τυπε μπαμ κανεις οτι δεν γαμας ουτε την χουφτα σου.
τυπε κανεις μπαμ οτι το κομπλεξ εχει γεμισει το κενο στο παντελονι σου.και στο κεφαλι σου καμια φορα.
Διαλογος αντρα με τη Βιλμα ,που μολις μπηκε στο σπιτι του αντρα :
Αντρας : Τι θες να πιεις Βιλμακι ?
Βιλμα : Βαλε μου ενα μαλτ ουϊσκυ .
Αντρας : Εχω πολυ καλό Μαλτ .
Βιλμα : Α ωραία !
Αντρας : Να σου βάλω δυο δακτυλα ?
Βιλμα : Ε μην βιαζεσαι ,να πιουμε πρωτα κατι !
οχι μωρη!
ο καθρευτης της εισοδου ειναι αυτος!
παλι μπερδευτηκες?
Σε μενα δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα αλλού όμως θα είσαιγιατι πρεπει να στο αποδειξω? τι ερωτηση ειναι αυτη.
μου κανεις πλακα οτι εισαι εδω ετσι???
τυπε κανεις μπαμ οτι το κομπλεξ εχει γεμισει το κενο στο παντελονι σου.και στο κεφαλι σου καμια φορα.
Σε μενα δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα αλλού όμως θα είσαι
Μπράβο κ για τον κόπο σου που έγραψες το σεντόνι ρε μανάρι
και εννοείται ότι δεν παρεξηγήθηκε κανείς ρει
πμ δεν ηρθε φιλτατε...θα ριξω μια ανανεωσουλα ομως...Δεν σε πήρε το γέρικο μάτι μου , γι'αυτό .
Μόλις απέκτησες μιά ψήφο και ένα π.μ. με ευχές !
Κατάντησε εξ'ίσου βαρετό με το cosmopoutanolitan κάποια στιγμή , οπότε ...
να μιλας γ τον εαυτο σου...και εννοείται ότι δεν παρεξηγήθηκε κανείς ρει
τυπε αυτη η προσβολη μονο με ραντεβου θανατου μπορει να ξεπλυθει,μονο ενας απο τους δυο θα μεινει ορθιος στο ρινγκ.μονομαχια μουαι ται χωρις κανονες ομως.τυπε κανεις μπαμ οτι το κομπλεξ εχει γεμισει το κενο στο παντελονι σου.και στο κεφαλι σου καμια φορα.
οπως?δεν σου πα οτι την σαπιζω και στο ξυλο χαστουκια στην μουρη τραβαω τα οποια ανταμοιβονται με χαδακια μετα.εναλαγες πονου τρυφεροτητας.
τυπε αυτη η προσβολη μονο με ραντεβου θανατου μπορει να ξεπλυθει,μονο ενας απο τους δυο θα μεινει ορθιος στο ρινγκ.μονομαχια μουαι ται χωρις κανονες ομως.
τυπε αυτη η προσβολη μονο με ραντεβου θανατου μπορει να ξεπλυθει,μονο ενας απο τους δυο θα μεινει ορθιος στο ρινγκ.μονομαχια μουαι ται χωρις κανονες ομως.
γ αυτον τον αγαπαω τον μικρο...γτ εχει γουστο....Λουκ μην ανησυχεις, αν παει να ανατραπει το σκορ, θα φτιαξει ο παπαζολης δεκα κλωνους ακομη και θα κερδισεις.
Ομολογώ ότι για εσένα έγραψε πολύ λίγα...και παρελειψέ να αναφέρει για την κουλτούρα σου κ το μοναδικό στυλ σου.να μιλας γ τον εαυτο σου...
Ειναι πολυ...δυσκολη γκομενα η βιλμα !
Χρειαζεται τουλαχιστον γνωριμια 15 λεπτων ,για να παει με καποιο στο κρεββατι !