Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι γυναικες εδω μεσα μπαινουν για να εχουνε να γελανε με τις φιλες τους . οταν εγω μπαινω καμια φορα σε κανα γυναικειο σαιτ και βλεπω τις μαλακιες που λενε γελαω . το ιδιο θα κανουν και αυτες εδω μεσα. προσωπικα δε τις θελω εδω μεσα γιατι ολο ψεμματα γραφουνε και μαλακιες παντα μια ζωη !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
μην ορκιζεσαι, υπαρχει και θεος και βλεπει..

Αν γυρίσω ποτέ να κοιτάξω ελλεεινίδα........   ........καλύτερα να πάω με τον Lila.
ε οχι κι ετσι ρε παληκαρι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άμα το site αντικατέστησε το τηλ, η αγαμία πάει σύννεφο.  :jerking:
ναι αυτο περιμενανε τα τεμαχια για να μεινουν αγαμητα. εδω το λεει κι η επιστημη πλεον..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οι γυναικες εδω μεσα μπαινουν για να εχουνε να γελανε με τις φιλες τους . οταν εγω μπαινω καμια φορα σε κανα γυναικειο σαιτ και βλεπω τις μαλακιες που λενε γελαω . το ιδιο θα κανουν και αυτες εδω μεσα. προσωπικα δε τις θελω εδω μεσα γιατι ολο ψεμματα γραφουνε και μαλακιες παντα μια ζωη !

:o :o :o

Ποια είπε ψέματα; Θα πάω να την πλακώσω την πατσαβούρα!!1  >:(

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ναι, γιατί οι άντρες τίγκα στην αλήθεια είναι.
Πάρτε χαμπάρι ότι είμαστε στο ίντερνετ, ο καθένας γίνεται ό,τι θέλει άμα δε φαίνεται η μάπα του.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αν ποστάρουν, εξάλλου και μεις μπορούμε να ποστάρουμε σε γυναικεία sites. Ετσι και αλλιώς όποιος/α γράφει εδώ εκτίθεται από το τί λέει. Αλλά έχεις δίκιο όμως ότι γελάνε μετά. Μιλάμε θα πρέπει να λυώνουν στο γέλιο

Επισκέπτης

Σκέψου ότι απλά μαλάκες υπάρχουν και στα 2 φύλα και δεν έιναι προνόμιο κανενός φύλου η εξυπναδα.

Αρα, σκέψου ότι κάθε φορά που βλέπεις να γραφονται μαλακίες στο κόσμο και γελάς, ακριβως οι αντίστοιχες μαλακίεες γράφονται κι εδω και γελάνε κι άλλοι....

Εχω περάσει και απο τα 2 φόρουμ και λέω ότι μαλάκες υπάρχουν εκατέρωθεν, όπως επίσης και αξιόλογα άτομα.
Απλά (στατιστικα) βλέπω ότι οι μαλάκες του ενός, κατηγορούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ τα άτομα του άλλου.

Οι αξιολογοι προτιμουν να κρίνουν κάθε άτομο ξεχωριστά, να μην πω κάθε τοποθέτηση ξεχωριστα.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αν ποστάρουν, εξάλλου και μεις μπορούμε να ποστάρουμε σε γυναικεία sites. Ετσι και αλλιώς όποιος/α γράφει εδώ εκτίθεται από το τί λέει. Αλλά έχεις δίκιο όμως ότι γελάνε μετά. Μιλάμε θα πρέπει να λυώνουν στο γέλιο

Στο νετ γενικά όλοι γελάνε, και άντρες πρέπει να γελάνε με μερικά πράγματα που λέγονται εδώ, οπως και γυναίκες γελάνε και με γυναικεία σάιτ. Δεν είναι θέμα σάιτ, είναι θέμα νετ.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
μπουμπακιιιιιι  κλωνουλααααααααα  χαχχααχαχαχαχαχααχα

ελατε στο τσατ και αφηστε το φορουμ εκει ειναι η λαιβ μαλακια εδω ειναι σε χρονο past το φρεσκο μετραειιιιιιιι!!!!

σκεφτητε να καναντε σεξ και να σας εδιναν χτεσινα χυσια θα σας αρεσε!!!!

χαχαχχααχαχαχαχααχαχαχχχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μία, ΜΙΑ γαμημένη φορά δε σε έχω πετύχει στο τσατ ρε, μας κάνεις και το δύσκολο!!  :boobies: :boobies: :boobies:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εχω περάσει και απο τα 2 φόρουμ και λέω ότι μαλάκες υπάρχουν εκατέρωθεν, όπως επίσης και αξιόλογα άτομα.
Απλά (στατιστικα) βλέπω ότι οι μαλάκες του ενός, κατηγορούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ τα άτομα του άλλου.
Ποιο είναι το 2ο forum? :think: Απλή περιέργεια, τίποτα παραπάνω... :rolleyes:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
κοσμοπολιταν

αν θες περνα και θα δεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια μαλακία απο αντίστοιχης νοημοσύνης άτομα απλά αντίθετου φυλου...
τωρα λες μαλακιες !!!!

τι σχεση εχει ο εδω κοσμος που ραντιζει μια εως πεντε φορες την εβδομαδα με τα τεμαχια του κοσμο που ειναι αγαμητα μηνες εως και χρονια ????  :P

ελεος ρε συντεχνε..  :headbang: :headbang:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Καλα δεν με βαρεθηκες?
Χτες τα λέγαμε......

Αλήθεια, θετε γυναικες στο site και στο τσατ?

θελουμε θελουμε κλωνουλες και μπουμπινες στο σαιτ ειναι η αλλη φωνη στο σαιτ !!!!!!!και δεν σε βαρεθηκα εδω δεν βαρεθηκα την ερι που μιλαω 4 χρονια καθε μερα πλην σαββατου και κυριακης και θα βαρεθω εσενα μια κοσομοκλωνουλα με αναζητησεις μπουρδελων!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
περασε το εξαμηνο κ επαναφεραμε το θεμα?

ειναι η εποχη του παλι? σαν την εποχικη γριπη?

ορεξη που την εχετε... ασχοληθειτε ρε με τι κανετε εσεις στο σαιτ ωχου
τι σας κοφτει τι κανει ο διπλα? μπορει να ειμαστε κ ανδρες με γυναικειο σηματακι! φορουμ ειναι λεμε απλο φορουμ... για μερικους απο μας.. μας ειδατε ν ασχολουμαστε με κατι αλλο περαν των γενικων?

τα ιδια κ τα ιδια... κουραση

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
:think:  :think:  :think:  :think:
συντεχνε ???????
:huh:  :huh:   :huh: 

η μαλακια ειναι μια δεν εχει περιορισμους φυλλα εποχες και ωρες μπορει να εχει προσβαση οποιοσδηποτε και το κυριοτερο ειναι ΔΩΡΕΑΝ !!!!!!!!

μαλακιστητε λευτερα το προσταζει η εποχη!!!!!

Πάντως πραγματι μοιάζουν πολύ τα μαλακισμένα και των 2 φυλων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom