Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
oxi...
απλα κ η μαλακια μετα απο λιγο δεν ειναι τοσο διασκεδαστικη...

και οταν δε μπορεις να εκφραστεις οπως ακριβως γουσταρεις...
απλα απεχεις... ;)
ειναι αυτο που λενε ''ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ !!!!!!!!''

αλλα μη σκατε, υπάρχει και το cosmo..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δε γίνεται απογευματάκι ρε παιδιά; Δεν είμαστε όλες πιτσιρίκες σαν τους σκάουτερ, μερικές είμαστε σιτεμένες και υποφέρουμε στη ζέστη  :2funny: :2funny: :2funny:

Edit: Μπουαααχαχααχαααχχχ ωραία υπογραφή αποπάνω χαχαχαχαχχχχ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άρχισαν τα όργανα για σένανε να παίζουν......... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
.
Δουλεύεις 8ωρο.
Μιλάς 2 ώρες στο τηλέφωνο με τις φίλες σου για παπαριές, επειδή είσαι ανίκανη κι αμόρφωτη να μιλήσεις για οτιδήποτε άλλο.
Περνάς κανά δίωρο με το γκόμενο, λέγοντάς του παπαριές (για τους ίδιους λόγους με τους ανωτέρω).
Κοιμάσαι 10 ώρες, για να μη χαλάσει η επιδερμίδα σου (και πάλι την έχεις γαμήσει εντελώς, γιατί τρως μπουγατσοτυρόπιτες και τοστ όλη μέρα).
Τρως και πλένεσαι άλλη μία ώρα.
Μετακινείσαι άλλη μία (με το αυτοκίνητο κάποιου θύματος).
Πάει το 24ώρο.
Ε, πότε προλαβαίνεις, ρε ελλεεινίδα επισκέπτρια του bourdela, να κάνεις τόσες χιλιάδες post;

Λάθος παραδοχές

Ποιος σου είπε ότι μιλάμε στο τηλ 2 ώρες? - μπορει απλα το σιτε να αντικατεστησε το τηλ

Ανίκανη κι αμόρφωτη? τουλαχιστον είπα 5 γνωμες στο "παζαρι με ξατασκευαστη" απλα επειδη το χω σπουδασει το αντικειμενο - εσυ τι σπουδασες είπαμε?

Παπαριες θα λεγα μόνο σε ένα γκόμενο του επιπέδου σου... αλλα δεν νομίζω ότι θα διάλεγα ποτε τέτοιο γκόμενο με κόμπλεξ.

Κοιμάμαι τόσες ώρες όσες θέλω και μπορω, και φυσικά δεν μπορω να συναγωνιστώ όσους κοιμούνται επι μονιμου βάσεως αρνούμενοι να δουν την πραγματικοτητα,

Με το αυτοκινητο κάποιου θυματος??????? Μην ξυπνας ακόμα!!! Θα σοκαριστεις! Σιγα-σιγα θελει.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kαι που να μην έλεγε ότι αναφέρεται σε κάποια συγκεκριμένη... :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Λάθος παραδοχές

Ποιος σου είπε ότι μιλάμε στο τηλ 2 ώρες? - μπορει απλα το σιτε να αντικατεστησε το τηλ

Ανίκανη κι αμόρφωτη? τουλαχιστον είπα 5 γνωμες στο "παζαρι με ξατασκευαστη" απλα επειδη το χω σπουδασει το αντικειμενο - εσυ τι σπουδασες είπαμε?

Παπαριες θα λεγα μόνο σε ένα γκόμενο του επιπέδου σου... αλλα δεν νομίζω ότι θα διάλεγα ποτε τέτοιο γκόμενο με κόμπλεξ.

Κοιμάμαι τόσες ώρες όσες θέλω και μπορω, και φυσικά δεν μπορω να συναγωνιστώ όσους κοιμούνται επι μονιμου βάσεως αρνούμενοι να δουν την πραγματικοτητα,

Με το αυτοκινητο κάποιου θυματος??????? Μην ξυπνας ακόμα!!! Θα σοκαριστεις! Σιγα-σιγα θελει.....
βρε βρε καλώς τα παιδιά !!! .Καλώς την μπουμπουλίνα χα.χα.καιρό είχαμε να σε ακούσουμε Χώστα του παει γυρεύοντας.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Σπούδασα τόσο όσο χρειάζεται (όσο δεν μπορείς να φανταστείς, μάλλον), ώστε να ξέρω να βάζω τόνους.  :birdman:
Δεν είμαι γκόμενος του επιπέδου σου, κοριτσάκι μου. Αν γυρίσω ποτέ να κοιτάξω ελλεεινίδα που έχει άποψη επί παντός του επιστητού σε site για μπουρδέλα, ώστε να είναι in και να νομίζει ότι ξεχωρίζει από τις φίλες της (που ούτε ο Δαρβίνος δεν θα μπορούσε να εντοπίσει την προέλευσή τους), καλύτερα να αυτοκτονήσω ή να πάω με τον Lila.
Άμα το site αντικατέστησε το τηλ, η αγαμία πάει σύννεφο.  :jerking:

Λάθος παραδοχές

Επισκέπτης
Σπούδασα τόσο όσο χρειάζεται (όσο δεν μπορείς να φανταστείς, μάλλον), ώστε να ξέρω να βάζω τόνους.  :birdman:
Δεν είμαι γκόμενος του επιπέδου σου, κοριτσάκι μου. Αν γυρίσω ποτέ να κοιτάξω ελλεεινίδα που έχει άποψη επί παντός του επιστητού σε site για μπουρδέλα, ώστε να είναι in και να νομίζει ότι ξεχωρίζει από τις φίλες της (που ούτε ο Δαρβίνος δεν θα μπορούσε να εντοπίσει την προέλευσή τους), καλύτερα να αυτοκτονήσω ή να πάω με τον Lila.
Άμα το site αντικατέστησε το τηλ, η αγαμία πάει σύννεφο.  :jerking:

Αν απο τους τόνους κρίνεις τη μόρφωση του άλλου τοτε καταλαβαίνουμε οτι μάλλον έχεις διδακτορικό στην πληκτρολόγηση, κάτι σαν τη Βουγιουκλάκη που νόμιζε ότι καλή γραμματέας είναι αυτη που απλά... πληκτρολογεί γρήγορα!!

"ποιο γρήγορα παρακαλω!!!"

"Άμα το site αντικατέστησε το τηλ, η αγαμία πάει σύννεφο" -------> δηλαδή εσυ γαμάς απ το τηλέφωνο?????
Γιατι εγω συνήθως στο κρεβάτι, (ενιοτε και αλλου) αλλα πάντα face to face (ok και με μερικές παραλλαγες)

"επί παντός του επιστητού "  ------> παντός επιστητού η γενική θεματολογια και το αντικείμενο της δουλειας μου?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom