block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κανω αναζητηση για κοπελες στο bou το χω πελωρια αναγκηΠου εισαι εσυ ρε;;;
κανω αναζητηση για κοπελες στο bou το χω πελωρια αναγκηΠου εισαι εσυ ρε;;;
πελωρια αναγκη μυστη,καλτ καταστασεις μεσω τηλΣου ευχομαι να βρεις και να τους κανεις ρομαντικο
Ερωτα!!!
Σου ευχομαι να βρεις και να τους κανεις ρομαντικο
Ερωτα!!!
εγω θα σας πω πως προφιλ με γυναικειο ονομα μου εδωσε το τηλ της και μ λεει παρε τηλ απο 10 εως 22:00 πηρα 22:02 και ηταν κλειστο
ποτε εγινε αυτο ρε?εγω θα σας πω πως προφιλ με γυναικειο ονομα μου εδωσε το τηλ της και μ λεει παρε τηλ απο 10 εως 22:00 πηρα 22:02 και ηταν κλειστο
συμβαινει τωρα,θα σε ενημερωσω εσενα αλλιως απλα το γραψα για ολουςποτε εγινε αυτο ρε?
συμβαινει τωρα,θα σε ενημερωσω εσενα αλλιως απλα το γραψα για ολους
εγω ημουν εραστης χρονια με μια από δω αλλα μετα σταματησε να μου απανταειεγω θα σας πω πως προφιλ με γυναικειο ονομα μου εδωσε το τηλ της και μ λεει παρε τηλ απο 10 εως 22:00 πηρα 22:02 και ηταν κλειστο
εμενα μου εστειλε οτι κανει μασαζ,κατσε να μιλησω μαζι της και θα ενημερωσωεγω ημουν εραστης χρονια με μια από δω αλλα μετα σταματησε να μου απανταει
ενημερωσε block0 το εχουμε πελωρια αναγκηεμενα μου εστειλε οτι κανει μασαζ,κατσε να μιλησω μαζι της και θα ενημερωσω
στειλε πμ τσιφτηεμενα μου εστειλε οτι κανει μασαζ,κατσε να μιλησω μαζι της και θα ενημερωσω
μου αρεσει το καφεδακι σου παρακμη
κανω αναζητηση για κοπελες στο bou το χω πελωρια αναγκη
Έχετε αναρωτηθεί στην καθημερινότητά σας ότι απέναντί σας μπορεί να έχετε κάποιο μέλος του μπου που μπορεί να συναντήσατε σε μία καφετέρια στο σούπερ μάρκετ ή οποιοδήποτε αλλού. Ξέρω ότι έχουμε θηλυκά μέλι που κανονίζουν ραντεβού όπως και εμείς οι άντρες ( δυστυχώς πολύ λιγότερα) . Δώστε το παρόν κορίτσια