Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.529
Πόντοι
34.267
δηλαδη ανοιγεις αυτο το θεμα με σκοπο να κρινετε η να διωξετε νεα γυναικεια μελη απο το σαιτ;

Αν διαβάσεις λίγο καλύτερα θα καταλάβεις ότι δεν εννοώ κάτι τέτοιο. Εξάλλου ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω ή θα διώξω τα γυναικεία μέλη!!!!
Απλά χρειάζεται ένας χώρος να μοιραστούμε τις απόψεις μας χωρίς αφορισμούς, εγωΐσμούς, αντιπαλότητες και άλλες μικροπρέπειες.
Στο κάτω κάτω η ύπαρξη αυτόυ του ιστότοπου δικαιολογεί ΑΠΟΛΥΤΑ την αδυναμία μας ατο άλλο φύλλο. Και αμφιβάλλω εάν είσαι σε θέση να μου υποδείξεις ανάλογο ιστότοπο όπου ασχολείστε όλες οι γυναίκες με τους άντρες... ;)

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ακομα μια φορα τα καημενα αγορακια γινονται βορρα στα αδηφαγα θηλυκα που σκοπο εχουν μονο να τοα αποπλανησουν και να τα αφαιμαξουν οικονομικα.Τα αβγαλτα και αβουλα αγορια ειναι ετοιμα να πεσουν στα διχτια των "κρυφων" εκπορνευόμενων γυναικων που επελεξαν να μην χωθουν στα κυκλώματα.Για αλλα μια φορα τα ομορφα αγορακια μας γινονται θυματα κακόβουλων και πονηρών γυναικων.(Ποτε επιτέλους θα γινετε αντρες?)
Ο καθένα μιλαει επικοινωνει και κανει τις επιλογες του.Εκτος αν καποιος εδω μέσα εχει ρόλο τσατσας.

πες τα ρε χρυσοστομη ,εισαι μες το μυαλο μου :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ακομα μια φορα τα καημενα αγορακια γινονται βορρα στα αδηφαγα θηλυκα που σκοπο εχουν μονο να τοα αποπλανησουν και να τα αφαιμαξουν οικονομικα.Τα αβγαλτα και αβουλα αγορια ειναι ετοιμα να πεσουν στα διχτια των "κρυφων" εκπορνευόμενων γυναικων που επελεξαν να μην χωθουν στα κυκλώματα.Για αλλα μια φορα τα ομορφα αγορακια μας γινονται θυματα κακόβουλων και πονηρών γυναικων.(Ποτε επιτέλους θα γινετε αντρες?)
Ο καθένα μιλαει επικοινωνει και κανει τις επιλογες του.Εκτος αν καποιος εδω μέσα εχει ρόλο τσατσας.
και ειπες να παρεις τον ρολο εσυ? αυτον??

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν διαβάσεις λίγο καλύτερα θα καταλάβεις ότι δεν εννοώ κάτι τέτοιο. Εξάλλου ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω ή θα διώξω τα γυναικεία μέλη!!!!
Απλά χρειάζεται ένας χώρος να μοιραστούμε τις απόψεις μας χωρίς αφορισμούς, εγωΐσμούς, αντιπαλότητες και άλλες μικροπρέπειες.
Στο κάτω κάτω η ύπαρξη αυτόυ του ιστότοπου δικαιολογεί ΑΠΟΛΥΤΑ την αδυναμία μας ατο άλλο φύλλο. Και αμφιβάλλω εάν είσαι σε θέση να μου υποδείξεις ανάλογο ιστότοπο όπου ασχολείστε όλες οι γυναίκες με τους άντρες... ;)
δηλαδη ενα θεμα κοινωνικου σχολιασμου και κουτσομπολιου οπως στα τηλεοπτικα παραθυρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το κατά πόσον το φόρουμ θα είναι ανοικτό σε θηλυκά νικς, αφορά αποκλειστικά και μόνον τον διαχειριστή του ιστοτόπου και τα μέλη μπορούν να λειτουργήσουν συμβουλευτικά και μόνο ή έστω μέσω κάποιας ψηφοφορίας..

σε ότι αφορά το θέμα της κλωνοποίησης πιστεύω ότι αυτό καλύπτει και τα τρία φύλα (αρσενικά, θηλυκά, ενδιάμεσα) και κατά την γνώμη μου είναι έως ένα βαθμό δικαιολογημένο λόγω της συμπεριφοράς ορισμένων moderators αλλά και απλών μελών απέναντι σε άλλα μέλη...

σχετικά δε με τα cg που μπαίνουν προς άγραν πελατών δεν με χαλάει ιδιαίτερα διότι έτσι διευρύνω τους ορίζοντες γνωριμιών μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ε τοτε ειστε ρατσιστες για να μην πω τιποτε χειροτερο
δλδ οι αεκτηζηδες που εχουμε φτιαξει δικο μας thread ειμαστε ρατσιστες

αυτο "Κυρια" μου λεγεται συμμαζεμα του forum
αν εσυ το λες ρατσιστικο τοτε συγγνωη αλλα εισαι ασχετη απο νηματα!

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
το εαν ειμαι σε θεση ασε τους αλλους να το κρινουν αυτο.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
το κατά πόσον το φόρουμ θα είναι ανοικτό σε θηλυκά νικς, αφορά αποκλειστικά και μόνον τον διαχειριστή του ιστοτόπου και τα μέλη μπορούν να λειτουργήσουν συμβουλευτικά και μόνο ή έστω μέσω κάποιας ψηφοφορίας..

