tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
εκει δεν ηταν.ειχα την τιμη να την γνωρισω αλλου ομωςΗτανε και η κ.εριναλ εκει η αυτη δεν κανει δημοσιες εμφανισεις
εκει δεν ηταν.ειχα την τιμη να την γνωρισω αλλου ομωςΗτανε και η κ.εριναλ εκει η αυτη δεν κανει δημοσιες εμφανισεις
Ρε δεν πανε καλα η γκομενες, ξερεις τι με εκανε μια φορα που ελειπα (νομιζω τοτε ημουν γηπεδο,δλδ ελειπα πολλες ωρες) πηγε σπιτι μου και ανοιξε το πισι για να τσεκαρει και ευτυχως ηταν η αδερφη μου εκει και αυτη το εκλεισε αμεσως.. παλι καλα γιατι θα εβρισκε αρκετα τοτες αλλα εχω και γατα αδερφη μετα τις ειπε μην ψαχουλευεις για τι θα παρω τον μικρο τηλ.χαχαχα εισαι μικρος ακμ,θα τα μαθεις τα κολπα!για να παρακολουθεις μονο εσυ κ οχι αυτη!αλλα εφαρμογες υπαρχουν απειρες για να βρεις.
της εχεις δωσει κωδικο κ τετοια?Ρε δεν πανε καλα η γκομενες, ξερεις τι με εκανε μια φορα που ελειπα (νομιζω τοτε ημουν γηπεδο,δλδ ελειπα πολλες ωρες) πηγε σπιτι μου και ανοιξε το πισι για να τσεκαρει και ευτυχως ηταν η αδερφη μου εκει και αυτη το εκλεισε αμεσως.. παλι καλα γιατι θα εβρισκε αρκετα τοτες αλλα εχω και γατα αδερφη μετα τις ειπε μην ψαχουλευεις για τι θα παρω τον μικρο τηλ.
οχι απο ολα για μλκ με εχειςτης εχεις δωσει κωδικο κ τετοια?
Εγω μια μερα της ζητησα το φβ της και αυτη εκανε τον κινεζο :- δεν πειραζει και δεν επιμενω.εκει δεν ηταν.ειχα την τιμη να την γνωρισω αλλου ομως
αμαν μ αυτο το φειστσιμπουκοχι απο ολα για μλκ με εχειςΕγω μια μερα της ζητησα το φβ της και αυτη εκανε τον κινεζο :- δεν πειραζει και δεν επιμενω.
Mαλακια τυπε,τα Fb και skype ειναι για τους πιρφορους,την αλλη φορα παιξε πιο επιθετικα, ζητα να βγειτε για ποτο για καφε για ραντεβου θανατου οτιδηποτεΕγω μια μερα της ζητησα το φβ της και αυτη εκανε τον κινεζο :- δεν πειραζει και δεν επιμενω.
κωδικο απο τπτ!οχι απο ολα για μλκ με εχειςΕγω μια μερα της ζητησα το φβ της και αυτη εκανε τον κινεζο :- δεν πειραζει και δεν επιμενω.
χαχα και τι να κανουμε ρε φιλε...με αυτα ασχολουνται σημερα οι νεολερες 30 αρις ειμαι και μεγαλωσα με πιο απλα πραγματα χωρις υπολογιστες και τετοια...αλλα πρεπει να παμε με την τεχνολογια κατα καποιο τροπο γιατι αλλιως θα μεινουμε πολυ πισωαμαν μ αυτο το φειστσιμπουκ
Σορυ τυπε νομιζα μιλαγες για την Εριχαχα και τι να κανουμε ρε φιλε...με αυτα ασχολουνται σημερα οι νεολερες 30 αρις ειμαι και μεγαλωσα με πιο απλα πραγματα χωρις υπολογιστες και τετοια...αλλα πρεπει να παμε με την τεχνολογια κατα καποιο τροπο γιατι αλλιως θα μεινουμε πολυ πισω
χαχα μην κοροιδευετε ρε ενα φβ ζητησα δεν εκανα καμια μλκMαλακια τυπε,τα Fb και skype ειναι για τους πιρφορους,την αλλη φορα παιξε πιο επιθετικα, ζητα να βγειτε για ποτο για καφε για ραντεβου θανατου οτιδηποτε
νταξ ρε 30 εισαι οχι 50 για να σε τεχνολογικα αναλφαβητοςχαχα μην κοροιδευετε ρε ενα φβ ζητησα δεν εκανα καμια μλκ
Ωχ καταλαβα καμια 40 φευγα που εμεινε στο ραφι θα ειναι για να μπαινει εδω μεσα (ελπιζω να μην τα διαβαζει αυτα)Σορυ τυπε νομιζα μιλαγες για την Ερι
Ε μην νομιζεις οτι ασχολουμε με αυτα...αν δεν ειχα φβ και να παιξω στοιχημα αντε και να τσεκαρω και καποια μαιλ 9κανω συχνα παραγγελιες απο ιντερνετ δεν θα ειχα ουτε υπολογιστη πιστευω.νταξ ρε 30 εισαι οχι 50 για να σε τεχνολογικα αναλφαβητος
Τυπε εγω το φεις το θεωρω φοβερο εργαλειο (για καμακι) ξερεις τωρα δεν ειμαστε 18 για να τρεχουμε απο δω και απο κει για καμακι ασε που λογο δουλειας και αλλον υποχρεωσεων δεν υπαρχει και ο χρονος. Και τελος η νεα γενια τωρα να πω μεχρι 25 το εχουν για αυτη τι δουλεια δλδ πεφτει πολυ γνωριμια μεσο φβ. ;)ρε μποι μου αμα τα πεις/δεις ολα στο φειστσιμπουκακι,χαθηκε η μαγεια.
ειναι σα τα στουντιο που απο τοτε που βγηκαν στο ιντερνετ,ανοιγεις,βλεπεις σαρκα-σαρκα-σαρκα,στο τελος βαρας μια πηχτη και πεφτεις για υπνο
τι να σου πω.ειχα για 2 χρονια,το πεταξα και ησυχασα απο καταιγισμο αχρηστων πληροφοριων.Τυπε εγω το φεις το θεωρω φοβερο εργαλειο (για καμακι) ξερεις τωρα δεν ειμαστε 18 για να τρεχουμε απο δω και απο κει για καμακι ασε που λογο δουλειας και αλλον υποχρεωσεων δεν υπαρχει και ο χρονος. Και τελος η νεα γενια τωρα να πω μεχρι 25 το εχουν για αυτη τι δουλεια δλδ πεφτει πολυ γνωριμια μεσο φβ. ;)
:- :- :- :-
εγώ ψηφίζω Ippotis69