Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ψηφίζω Βίλμα!!!
είναι απωθημένο απο την εποχή που παίζονταν οι Φλινστόουνς!!!   :)

565131-wilmabig_large.gif

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλακία να πατώνεις σε ψηφοφορία νικνέιμς ε? :birdman:

όντως , γιατί αυτό έιναι και ένα τεστ ντράιβ βρε αδερφε. Είχα σκοπό να κατέβω στις επόμενες εκλογές για κοινοτάρχης στο χωριό μου , αλλά τωρα που βλέπω πως δεν κάνω γκελ στον λαό θα προσπαθίσω να φτιάξω τη δημόσια εικόνα μου  :jerking:

Τράβα πιο κει ρε λακαμά και πάνε να χαριεντιστείς στο τσατ. :birdman: :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ολα καλα στην ψηφοφορια...οτι ενα ατομο ομως πηρε διψηφιο νουμερο σε ψηφους ειναι γ γελια κ για κλαμματα.
και μενα να βαζε παντως στην ψηφοφορια διψηφιο νουμερο θα επαιρνα και αμα θελετε σας κανω και τεστ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ θα έλεγα τύχη βουνό,θα γλιτώσουμε κ από τις βαθυστόχαστες δηλώσεις σου αν ήσουν νικήτρια.
(ξέρεις εκεί που πέφτει το κλισέ: θα μας κάνετε μία δήλωση;;; και η άλλη αρχίζει κ λέει την ιστορια της ζωής της κ πόσο συγκινημένη είναι.)

Η βίλμα θα δείξει λίγο bdsm κ η σεμνη τελετή θα λήξει εκεί...ευχάριστα κ ξεκούραστα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ολα καλα στην ψηφοφορια...οτι ενα ατομο ομως πηρε διψηφιο νουμερο σε ψηφους ειναι γ γελια κ για κλαμματα.
η μαριάννα είναι η πιο ώριμη ανώριμη και η πιο συκροτημένα ασυγκρότητη από τα γυναικεία μέλη, χαρακτηριστικό που την καθιστά αυτομάτως αγαπημένη ;) το αν θα ήθελε κανείς να κάνει κάτι μαζί της είναι άλλη υπόθεση, η παρουσία της στο φόρουμ ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη και αυτό αρκεί για την παρούσα ψηφοφορία ;) ;) ;) ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ θα έλεγα τύχη βουνό,θα γλιτώσουμε κ από τις βαθυστόχαστες δηλώσεις σου αν ήσουν νικήτρια.
(ξέρεις εκεί που πέφτει το κλισέ: θα μας κάνετε μία δήλωση;;; και η άλλη αρχίζει κ λέει την ιστορια της ζωής της κ πόσο συγκινημένη είναι.)

Η βίλμα θα δείξει λίγο bdsm κ η σεμνη τελετή θα λήξει εκεί...ευχάριστα κ ξεκούραστα.
Σαν τα οσκαρ.
Ευχαριστω τους γονεις μου, ευχαριστω το θεο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η μαριάννα είναι η πιο ώριμη ανώριμη και η πιο συκροτημένα ασυγκρότητη από τα γυναικεία μέλη, χαρακτηριστικό που την καθιστά αυτομάτως αγαπημένη ;) το αν θα ήθελε κανείς να κάνει κάτι μαζί της είναι άλλη υπόθεση, η παρουσία της στο φόρουμ ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη και αυτό αρκεί για την παρούσα ψηφοφορία ;) ;) ;) ;)
ποια μαριαννα απο τις δυο λες μαν; :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
όντως , γιατί αυτό έιναι και ένα τεστ ντράιβ βρε αδερφε. Είχα σκοπό να κατέβω στις επόμενες εκλογές για κοινοτάρχης στο χωριό μου , αλλά τωρα που βλέπω πως δεν κάνω γκελ στον λαό θα προσπαθίσω να φτιάξω τη δημόσια εικόνα μου  :jerking:

Τράβα πιο κει ρε λακαμά και πάνε να χαριεντιστείς στο τσατ. :birdman: :birdman:
Συμφωνουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι παραληρημα ηταν αυτο?????????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.λολ  2.γ την μαριαννα 2004 λεει τζιελ.  3.το σαιτ σερνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom