alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
μπουμπα στιψε κανα πορτοκαλι κ στρογγυλοκαθομαι κι εγω
Ναι Μπουμπα, στιψε...
Αλλά απο τα ξινα.
μπουμπα στιψε κανα πορτοκαλι κ στρογγυλοκαθομαι κι εγω
Ναι Μπουμπα, στιψε...
Αλλά απο τα ξινα.
Εσυ εκανες την λαδια μωρη κουφαλα;
αγαπητη βαλεριαδυστηχως εχει χαλασει ο κοσμος σημερα. αλλα μην απελπηζεσε υπαρχουν και καλα παιδια. εγω παραδειγματος χαριν ειμαι σοβαρος ανθρωπος τιμω το λογο μου και δεν ψαχνω για ευκαιριακες σχεσεις. αν ενδιαφερεσε για σοβαρη σχεση μπορεις να μου στειλεις π.μ. εχω και το κατιτις μου στην ακρη για τις δυσκολες μερες που ερχονται ;)
Αυτο και μονο φτανει....αγαπητη βαλεριαδυστηχως εχει χαλασει ο κοσμος σημερα. αλλα μην απελπηζεσε υπαρχουν και καλα παιδια. εγω παραδειγματος χαριν ειμαι σοβαρος ανθρωπος τιμω το λογο μου και δεν ψαχνω για ευκαιριακες σχεσεις. αν ενδιαφερεσε για σοβαρη σχεση μπορεις να μου στειλεις π.μ. εχω και το κατιτις μου στην ακρη για τις δυσκολες μερες που ερχονται ;)
μια ζαχαρη γαλλικο με γαλα προτιμωγενικά ποιος μαλάκας σε πλήγωσε?
πες μας
εδώ είμαστε εμείς
μία ζάχαρη ή δύο?
Αλέκο.....την είπες τη βλακεία σου.....άκου "δύσκολες με΄ρες".......και θες και σοβαρή σχέση τρομα΄ρα σου.....
Γιατι βρε Αβραμακο ?Αλέκο.....την είπες τη βλακεία σου.....άκου "δύσκολες με΄ρες".......και θες και σοβαρή σχέση τρομα΄ρα σου.....
να μην απαντησω γιατι θα σε παρει και θα σε σηκωσειΒαλερια, μπορεις να κρατησεις την ψυχραιμια σου γιατι μας βλεπει και κοσμος?
Γιατι βρε Αβραμακο ?
Πραγματι ερχονται πολυ δυσκολες μερες και μηνες και χρονια μην σου πω.....
,, εχω και το κατιτις μου στην ακρη για τις δυσκολες μερες που ερχονται ;)
φιλε με gay εχω σταματησει να πηγαινω, οποτε το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια
Εγώ μια συμβουλή σου έδωσα....μη γίνεις και ρεζίλι στις γκόμενες,άμα τους λες τέτοιες μαλακίες
καλα ρε φιλε θα προσεχω τι λεω. αλλαξε ομως αυτο το "πουστικη" δε μου αρεσει
αφηστε την πλακα και εσειςΘες να το κάνω "gay guitar";
κατι εχω ενταξει
Τι έχεις;;;
δε μου φταις εσυ απλως βαρεθηκα την υποκρισια εδω μεσα.αντρες και υποκρισια.