Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δεν ειπε κανεις το αντιθετο....
αλλοι παρεξηγηθηκαν χωρις λογο!
Αφήστε όλα τα λουλούδια ν ανθίσουν.Δε το λέω για σένα,εσύ τα ποτίζεις και συχνά,αλλά γενικά.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ημουν σιγουρη οτι θα γινοταν χαμος με το θεμα και εριξα λαδι στη φωτια.Φυσικα και εχω καποια χρονακια ακομη για να γινω τσατσα καλε μου alpula.Και φυσικα μπορειτε να διευρυνετε τους οριζοντες σας κυριε tramoundana μου.Δεν ειστε ρατσιστες απλα ειναι ενα κατ εξοχην αντρικο σαιτ και για αυτο πιστευω οτι πολλες φορες οι γυναικες παρακολουθουν χωρις να συμμετεχουν,Κατι σαν στρατος ενα πραγμα.Τωρα το θεμα ειναι αν σας ικανοποιει αυτο.Η ζωη μας ειναι γεματη επιλογες για τις οποιες μονο εμεις ειμαστε υπευθυνοι.
χαιρομαι που διαβαζεις αυτα που πρεπει....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ημουν σιγουρη οτι θα γινοταν χαμος με το θεμα και εριξα λαδι στη φωτια.Φυσικα και εχω καποια χρονακια ακομη για να γινω τσατσα καλε μου alpula.Και φυσικα μπορειτε να διευρυνετε τους οριζοντες σας κυριε tramoundana μου.Δεν ειστε ρατσιστες απλα ειναι ενα κατ εξοχην αντρικο σαιτ και για αυτο πιστευω οτι πολλες φορες οι γυναικες παρακολουθουν χωρις να συμμετεχουν,Κατι σαν στρατος ενα πραγμα.Τωρα το θεμα ειναι αν σας ικανοποιει αυτο.Η ζωη μας ειναι γεματη επιλογες για τις οποιες μονο εμεις ειμαστε υπευθυνοι.
Κανένας χαμός δε θα γίνει μωρό μου,όλα θα λειτουργήσουν,όσο καλα ή άσχημα,όπως και πριν.Την καλημέρα μου.

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
με συγχωρειτε αλλα δε θα λαβω μερος  αλλο σε αυτη τη παρωδια.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Με την ευκαιρία της συχνότητας εισόδου νέων ή μεταλλαγμένων θηλυκών μελών στο site, ανοίγω μια δημόσια συζήτηση προκειμένου να καταθέσουμε τις απόψεις μας, τις επιφυλάξεις ή οτιδήποτε άλλο χρήσιμο για την ερμηνεία αυτού του φαινομένου. Χωρίς καμία "ρατσιστική" διάθεση. Απλά να καταλάβουμε τι συμβαίνει και τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται συχνότερα νέα θηλυκά nicks, εκ των οποίων πολλά έχουν κοινή μεταξύ τους συμπεριφορά.
Θα ήταν χρήσιμες και οι τοποθετήσεις των κοριτσιών ώστε να γίνει πιό κατανοητή η θέση τους. Γιατί έχουν ακουστεί διάφορα περί κλώνων, cg που έχουν προφίλ προκειμένου να προσεγγίσουν πελάτες, χωρίς αυτό να είναι ξεκάθαρο εξ'αρχής. Και γενικότερα να αποβάλουμε αυτή την καχυποψία που επικρατεί στον ανδρικό πληθυσμό.

ειναι απολυτα θεμιτο να μπαινουν γυναικες εδω. εχουν την δυνατοτητα να παρατηρησουν τις αποψεις περι σεξ απο μια μεγαλη γκαμα αδρων - από το μεγαλυτερο καραμαλακα μεχρι και χαρισματικους χρηστες. Ενιοτε, τις βελτιστες απο αυτες, τις διακορευουμε αμα κατορθωσουμε με τα γραπτα και την επικοινωνια μας να τους κεντρισουμε το ενδιαφερον.

θεμιτο ειναι να μπαινουν και πουτανες να διαλαλησουν το εμπορευμα.

Αυτες που εγω εξυβριζω και μέμφομαι ειναι τα γυναικεια υποκαταστατα/σπερματαποθηκες/ψυχασθενεις κορασιδες που αρωστημενα και θλιβερα περνουν 20 ωρες το 24ωρο εδω μεσα, εχουν γνωμη για καθε επιστητο και αλλοιωνουν, άμεσα και εμεσα την φυσιογνωμια του σαιτ με τις παρεμβασεις και μαλακιες τους. Υπάρχουν βεβαια και αρσενικοι χρηστες του ειδους - να ειμαστε δικαοι.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ειναι προφανες οτι οταν καποιος γραφει θα ειναι για να διαπομπευσει καποια.
ειδες που το παρεξηγησες....ΟΧΙ δεν ειναι γι αυτο

αν εσενα σου εχει τυχει στην ζωη σου οταν μιλανε για το προσωπο σου να ειναι μονο για διαπομπευση,τοτε λυπαμαι.....

μην το βλεπεις το ποτηρι μισο αδειο...δες το μισο γεματο

για καλο το ανοιξε ο ανθρωπος

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

αν εσενα σου εχει τυχει στην ζωη σου οταν μιλανε για το προσωπο σου να ειναι μονο για διαπομπευση,τοτε λυπαμαι.....

για κακλο το ανοιξε ο ανθρωπος
αυτο το λες εσυ αλλοι δε ξερεις τι θα γραψουν και δε μιλαω προσωπικα να σαι σιγουρος.δεν ειναι ολοι σαν εσενα.παρτο δεδομενο και μετα συνεχιζουμε.

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παιδια χαλαρα.μηπως πρεπει να οργανωσουμε ενα ομαδικο οργιο οσοι ειμαστε εδω να ξεθυμανουμε?

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

για καλο το ανοιξε ο ανθρωπος
και κοψε τις κακες παρεες σε επηρεαζουν.

-annag-

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
egw pantws agorakia vriskomai edw kai diaskedazw afantasta me tis diafores syzhthseis kai perigrafes sas!  :pipa1: :s&m_3: :knockinb: :s&m_1: klp klp!!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
αυτο το λες εσυ αλλοι δε ξερεις τι θα γραψουν και δε μιλαω προσωπικα να σαι σιγουρος.δεν ειναι ολοι σαν εσενα.παρτο δεδομενο και μετα συνεχιζουμε.
οκ μεχρι εδω

αλλα πρεπει και εσυ να ξερεις οτι οταν μπαινεις σε forum που κυκλοφορει απο τον πιο λογικο,νοημων,gentleman μεχρι τον πιο ανωμαλο,κακεντρεχη,πουστη,τοτε και εσυ εισαι αξια για τις επιλογες σου!

εσυ επελεξες να εισαι εδω...
θα υιοθετησεις και το καλο αλλα και το κακο!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Stories

Νέο!