Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ψήφισα σήμερα! Βίλμα και Λουκ.

Είναι το γιορτινό μου άβαταρ και θα το άλλαζα αύριο να βάλω το κανονικό μου, αλλά τελικά μ'αρέσει περισσότερο και θα το κρατήσω. :P
Πλήρης ενημέρωση χαχα

Αγαπημένη  :cheesy: :grouphug:

Κράτα το  :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
καμια. τις μισω ολες γιατι μου λενε οτι θα μου κατσουν και δε μου καθετε καμια

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Μικρή σκατίτσα κανόνισε έτσι.... :birdman:

Δεν έκανα κάτι τώρα ρέι  :dunno:

καμια. τις μισω ολες γιατι μου λενε οτι θα μου κατσουν και δε μου καθετε καμια

Ρε Αλέκο απλά είσαι απ τους άντρες που τις κομπλάρουν τις γκόμενες  :grin:

ε που να ξερω 'γω τα συνθηματικά σας. :think: :think: Ορίστε με κάνατε να φαίνομαι σαν χαζός τώρα.  >:( >:( >:( >:( Αμα σας είχα εδώ θα σας έριχνα απο μερικές ξυλιές στην καθεμία.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :kissass: :kissass: :kissass:

Το πολύ πολύ να σου δίναμε καμιά πατούσα να γλυκαθείς  :tooth:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ρε Αλέκο απλά είσαι απ τους άντρες που τις κομπλάρουν τις γκόμενες  :grin:

γιατι επειδη ειμαι ομορφος, εξυπνος, κανω ωραια ντυσιματα κι εχω και το κατιτις μου στην ακρη? τι πρεπει να κανω για να μην κομπλαρουν? να ειμαι αξεστος και αφραγγος?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εριξα κι εγω την ψηφο μου, αλλα δε λεω που για να μη με πουν αγαπουλη  :grin:  δεν εχει και τοση σημασια βεβαια το τι ψηφισα εγω, αλλα το τι ψηφισε ο Λακης  :think:

γιατι επειδη ειμαι ομορφος, εξυπνος, κανω ωραια ντυσιματα κι εχω και το κατιτις μου στην ακρη? τι πρεπει να κανω για να μην κομπλαρουν? να ειμαι αξεστος και αφραγγος?

Εχεις και μπεμπα τυπε μου, δεν το ανεφερες  :rockon:  αστες τις ελλεηνιδες δεν ξερουν τι θελουν. Τωρα με την κριση που θα βρωμισει το χνωτο τους απο την πεινα να δεις που θα σου ερχονται γονατιστες.

Για πες ομως καμια καλη συμβουλη για ντυσιμο ρε τυπε, διοτι εγω σα λετσος κυκλοφορω!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

ε ναι αν δεν είσαι ανεγκέφαλος κάγκουρας δεν μετρας πλέον!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Μιας και το είπες δεν κάνετε οι ξαδελφούλες ενα photo album;  :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Αυτά είναι οικογενειακά  :tits2:

Ελλεηνίδες αγάπη ... τι να πεις ?! :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Εριξα κι εγω την ψηφο μου, αλλα δε λεω που για να μη με πουν αγαπουλη  :grin:  δεν εχει και τοση σημασια βεβαια το τι ψηφισα εγω, αλλα το τι ψηφισε ο Λακης  :think:

Εχεις και μπεμπα τυπε μου, δεν το ανεφερες  :rockon:  αστες τις ελλεηνιδες δεν ξερουν τι θελουν. Τωρα με την κριση που θα βρωμισει το χνωτο τους απο την πεινα να δεις που θα σου ερχονται γονατιστες.

Για πες ομως καμια καλη συμβουλη για ντυσιμο ρε τυπε, διοτι εγω σα λετσος κυκλοφορω!

φιλε δεν εχεις παρακολουθησει παλαιοτερα γραφτα μου να δεις τι ντυσιματα κανω?
θα παραγγειλω και μποτες απο το ιντερνετ σαν του δημητρακη, γιατι τοσο καιρο νομιζα οτι οι μποτες δεν ειναι για καλα ντυσιματα, αλλαξα ομως αποψη. βεβαια οι απλυτοι αναρχοκομμουνιστες θα γραψουν παλι οτι ειμαι σαν γυφτος αλλα ποιος τους  :fuck1: αυτους

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
φιλε δεν εχεις παρακολουθησει παλαιοτερα γραφτα μου να δεις τι ντυσιματα κανω?
θα παραγγειλω και μποτες απο το ιντερνετ σαν του δημητρακη, γιατι τοσο καιρο νομιζα οτι οι μποτες δεν ειναι για καλα ντυσιματα, αλλαξα ομως αποψη. βεβαια οι απλυτοι αναρχοκομμουνιστες θα γραψουν παλι οτι ειμαι σαν γυφτος αλλα ποιος τους  :fuck1: αυτους

ρε συ Αλεκο πως σου ηρθε για μποτες  :think:  τετοιες φορανε μονο οι πουτανες και οι cowboys στο Αμερικα  :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ρε συ Αλεκο πως σου ηρθε για μποτες  :think:  τετοιες φορανε μονο οι πουτανες και οι cowboys στο Αμερικα  :S

κι ο δημητρακης που τις φοραει και του την πεφτουν οι γκομενες, τι ειναι πουτανα ή καμποης?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τα παντα σημεριs στηριζονται στην ανταλλαγη προιοντων και υπηρεσιων
Ψηφιζω μονο οσεs μου καθονται....Πληροφοριαι εργασιμεs ωρεs ενταυθα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα παντα σημεριs στηριζονται στην ανταλλαγη προιοντων και υπηρεσιων
Ψηφιζω μονο οσεs μου καθονται....Πληροφοριαι εργασιμεs ωρεs ενταυθα
Ίσως ενδιαφέρονταν κάποια που θα ήθελε να εκλεγεί,τώρα μην περιμένεις κ πολλά πράγματα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ψηφισα κι εγω την αγαπημενη μου στον σαιτ τον δεληολανη..... :birdman:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
κι ο δημητρακης που τις φοραει και του την πεφτουν οι γκομενες, τι ειναι πουτανα ή καμποης?

Ο Δημητρακης εχει λανσαρει το στυλ "cowboy - ασ'τον τρελο στην τρελα του". Πού ειδες εσυ να του την πεφτουν γκομενες  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom