life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
θελω να κερδισω με την αξια μου.
Καλο το βιογραφικο σου δεν λεω.......αλλα εχειs καποια ορθρογραφικα λαθη
Ελα απο δω και....ξαπλωσε να τα διορθωσουμε
http://[URL unfurl="true"]www.shkodraonline.com/e107_plugins/forum/attachment/3130/1291863376_3130_FT97549_girls_beautyful_girls_white_panties_on_a_beautiful_ass_025946__.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ετσι.....με το σπαθι σου σαν την βανα μπαρμπα.... ;D
υπουλα μου παιρνει ψηφους η βιλμα ρε πουστη... >
ε τις ξεκώλιασες ρε μαντο θρέντ θα έπρεπε να έχει και μιά προσθήκη.....μετά το αγαπημένη σας...θα έπρεπε να γράφει βλαμμένης.
υ.γ.συγγνώμη που σας θεωρώ βλαμμένες αλλά όταν μιά γυναίκα γράφει σε σάιτ για μπουρδέλα θα είναι η καθυστερημένη,ή ηλίθια ή αγάμητη ή γενικοτερα προβληματικιά...Όλα αυτά δε θα τα έλεγα αν δεν το είχαν πάρει πάνω τους και ήταν ταπεινές και όχι στο χαριέντισμα..
υ.γ. ευχαριστώ ελληνίδες για ότι προσφέρετε στη χώρα σας τόσα χρόνια!ελεύθερο πνεύμα,ιδεολογία,ταπείνωση,ενέπνευση σεβασμού και πάνω απ'όλα θυληκότητα... ;)
maς επεισες.Εγώ να τον τρομάξω ήθελα
σε μενα αναφερεσαι ;το θρέντ θα έπρεπε να έχει και μιά προσθήκη.....μετά το αγαπημένη σας...θα έπρεπε να γράφει βλαμμένης.
υ.γ.συγγνώμη που σας θεωρώ βλαμμένες αλλά όταν μιά γυναίκα γράφει σε σάιτ για μπουρδέλα θα είναι η καθυστερημένη,ή ηλίθια ή αγάμητη ή γενικοτερα προβληματικιά...Όλα αυτά δε θα τα έλεγα αν δεν το είχαν πάρει πάνω τους και ήταν ταπεινές και όχι στο χαριέντισμα..
το θρέντ θα έπρεπε να έχει και μιά προσθήκη.....μετά το αγαπημένη σας...θα έπρεπε να γράφει βλαμμένης.
υ.γ. ευχαριστώ ελληνίδες για ότι προσφέρετε στη χώρα σας τόσα χρόνια!ελεύθερο πνεύμα,ιδεολογία,ταπείνωση,ενέπνευση σεβασμού και πάνω απ'όλα θυληκότητα... ;)
ουστ μωρη αγαμητη προβληματικια ηλιθιατο θρέντ θα έπρεπε να έχει και μιά προσθήκη.....μετά το αγαπημένη σας...θα έπρεπε να γράφει βλαμμένης.
οχι ρε.απλα εγω ποσταρα φωτο με εναν κωλο.οχι 2 μαζι.Λουκ ακόμα δεν έμαθες να επιλέγεις κώλους
ε τις ξεκώλιασες ρε μαν
μαθε μπαλιτσα μαν ;)αυτές να τις ξεκωλιάσω???????/σιγά μην τους έκανα την τιμή!
δεν βαρεθηκες να γραφεις πια;;;;; :- :- :- :-να γινει ψηφοφορια κ γ την πιο βλαμμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PM (2221) 4 νέα
βιλμα φαε την σκονη μου.
να γινει ψηφοφορια κ γ την πιο βλαμμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!