σε ότι αφορά το θέμα της κλωνοποίησης πιστεύω ότι αυτό καλύπτει και τα τρία φύλα (αρσενικά, θηλυκά, ενδιάμεσα) και κατά την γνώμη μου είναι έως ένα βαθμό δικαιολογημένο λόγω της συμπεριφοράς ορισμένων moderators αλλά και απλών μελών απέναντι σε άλλα μέλη...

σχετικά δε με τα cg που μπαίνουν προς άγραν πελατών δεν με χαλάει ιδιαίτερα διότι έτσι διευρύνω τους ορίζοντες γνωριμιών μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ας το κλειδωσουν τοτε οι mods αν χρειαζεται...
ο ανθρωπος το ανοιξε για να ειμαστε πιο συμαζεμενα

Επισκέπτης
Είναι σαν τους υπολογιστές,σαν τα κινητά,σαν τα αυτοκίνητα,κτλ.

Όταν κάτι γίνετε mainstream χάνει την αρχική του αξία....όπως και με το σάιτ,που αρχικά απευθυνόταν σε πορνόβιους,μετά όταν έγινε γνωστό,άρχισαν να μπαίνουν και γυναίκες,και άνδρες που ασχολούνται μόνο με τα οπαδικά ή με τα πολιτικά θέματα ας πούμε... :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.529
Πόντοι
34.267
δηλαδη ενα θεμα κοινωνικου σχολιασμου και κουτσομπολιου οπως στα τηλεοπτικα παραθυρα.

Ξεδιπλώστε τις σκέψεις σας...καθένας όπως του ορίζει ο χαρακτήρας του.
Αν τις απόψεις που κατατίθονται, τις ερμηνεύεις ως κοινωνικό σχολιασμό και κουτσομπολιό τότε επικοινωνούμε από άλλο πλανητικό σύστημα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Αν τις απόψεις που κατατίθονται, τις ερμηνεύεις ως κοινωνικό σχολιασμό και κουτσομπολιό τότε επικοινωνούμε από άλλο πλανητικό σύστημα.
πω πω ρε μαλακα τι το ανοιξες?
αφου δεν καταλαβαινουν οτι το εκανες για καλο....

δεν ειμαι ρατσιστης και ουτε εχω καμια διαθεση να στο αποδειξω
αλλα οτι εισαι κομπλεξικη φανηκε απο τηναρχη

πολυ καλημερα σας!!

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οταν μιλας για αλλα μελη γραφοντας ανοικτα τοτε τι ειναι και το εαν επικοινωνουμε η οχι λιγο με απασχολει πιστεψε με.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
για 1000 φορα που ανοιγετε ιδιο θεμα !!!!

το προβλημα εδω δεν ειναι οι γυναικες αλλα οι κλωνοι οριμενων μελων που το παιζουν γυναικες!!!!!!

τα γυναικεια αληθινα μελοι ειναι ευπροσδεκτα και μαλιστα επιβαλετε να υπαρχουν!!!!!

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
για 1000 φορα που ανοιγετε ιδιο θεμα !!!!

το προβλημα εδω δεν ειναι οι γυναικες αλλα οι κλωνοι οριμενων μελων που το παιζουν γυναικες!!!!!!

τα γυναικεια αληθινα μελοι ειναι ευπροσδεκτα και μαλιστα επιβαλετε να υπαρχουν!!!!!
οι κυριοι δε συμμεριζονται την αποψη σου.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Βαρεθηκαν να μιλανε για σχεσεις στα cosmo.gr και ηρθαν κι εδω να μας σπασυν τα @@. :blahblah1:
Κα ηδη βλεπετε τα αποτελεσματα. :argue:

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε με ενοχλεί καθόλου να γράφονται γυναίκες εδώ ακόμα και επαγγελματίες.Είναι μια νότα "δροσιάς" σ ένα φόρουμ γεμάτο με cim,vfm,cob,dfk,αντρική γκρίνια,οπαδικά,πολιτικά,κομπλεξισμό κλπ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
πω πω ρε μαλακα τι το ανοιξες?
αφου δεν καταλαβαινουν οτι το εκανες για καλο....

δεν ειμαι ρατσιστης και ουτε εχω καμια διαθεση να στο αποδειξω
αλλα οτι εισαι κομπλεξικη φανηκε απο τηναρχη

πολυ καλημερα σας!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Δε με ενοχλεί καθόλου να γράφονται γυναίκες εδώ ακόμα και επαγγελματίες.Είναι μια νότα "δροσιάς" σ ένα φόρουμ γεμάτο με cim,vfm,cob,dfk,αντρική γκρίνια,κομπλεξισμό κλπ.
δεν ειπε κανεις το αντιθετο....
αλλοι παρεξηγηθηκαν χωρις λογο!

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ημουν σιγουρη οτι θα γινοταν χαμος με το θεμα και εριξα λαδι στη φωτια.Φυσικα και εχω καποια χρονακια ακομη για να γινω τσατσα καλε μου alpula.Και φυσικα μπορειτε να διευρυνετε τους οριζοντες σας κυριε tramoundana μου.Δεν ειστε ρατσιστες απλα ειναι ενα κατ εξοχην αντρικο σαιτ και για αυτο πιστευω οτι πολλες φορες οι γυναικες παρακολουθουν χωρις να συμμετεχουν,Κατι σαν στρατος ενα πραγμα.Τωρα το θεμα ειναι αν σας ικανοποιει αυτο.Η ζωη μας ειναι γεματη επιλογες για τις οποιες μονο εμεις ειμαστε υπευθυνοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom