Επισκέπτης
Έχει δίκιο ρε! Εμένα γουστάρει το Βιλμάκι :-*χαχα
Ωραίο τ πρώτο κείμενο Σαρου
Αν και όχι τόσο αντιπροσωπευτικό για κάποιες
Έχει δίκιο ρε! Εμένα γουστάρει το Βιλμάκι :-*χαχα
Εγώ θα'χα το νου μου στον κώλο μου πάντωςΘες να με πουλήσεις και μου κάνεις τόση διαφήμιση?
Σκάσε και θα χάσω το στοίχημαΘες να με πουλήσεις και μου κάνεις τόση διαφήμιση?
Έχει δίκιο ρε! Εμένα γουστάρει το Βιλμάκι :-*
Λευκό δεν δίνει η εφορευτική ;
Σε λάθος Εκλογικό τμήμα είμαι ;
απο το πουθενα?!χαχαχα!γτ ρε??,εκτος απο την λουκριτια που ειναι τρελη με διπλωμα και πτυχιο.
μου κανεις πλακα οτι εισαι εδω ετσι???Λευκό δεν δίνει η εφορευτική ;
Σε λάθος Εκλογικό τμήμα είμαι ;
Εγώ θα'χα το νου μου στον κώλο μου πάντως
Σκάσε και θα χάσω το στοίχημα
Σε θέλω για τρίο... ξέρεις με ποιαν :-*Θα σε στρώσω γτ είμαι γκοθ γκομενάκι κ γουστάρεις ανωμαλίες
Θα σε στρώσω γτ είμαι γκοθ γκομενάκι κ γουστάρεις ανωμαλίες
χαχα
γκοθ γκομενάκι το διέγραψες;;;Θα σε στρώσω γτ είμαι γκοθ γκομενάκι κ γουστάρεις ανωμαλίες
Ψήνομαι,thanksΣε θέλω για τρίο... ξέρεις με ποιον :-*
μ εμενα?Σε θέλω για τρίο... ξέρεις με ποιαν :-*
Χτυπάς γυναίκες;πες μου οτι πας και στο dada να χασω πασα ιδεα.τα γκοθ γκομενακια ειναι τα ποιο σοφτ γκομενακια στο σεξ.πολλες υποσχεσεις και μετα τις δυο πρωτες σφαλιαρες μονο που δεν κλαινε.
σε μενα δεν ειχε "αγαπημενα "ομως...Δε σας ξέρω όλες καλά... Μελέτησα αντιπροσωπευτικά ποσταρίσματα απο όλες σας. Κάποιες όπως πχ. η αμανίτα δεν αναφέρει φύλο! Αναγκάστηκα να διαβάσω αρκετά ποστ απο κάποιες για να δω τι παίζει. Εντάξει χρειαζεται αρκετές ώρες.
Ελπίζω καμια σας να μην παρεξηγηθηκε απο την αποπειρα ψυχογραφήματος που επιχείρησα...
Και πως μ' αρέσουν τα ζουμιάαααΤι να σου κάνω παλικάριμ , σε γέρικο άλογο πόνταρες
Μία, μία αδερφέ κι είμαστε γέροι άνθρωπες... overdose θα πάθουμε στο τέλοςΨήνομαι,thanks
Άσε μας μωρή κούραση κι εσύ. Μετά τα φροντιστήρια θα σε παίζω .
Άμα πάω μέχρι τη γωνία τώρα θα δω τη σκουπιδιάρα. Εσύ είσαι κι έρχεσαι?