Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
αγαπητη βαλεριαδυστηχως εχει χαλασει ο κοσμος σημερα. αλλα μην απελπηζεσε υπαρχουν και καλα παιδια. εγω παραδειγματος χαριν ειμαι σοβαρος ανθρωπος τιμω το λογο μου και δεν ψαχνω για ευκαιριακες σχεσεις. αν ενδιαφερεσε για σοβαρη σχεση μπορεις να μου στειλεις π.μ. εχω και το κατιτις μου στην ακρη για τις δυσκολες μερες που ερχονται ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αγαπητη βαλεριαδυστηχως εχει χαλασει ο κοσμος σημερα. αλλα μην απελπηζεσε υπαρχουν και καλα παιδια. εγω παραδειγματος χαριν ειμαι σοβαρος ανθρωπος τιμω το λογο μου και δεν ψαχνω για ευκαιριακες σχεσεις. αν ενδιαφερεσε για σοβαρη σχεση μπορεις να μου στειλεις π.μ. εχω και το κατιτις μου στην ακρη για τις δυσκολες μερες που ερχονται ;)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Αυτο και μονο φτανει....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αλέκο.....την είπες τη βλακεία σου.....άκου "δύσκολες με΄ρες".......και  θες και σοβαρή σχέση τρομα΄ρα σου..... :headbang:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Αλέκο.....την είπες τη βλακεία σου.....άκου "δύσκολες με΄ρες".......και  θες και σοβαρή σχέση τρομα΄ρα σου..... :headbang:

φιλε με gay εχω σταματησει να πηγαινω, οποτε το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Αλέκο.....την είπες τη βλακεία σου.....άκου "δύσκολες με΄ρες".......και  θες και σοβαρή σχέση τρομα΄ρα σου..... :headbang:
Γιατι βρε Αβραμακο ?
Πραγματι ερχονται πολυ δυσκολες μερες και μηνες και χρονια μην σου πω.....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δε μου φταις εσυ απλως βαρεθηκα την υποκρισια εδω μεσα.αντρες και υποκρισια.

ΤΗν κριτικη σου ικανοτητα πρεπει να βαρεθηκες

που πατε και μπλεκετε με ενα καρο μαλακες... που σας τα κανουν ολα καλα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom