θυσιαζομαι κ δε σε διεκδικω, για χαρη του ερωτα που τρεφει για σενα η φιλη μου
σας στηριζω παντως, αν κ ενδομυχα σας φθονω
αν θες να σε φθονει και η φιλη σου βελβυ ελα να κανουμε μαζι ακαποτα ειμαι παλιο της αποθημενο..
θυσιαζομαι κ δε σε διεκδικω, για χαρη του ερωτα που τρεφει για σενα η φιλη μου
σας στηριζω παντως, αν κ ενδομυχα σας φθονω
Αν εισαι καλη και βγηκες απο εδω μεσα
εισαι αξια του μυαλου σου.
τι να κατσω να συζητησω δηλαδη?
τιρκουάζ πουκάμισο πάρε και το σκέφτομαι για ακάποτη
Διαθέτω ένα τιρκουάζ, αλλά είναι στολισμένο με κιτρινόχρυσα λαχούρια. Μπορώ να τρέφω ελπίδες;
να συζητήσεις τι λένε οι στατιστικές για τις κάτω του μετρίου, αυτό σου λέω, όχι για μένα προσωπικά
μηπως φταιει το avatar σου?εδω ειμαι εγω οποτε θελεις σου δειχνω ποσο γυναικα ειμαι!εγω παντως δεν εχω γνωσει καποια εδω μεσα, ουτε κι εξω για να πω την αληθεια. κι ας εχω στειλει π.μ. σε ολες
Οτι ενα μπαζο που δεν εχει επιλογες να το προσεξουν απεξω
βρισκει ανετα απο εδω μεσα.... και γενικα ειναι δεκτικο και διαθεσιμο
στις σελιδες των τσατ του διαδικτυου
μηπως φταιει το avatar σου?εδω ειμαι εγω οποτε θελεις σου δειχνω ποσο γυναικα ειμαι!
μηπως φταιει το avatar σου?εδω ειμαι εγω οποτε θελεις σου δειχνω ποσο γυναικα ειμαι!
πααααααααααααααα πηδιόλα λέμε
εμπρός εμπρός σπεύσατε καλοί μου μπαζογαμιάδες, σίγουρο πράμα, δεχόμεθα πμ
ποιες ειναι οι νεες ηλιθιες?αυτή ας πούμε είναι από τις καλές νέες, όχι από τις ηλίθιες
σκασε μωρη μαλακω
*καλε μου μπαστουνοβλαχε αν μας παρακολουθεις, δεν το εννοω, για πλακα ειναι το '΄μαλακω' αληθεια *
δεν γινεται με την ελαχιστη δυνατη προσπαθεια (αυτην μεσω του ιντερνετ)
να κερδισεις κατι αυθεντικο.... οτι αξιζει θελει κοπο....
αν θες να γινεις καλος στην δουλεια σου πρεπει να ματωσεις και να προσπαθησεις δεν γινεται με πασαλειματα
αν θες να βρεις μια καλη γκομενα εμφανισιακα και σε χαρακτηρα πρεπει να την προσεγγισεις απεξω απο σωστα μερη
φυσικοι νομοι ειναι αυτοι παιδια.
Δεν ειναι δικοι μου.. οταν μαθετε να "δουλευετε" σωστα θα παψετε να πεφτετε και θυματα εξαπατησης.
εσύ που είσαι άνω του μετρίου κρατάς τα πόδια σου κλειστά και θες μόνο επιβεβαίωση μέσω νετ, μη σπαμάρεις σε παρακαλώ
εδώ το θέμα είναι ποια θα γαμήσουνε, κάντε άκρη για τα μπάζα λέμε
πααααααααααααααα πηδιόλα λέμε
εμπρός εμπρός σπεύσατε καλοί μου μπαζογαμιάδες, σίγουρο πράμα, δεχόμεθα πμ
ποιες ειναι οι νεες ηλιθιες?