gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειναι στενο σε φαρδος για να μπαινει και απο πισω.....τι αηδία είναι αυτό ρε, έτσι θα είναι τα πουλιά μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα
ειναι στενο σε φαρδος για να μπαινει και απο πισω.....τι αηδία είναι αυτό ρε, έτσι θα είναι τα πουλιά μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα
τι αηδία είναι αυτό ρε, έτσι θα είναι τα πουλιά μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα
την κανω γιατι βαρεθηκα δω μεσανα το βαψω με μαρκαδορο αν ειναι,μπας και σου αρεσει.
εγω τι σου φταιω;την κανω γιατι βαρεθηκα δω μεσα
δε μου φταις εσυ απλως βαρεθηκα την υποκρισια εδω μεσα.αντρες και υποκρισια.εγω τι σου φταιω;
ασε μας ρε γατακι,οταν κατεβαζεις τα καντηλια ξεχνας και ανατροφες και ολα.
τι αηδία είναι αυτό ρε, έτσι θα είναι τα πουλιά μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα
εδω μεσα τι αλλο να περιμενεις δηλαδη περα απο την πλακα.δε μου φταις εσυ απλως βαρεθηκα την υποκρισια εδω μεσα.αντρες και υποκρισια.
Δεν ειναι ολοι ετσι βρε συδε μου φταις εσυ απλως βαρεθηκα την υποκρισια εδω μεσα.αντρες και υποκρισια.
δε μου φταις εσυ απλως βαρεθηκα την υποκρισια εδω μεσα.αντρες και υποκρισια.
μερικες φορες μπορει να κανεις λαθος και να περιμενεις το κατι παραπανω.εδω μεσα τι αλλο να περιμενεις δηλαδη περα απο την πλακα.
κοπελια δε παιζει κατι τετοιο .γενικα μιλουσα και αναφερομουνωπ
παίζει ειδύλλιο?
σου πούλησε έρωτα για να σε πηδήξει και τώρα τονε πιάνεις να καυλαντίζει με το τσουλί την σιλβα?
πες μας τον πόνο σου
εδώ είμαστε εμείς
καφεδάκι?
κοπελια δε παιζει κατι τετοιο .γενικα μιλουσα και αναφερομουν
πας καλα μωρη,η κοπελια βαραει ασχημα.ειχε κλεισει ραντεβου με τον Λαιον και τον Αβραμη για ξυλο.ωπ
παίζει ειδύλλιο?
σου πούλησε έρωτα για να σε πηδήξει και τώρα τονε πιάνεις να καυλαντίζειμε το τσουλί την σιλβα?
πες μας τον πόνο σου
εδώ είμαστε εμείς
καφεδάκι?
ε: δεν ήταν ο μάστερ τελικά
βαζω μπρικι.ωπ
παίζει ειδύλλιο?
σου πούλησε έρωτα για να σε πηδήξει και τώρα τονε πιάνεις να καυλαντίζειμε το τσουλί την σιλβα?
πες μας τον πόνο σου
εδώ είμαστε εμείς
καφεδάκι?
ε: δεν ήταν ο μάστερ τελικά
να μην εχεις προσδοκιες απο ατομα που θα γνωρισεις εδω,αν δεν τους γνωρισεις και στην κανονικη ζωη.εδω μεσα παρα πολλοι παρουσιαζουν αλλον χαρακτηρα απο τον πραγματικο τους.μερικες φορες μπορει να κανεις λαθος και να περιμενεις το κατι παραπανω.
να απομακρυνθουν τα μικρα παιδια απο τις οθονες τους παρακαλω......Βαλερια, μπορεις να κρατησεις την ψυχραιμια σου γιατι μας βλεπει και κοσμος?
Εσυ εκανες την λαδια μωρη κουφαλα;Βαλερια, μπορεις να κρατησεις την ψυχραιμια σου γιατι μας βλεπει και κοσμος?