
Αν αυτό το κάνουν πολλές γυναίκες, οι σχέσεις αντρών γυναικών θα είναι καλήτερες, αλλά δυστυχώς λίγες θέλουν να καταλάβουν τους άντρες.  :rolleyes:  τα ξαναλέμε  :-*
Κι εσυ αγαπητη μου βρηκες τον ευκολο τροπο να μπαινεις σε αυτό
το site καθισμενη πισω από μια κουρτινα για να μελετησεις τους αντρες?
Αν εβαζαν δηλαδη διαγωνισμα στην θεωρια θα ειχες ΑΡΙΣΤΑ.
μονο που στην ζωη στους κανονες της πρακτικης θα σου ελεγαν να ξαναερθεις
τον Σεπτεμβριο να μας τα ξαναπεις?.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.............ειναι αυτο που λεμε, παρε να χεις.................!!!!!!!!!!!!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και ξερετε γιατι τα λεω αυτά?Γιατι διαπιστωνω ότι μια γυναικα σημερα
οι περισσοτερες θα ελεγα?ότι..πιο ευκολο είναι να ανοιξουν τα ποδια τους
παρα να ανοιξουν το στομα τους για διαλογο και επικοινωνια?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και ξερετε γιατι τα λεω αυτά?Γιατι διαπιστωνω ότι μια γυναικα σημερα
οι περισσοτερες θα ελεγα?ότι..πιο ευκολο είναι να ανοιξουν τα ποδια τους
παρα να ανοιξουν το στομα τους για διαλογο και επικοινωνια?

....αυτα ειναι....!!!!!

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η nana1970 είπε την γνώμη της και ειναι σεβαστή.
Όμως επιτρεψε μου να συμφωνησω με την Katerina69 διότι οι γυναίκες  που κρύβονται πίσω από το σεντόνι της ηθικολογίας είναι η αιτία από πλευράς τους στο να μην επικοινωνούν με τους άνδρες και να μην χαίρονται τον ερωτα.
Αλοίμονο στις γυναίκες που νομίζουν ότι το σεξ είναι κάτι βρώμικο και  μια αγκαρία...ενα αναγκαίο κακό.
:headbang:

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
+1 στην Κατερίνα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αλοίμονο στις γυναίκες που νομίζουν ότι το σεξ είναι κάτι βρώμικο και  μια αγκαρία...ενα αναγκαίο κακό.
:headbang:

Πολλές πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι έτσι τα πράγματα γιατί φοβούνται την ψυχολογική φόρτιση από μία (νέα?) αποτυχία ή μία (νέα?) απόρριψη. Τextbook case: μηχανισμοί άμυνας του εγώ: εκλογίκευση, πιθανόν λογικά-δεμένα διαμερίσματα και σε ακραίες περιπτώσεις ιδεοληψία. Γίνεται τελείως ασυναίσθητα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολλές πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι έτσι τα πράγματα γιατί φοβούνται την ψυχολογική φόρτιση από μία (νέα?) αποτυχία ή μία (νέα?) απόρριψη. Τextbook case: μηχανισμοί άμυνας του εγώ: εκλογίκευση, πιθανόν λογικά-δεμένα διαμερίσματα και σε ακραίες περιπτώσεις ιδεοληψία. Γίνεται τελείως ασυναίσθητα.

Συναδελφος αγαπητε? :cheesy:

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16

Επιτέλους! Να και μία γυναίκα που ενδιαφέρεται να γνωρίσει πραγματικά τους άντρες.  :dancing: :dancing: :dancing:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
επειδη ειδα να χρησιμοποιεις ego defence mechanisms το υπεθεσα......ή αποτελει γενικοτερη εγκυκλοπαιδικη γνωση σου? :cheesy:

Είμαι λάθος?

ΕΜΠίτης είμαι. Οι στοιχειώδεις γνώσεις ψυχολογίας βοηθάνε στην πλοήγηση ανάμεσα σε σκοπέλους, υφάλους και σκυλόψαρα.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

βρισκεις κατι κακο σε αυτο?

