Επισκέπτης
Μπολτ....αγνοείς ότι μια γκόμενα (ωραία όμως,όχι μπάζο) μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ,για να βρει γκόμενο,που πιστεύει σε κάποια συγκεκριμένη θρησκεία,ή ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία;;;
OK.Ξύπνα όμως τώρα και φτιάξε καφεδάκι να πιεις.σωστά, δεν έχει γίνει ποτέ να μπει κάποια εδώ για να πηδηχτεί
ούτε να μπήκε και να προέκυψε
ποτέ λέμε
τιρκουαζ??????? δεν εχω τετοιο χρωμα, ειναι καπως γυφτικο. και δε μενδιαφερουν οι πιπες. ενδιαφερομε για σοβαρη σχεση μαζι με τις πιπες
Εγώ με το δικό μου avatar έχω καμιά τύχη?μηπως φταιει το avatar σου?εδω ειμαι εγω οποτε θελεις σου δειχνω ποσο γυναικα ειμαι!
Μπολτ....αγνοείς ότι μια γκόμενα (ωραία όμως,όχι μπάζο) μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ,για να βρει γκόμενο,που πιστεύει σε κάποια συγκεκριμένη θρησκεία,ή ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία;;;
ποιες ειναι οι νεες ηλιθιες?
Αξιότιμη κ. Βούμπα.
Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η προσωπική σας θυρίδα είναι πλήρης.
Παρακαλώ όπως δημιουργήσετε χώρο και δι εμέ. (Μπορεί να μην διαθέτω την γοητεία του Αλέκου, αλλά διαθέτω διόλου ευκαταφρόνητο όγκο μετρητών).
Με προσμονή
Ο Άγιος.
OK.Ξύπνα όμως τώρα και φτιάξε καφεδάκι να πιεις.
ΜΠουμπ με την ειρωνια δεν βγαζεις κατι παντως
τα επιχειρηματα σου ειναι φτωχα... ανακριβη και παραπλανητικα.
Φυσικα και αυτο εχει την σκοπιμοτητα του... αμα λεγατε τα οσαο λεω
δεν θα εδινε κανεις σημασια.
Ε ναι μετά την πιθανοτική φύση των ενδεχομένων τα συμπεράσματα είναι φως φανάρι.εξεταζουμε την πιθανοτικη φυση των ενδεχομενων.
........................................................
επομενως με υπολογιστικη ψυχροτητα επιλεγεται το πρωτο. ;)
έχεις δίκιο, είναι πολύ κρίμα που δεν έχω στοιχεία επιστημονικά να στηρίξω τα λεγόμενά μου
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι εχει παιξει με το καθε ατομο στο νετΟτι ενα μπαζο που δεν εχει επιλογες να το προσεξουν απεξω
βρισκει ανετα απο εδω μεσα.... και γενικα ειναι δεκτικο και διαθεσιμο
στις σελιδες των τσατ του διαδικτυου
Οποιαδηποτε αλλη ειναι καλη και ειναι διαθεσιμη απο το ιντερνετ....
εχει θεματα απεξω... ειναι ντροπαλη.... και δεν το χει το καμακι απεξω
δεν μπορει να δειξει οτι ειναι διαθεσιμη απεξω... εχει θεματα.
Εσένα παράθεσα γαμώ την αυπνία μου μωρή?Τον Μπόλντη ήθελα να παραθέσωμη βλαμενίζεις πάλι.
καρφώνεσαι, στους πάλιουρες δεν έχει όριο, στην πουτάνια πουτανιές ρε?
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι εχει παιξει με το καθε ατομο στο νετ
Μην γενικευεις .....
Μπορει να μην εχει επαφες η να μην του βγαινει να κανει επαφες ευκολα
πολλα μπορει να παιζουν.....
Μην το ριχνουμε παντα στην ομορφια και σε αλλους παραγοντες....
Έκλεισε.house of fun μου οποτε θελεις μου βγαζεις εισητηριο και σου ρχομαι αυθημερον για ειδικη περιποιηση.Ξερω οτι δεν ειμαι στα ηλικιακα σου ορια αλλα η γρια κοτα εχει το ζουμι!!