Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αλήτης δε λες τίποτα,να βλεπές κάτι pm που μου στελνέ τις προάλλες....
Ναι...χαλάστηκες!
Αλήτης δε λες τίποτα,να βλεπές κάτι pm που μου στελνέ τις προάλλες....
Nαι ρε χαλάστηκα,όλο ο βράδυ καυλώμενος ήμουν,δεν μπορούσα κ να την παίξω ένεκα που είχε πάρα πολύ κόσμο το πατρικό μου για τέτοιες δουλειές.Ναι...χαλάστηκες!
Να βλεπά , που σου'στελνέ ;;;Αλήτης δε λες τίποτα,να βλεπές κάτι pm που μου στελνέ τις προάλλες....
Μάλλον είσαι ... "επαναλήπτης" ή (απλά) εικονειζόμενος ...
Πάντα τό'λεγα πως είσαι αδικοδεκσός ... κάτι σαν αδικοπουτάνα , ένα πράμα !Στήνω με τον Κουβέλη την επόμενη ημέρα για αυτή την χώρα!
περισσοτερο για νταλικερηδες μοιαζαν μαν ε;Καλημερα φιλοι!ψηφισα μουνιτσα (μου εχει εξιταρει τη φαντασια αυτη η κοπελα) και μαριαννα γιατι ηταν η μονη που μου ειπε χρονια πολλα τα χριστουγεννα.τις αλλες δεν τις ξερω [size=30pt]δε το ειχα καταλαβει καν οτι ηταν γυναικες.[/size]να ειναι καλα ολα τα κοριτσια.
Δεν εδειξες καλη διαγωγη μαλον.Εγώ γιατί δέν ειμαι στήν ψηφοφορία
Δεν εδειξες καλη διαγωγη μαλον.
ΦυσικαΜπορώ νά έξιλεωθώ ??
Φυσικα
χα χα θα μπορουσε.οπωσ εχω πει πιο παλια εχω ενα μικρο ιντερνετ καφε στο κεντρο,διευκρινιζω το μικρο για να μη τρεξουν οι υποψηφιες νυφες,και εχω δει τα παντα να μπαινουν εδω μεσα.πακιστανοι,πουστηδες,ανηλικα,γυναικες που παρακολουθουν τι γραφουν οι αντρες τους.γκλ σκεφτεσαι η μουνιτσα να ειναι η γκομενα σου και να σε καταςκοπευει;παντως το ειπα οτι δεν τις ξερω τις κοπελιες αφου ειδα και στην πρωτη σελιδα οτι ποσταρουν στα τραγουδια κυριως και εγω δεν περναω ουτε απεξω.περισσοτερο για νταλικερηδες μοιαζαν μαν ε;
Mας είπε μπάλες ο Εκτόρ?
Εσυ που ήσουν χθες να ψηφίσεις? Απουσία..
(τρελαίνομαι για το αβαταρ σου..στο έχω ξαναπει..)
ψηφισα Vilma, Velvy και Silva γιατι αυτων τσ πόστς θυμαμαι περισσότερο. Είναι και καλά κορίτσια. Εχω και την εντύπωση οτι είναι αδελφούλες ή ξαδέλφες.
τι είναι το μπου;