και τι ακριβως προτείνεις αγαπητη κατερινα?

αλλωστε ποιος μπορει να γνωριζει οτι η Νανά και η καθε Νανά ή Νανός πρέπει στο διαγώνισμα της ζωής να επαναεξεταστεί?

και ποιος είναι αυτός που δεν έχει κάνει λάθη?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν εισαι λαθος........γιαυτο αλλωστε και σε ρωτησα αν εισαι συναδελφος ντε :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και πολυ καλα θα κανεις :)

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βλεπω αυτο το site σαν ενα παραδοσιακο αντρικο καφενειο. Ή σαν εναν τοπο συμποσιων, οπως αυτα που εκαναν οι αρχαιοι φιλοσοφοι.

Στα συμποσια επιτρεποταν μονο στις εταιρες, μεταξυ των γυναικων, να συμμετεχουν, γιατι οι αρχαιοι θεωρουσαν οτι μονο αυτες ειχαν το επιπεδο να συνδιαλλεχθουν με τους αντρες. Τα προσφατα φαινομενα στο φορουμ αποδεικνυουν περιτρανα ποσο δικαιο ειχαν. Φανταζεστε το Σωκρατη και τον Πλατωνα αναγκασμενους να ανεχθουν την καθε ηλιθια σπαζαρχιδο, το καθε καβαλημενο τσουλακι, την καθε μισοτρελη γεροντοκορη? Το πνευματικο εργο της αρχαιας Ελλαδας δε θα ειχε δημιουργηθει ποτε.

Αντιθετα, οι εταιρες ειχαν σημαντικο ρολο στα συμποσια και οι αποψεις τους λαμβαναν το σεβασμο των ανδρων. Συγκρινετε τα ποστ της Κατερινας με τα ποστ της mounitsas & company, για ενα συγχρονο παραδειγμα.

Νομιζω οτι θα ηταν ωφελιμο να διδαχθουμε απ' τη σοφια των αρχαιων και να απαγορευθει στις γυναικες που δεν ειναι του επαγγελματος να γραφουν στο φορουμ. Να διαβαζουν μπορουν ετσι κι αλλιως, ως επισκεπτες.

Εναλλακτικα, αν θελετε να ειμαστε περισσοτερο ανεκτικοι, θα μπορουσε να δημιουργηθει ενα υποφορουμ "ανοιχτης συζητησης" οπου μονο σε αυτο και τις αγγελιες γνωριμιων θα επιτρεπετε να καταχωρουν μηνυματα. Ετσι και αυτες θα εχουν τη δυνατοτητα να λενε τα δικα τους (τις παπαριες τους), και δε θα χωνονται στις δικες μας συζητησεις καταστρεφοντας τες.

Επισης οποιος σ' ενα θεμα επιθυμει και την αποψη των (μη εταιρων) γυναικων, θα μπορει να το ανοιξει εκει. Και οποιος θελει να γκομενισει, να γλυψει, να κανει κονε, κλπ. θα μπορει επισης να το κανει εκει με την ανεση του.

Λοιπον τι λετε? Γιατι να μη βαλουμε την προταση σε δημοψηφισμα και να αφησουμε το μπουρδελο-λαο να αποφασισει? Νομιζω οτι θα ηταν το πιο δικαιο και δημοκρατικο εκ μερους των διαχειριστων. *

Πολυ φοβαμαι οτι αν δεν γινει συντομα κατι τετοιο, κινδυνευει να αλλοιωθει ο χαρακτηρας του site. Ηδη εχουν καβαλησει τοσες συζητησεις οι κομπλεξικες και τις εχουν φερει σκοπιμα στα μετρα τους. Σε λιγο θα μας εχουν και υπο αστυνομευση.

**Αν υπαρχει ζητημα εγκυροτητας των αποτελεσματων, ας περιοριστει το δικαιωμα ψηφου μονο σε οσους/οσες εχουν πανω απο 100 ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom