Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
με προσβαλεις
Ασφαλώς και ψήφισες!
με προσβαλεις
Δεν απαντάς με ένα ξεκάθαρο ναι ή όχι;;;με προσβαλεις
Ασφαλώς και ψήφισες!
ρε ας ανοιξει καποιος κ γ την ιο ηλιθια του σαιτ!!!
Εσυ γιατι λειπεις απο την λιστα?Αν σου κάτσουν μην τις γαμήσεις.
Τι ψηφισες ρε παιχτη, ετσι απο περιεργια.ε τι λεμε
Μην λες μεγαλες κουβεντες, εχουμε ιερα τερατα στον χωρο αυτο.εκει δεν θα εχεις ανταγωνισμό.
ε γ αυτο λυσσαξα να γινει ρε νταουν!!!εκει δεν θα εχεις ανταγωνισμό.
Δεν είμα θύλη εγώ μανάριμ.Εσυ γιατι λειπεις απο την λιστα?
Τι ψηφισες ρε παιχτη, ετσι απο περιεργια.
Μην λες μεγαλες κουβεντες, εχουμε ιερα τερατα στον χωρο αυτο.
velvy για ποσταρε λιγο να αποδειξεις στον φιλο μας πως κανει λαθος.
Δεν είμα θύλη εγώ μανάριμ.
Ναι καυλιάρη μου,γιατί αμφιβάλεις;;;Αυτό είναι σίγουρο τσαχπίνι μ' ;;;
Ναι καυλιάρη μου,γιατί αμφιβάλεις;;;
Απλά αυτές δεν έχουν καθόλου θυληκότητα.
Ξερεις τι ψηφισα εγω?E Amanita, τι άλλο?
Πόσο πια να ποστάρω? Φαίνεται από km το μέγεθος.
Ειναι ολα θεμα εσωτερικης αρνησης μια αιωνια εσωτερικη μαχη στην ψυχη και στο μυαλο του.Αυτό είναι σίγουρο τσαχπίνι μ' ;;;
ε γ αυτο λυσσαξα να γινει ρε νταουν!!!
Ξερεις τι ψηφισα εγω?
Ειναι ολα θεμα εσωτερικης αρνησης μια αιωνια εσωτερικη μαχη στην ψυχη και στο μυαλο του.
Ειπαμε, δεν ειναι gay οταν τον φιλανε στο στομα μουσατοι, βαρβατοι γκομενοι, αλλα θυσιαζεται για το θεατρο.
Δεν ειναι gay οταν τον στραποναρουν εκφυλα οντα απο πισω απλα γουσταρει τα παιχνιδια υποταγης κ.ο.κ.
Όσο καταλαβαίνεις από θεάτρο τόσο καταλαβαίνεις κ από σεξουαλικότητα,αφού δε νογάς,τί το παιδεύεις;;;;Ξερεις τι ψηφισα εγω?
Ειναι ολα θεμα εσωτερικης αρνησης μια αιωνια εσωτερικη μαχη στην ψυχη και στο μυαλο του.
Ειπαμε, δεν ειναι gay οταν τον φιλανε στο στομα μουσατοι, βαρβατοι γκομενοι, αλλα θυσιαζεται για το θεατρο.
Δεν ειναι gay οταν τον στραποναρουν εκφυλα οντα απο πισω απλα γουσταρει τα παιχνιδια υποταγης κ.ο.κ.
Με έχεις δει ή με φαντασιώνεσαι;;;Ας πούμε απλά ότι "δείχνουν" επάνω του τα δωδεκάποντα και ας το κλείσουμε εδώ. ;)
η δε σαιντ και η ον δε ροοουντ γιατι δεν ειναι στην ψηφοφορια;
Λαθος μαντεψες.Μετά τον στρατό, μ'αγάπησες πολύ, το νιώθω. *P
Με νευριαζεις τωρα!Όσο καταλαβαίνεις από θεάτρο τόσο καταλαβαίνεις κ από σεξουαλικότητα,αφού δε νογάς,τί το παιδεύεις;;;;