Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Ψηφίζω Βίλμα!!!
είναι απωθημένο απο την εποχή που παίζονταν οι Φλινστόουνς!!!
Ψηφίζω Βίλμα!!!
είναι απωθημένο απο την εποχή που παίζονταν οι Φλινστόουνς!!!
ολα καλα στην ψηφοφορια...οτι ενα ατομο ομως πηρε διψηφιο νουμερο σε ψηφους ειναι γ γελια κ για κλαμματα.
μαλακία να πατώνεις σε ψηφοφορία νικνέιμς ε?
Συμφωνουμε.ολα καλα στην ψηφοφορια...οτι ενα ατομο ομως πηρε διψηφιο νουμερο σε ψηφους ειναι γ γελια κ για κλαμματα.
και μενα να βαζε παντως στην ψηφοφορια διψηφιο νουμερο θα επαιρνα και αμα θελετε σας κανω και τεστολα καλα στην ψηφοφορια...οτι ενα ατομο ομως πηρε διψηφιο νουμερο σε ψηφους ειναι γ γελια κ για κλαμματα.
Εγώ θα έλεγα τύχη βουνό,θα γλιτώσουμε κ από τις βαθυστόχαστες δηλώσεις σου αν ήσουν νικήτρια.klain main...
εσυ γ ποια λες?Συμφωνουμε.
οχι την αντιγονη παντως...ποία λες άραγε ?
Σε πιστεύουμε,σε πιστεύουμεκαι μενα να βαζε παντως στην ψηφοφορια διψηφιο νουμερο θα επαιρνα και αμα θελετε σας κανω και τεστ
εσυ αγαπη μου 5ψηφιο θα επαιρνες!!!και μενα να βαζε παντως στην ψηφοφορια διψηφιο νουμερο θα επαιρνα και αμα θελετε σας κανω και τεστ
η μαριάννα είναι η πιο ώριμη ανώριμη και η πιο συκροτημένα ασυγκρότητη από τα γυναικεία μέλη, χαρακτηριστικό που την καθιστά αυτομάτως αγαπημένη ;) το αν θα ήθελε κανείς να κάνει κάτι μαζί της είναι άλλη υπόθεση, η παρουσία της στο φόρουμ ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη και αυτό αρκεί για την παρούσα ψηφοφορία ;) ;) ;) ;)ολα καλα στην ψηφοφορια...οτι ενα ατομο ομως πηρε διψηφιο νουμερο σε ψηφους ειναι γ γελια κ για κλαμματα.
Σαν τα οσκαρ.Εγώ θα έλεγα τύχη βουνό,θα γλιτώσουμε κ από τις βαθυστόχαστες δηλώσεις σου αν ήσουν νικήτρια.
(ξέρεις εκεί που πέφτει το κλισέ: θα μας κάνετε μία δήλωση;;; και η άλλη αρχίζει κ λέει την ιστορια της ζωής της κ πόσο συγκινημένη είναι.)
Η βίλμα θα δείξει λίγο bdsm κ η σεμνη τελετή θα λήξει εκεί...ευχάριστα κ ξεκούραστα.
ποια μαριαννα απο τις δυο λες μαν;η μαριάννα είναι η πιο ώριμη ανώριμη και η πιο συκροτημένα ασυγκρότητη από τα γυναικεία μέλη, χαρακτηριστικό που την καθιστά αυτομάτως αγαπημένη ;) το αν θα ήθελε κανείς να κάνει κάτι μαζί της είναι άλλη υπόθεση, η παρουσία της στο φόρουμ ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη και αυτό αρκεί για την παρούσα ψηφοφορία ;) ;) ;) ;)
Συμφωνουμε.όντως , γιατί αυτό έιναι και ένα τεστ ντράιβ βρε αδερφε. Είχα σκοπό να κατέβω στις επόμενες εκλογές για κοινοτάρχης στο χωριό μου , αλλά τωρα που βλέπω πως δεν κάνω γκελ στον λαό θα προσπαθίσω να φτιάξω τη δημόσια εικόνα μου
Τράβα πιο κει ρε λακαμά και πάνε να χαριεντιστείς στο τσατ.
Τι παραληρημα ηταν αυτο?????????η μαριάννα είναι η πιο ώριμη ανώριμη και η πιο συκροτημένα ασυγκρότητη από τα γυναικεία μέλη, χαρακτηριστικό που την καθιστά αυτομάτως αγαπημένη ;) το αν θα ήθελε κανείς να κάνει κάτι μαζί της είναι άλλη υπόθεση, η παρουσία της στο φόρουμ ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη και αυτό αρκεί για την παρούσα ψηφοφορία ;) ;) ;) ;)
Τα όσκαρ φίλε θα ήταν διαφημιστικό τρέιλερ μπροστά στην λογοδιάρροια της Λουκ.Σαν τα οσκαρ.
Ευχαριστω τους γονεις μου, ευχαριστω το θεο...
αυτήν με τις ανταύγειεςποια μαριαννα απο τις δυο λες μαν;
επί της ουσίας?Τι παραληρημα ηταν αυτο?????????
εσυ γ ποια λες?οχι την αντιγονη παντως...
1.λολ 2.γ την μαριαννα 2004 λεει τζιελ. 3.το σαιτ σερνεται.η μαριάννα είναι η πιο ώριμη ανώριμη και η πιο συκροτημένα ασυγκρότητη από τα γυναικεία μέλη, χαρακτηριστικό που την καθιστά αυτομάτως αγαπημένη ;) το αν θα ήθελε κανείς να κάνει κάτι μαζί της είναι άλλη υπόθεση, η παρουσία της στο φόρουμ ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη και αυτό αρκεί για την παρούσα ψηφοφορία ;) ;) ;) ;)