The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Με έχεις δει ή με φαντασιώνεσαι;;;
Ποτέ δεν φαντασιώνομαι τσόντες κακής έως αμφιβόλου ποιότητος. ;)
Με έχεις δει ή με φαντασιώνεσαι;;;
ρε μαλακα αντρας εισαι και δεν το λες τοσο καιρο να πουμε καμια μαλακια;για κλωνο της βιλμας της ανασκολοπιστριας σε ειχαΕλάτε μου (με την όπισθεν) ντέ;;;
ρε μαλακα αντρας εισαι και δεν το λες τοσο καιρο να πουμε καμια μαλακια;για κλωνο της βιλμας της ανασκολοπιστριας σε ειχα
Και γω έχω διαβάσει 3 φορές περιοδικό για αυτοκίνητα...δεν λέω ότι ξέρω.Με νευριαζεις τωρα!
3 θεατρικα διαβασα στις διακοπες.
Όντως. Όλες είναι γι αυτό που λέτε. Μερικές όμως, με την αντίθετη έννοια, από αυτήν που δώσατε.Λαθος μαντεψες.
Ειστε ολες για τον πουτσο.
και ο μαριος για τον πουτσο ειναι αλλα με την αντιθετη εννοια απο αυτην που δωσατε αγιε τροικανεΌντως. Όλες είναι γι αυτό που λέτε. Μερικές όμως, με την αντίθετη έννοια, από αυτήν που δώσατε.
και ο μαριος για τον πουτσο ειναι αλλα με την αντιθετη εννοια απο αυτην που δωσατε αγιε τροικανε
Ολες εχουν το τεκμηριο της αθωοτητας προς το παρων.Όντως. Όλες είναι γι αυτό που λέτε. Μερικές όμως, με την αντίθετη έννοια, από αυτήν που δώσατε.
Ζηλευεις.και ο μαριος για τον πουτσο ειναι αλλα με την αντιθετη εννοια απο αυτην που δωσατε αγιε τροικανε
χαρα μου να σας ενημερωνω......Ομολογώ ότι δεν το γνώριζα.
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Ολες εχουν το τεκμηριο της αθωοτητας προς το παρων.
Δεν βλεπω καμια πρωτοβουλια παντως για να πεισουν για το αντιθετο.
Όντως. Όλες είναι γι αυτό που λέτε. Μερικές όμως, με την αντίθετη έννοια, από αυτήν που δώσατε.
ποιος εχει πουτσο για πεταμα και ετς
Δηλαδη τι σχεση εχω εγω?Αναρωτηθήκατε ποτέ, μήπως αυτό έχει να κάνει με εσάς;
αμα παιξω δικαια δε θα κερδισω ποτε....οποτε...δεν παίζεις δικαια
δωσε τιτλους...3 θεατρικα διαβασα στις διακοπες.
Δηλαδη τι σχεση εχω εγω?
Γλυκο πουλι της νιοτηςδωσε τιτλους...
Φυσικα και οχι, αλλα δεν μας νοιαζει τοσο πολυ ο χαρακτηρας παρα η σαρκα αγαπητε αγιε.Νομίζετε ότι ένα νικ αντικατοπτρίζει στο ακέραιο τον χαρακτήρα ενός ατόμου;
τερμινειτορ 1 2 και 3......φοβερος ο αρνι....δωσε τιτλους...
1.ναιιιιιι!Γλυκο πουλι της νιοτης
Γυαλινος Κοσμος
Μπριζ η νεκρη πολη [ δεν ειναι θεατρικο]
Φυσικα και οχι, αλλα δεν μας νοιαζει τοσο πολυ ο χαρακτηρας παρα η σαρκα αγαπητε αγιε.