pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Αντε καλο βραδυ κιθαρα!Καλό ξημέρωμα
Αντε καλο βραδυ κιθαρα!Καλό ξημέρωμα
αυτο ελειπε να με βγαλουν και τρανς τωραΕνταξει, μην τρελαθουμε.
Η Βαλερια δεν ειναι λίλας.
sweet dreams ..all the angels guards to fly above you while you sleep..Καλό ξημέρωμα
Ενταξει, μην τρελαθουμε.
Γιατι σε χαλαει το καμακι πιστολια?Ελα μωρε σιγα ο καθενας οτι θελει δηλωνει εδω μεσα,δεν ειμαστε και στο φεισμπουκ και αν δηλωνει καποιος αντρας οτι ειναι γυναικα και τι εγινε,για καμακι ειμαστε εδω?
Αν ειναι να κανω ιντερνετικο καμακι μπαινω σε σαιτ γνωριμιων που θα δεις και μια φωτο,θα δεις και καποια στοιχεια(οχι παντα αληθινα)εδω υπαρχουν οι κοπελες του σαιτ τις πειραζουμε λιγο,κανουμε το χαβαλε μια χαραΓιατι σε χαλαει το καμακι πιστολια?
Ολα καλα τυπε..Αν ειναι να κανω ιντερνετικο καμακι μπαινω σε σαιτ γνωριμιων που θα δεις και μια φωτο,θα δεις και καποια στοιχεια(οχι παντα αληθινα)εδω υπαρχουν οι κοπελες του σαιτ τις πειραζουμε λιγο,κανουμε το χαβαλε μια χαρα
οχι πιπινακι ειμαι καλη μου αλλα γουσταρω τους 40αρηδες.
δεν εχω απορίαΕνταξει, μην τρελαθουμε.
γιατι περιγραφεις-περιγραφεις και δεν λες πως ειναι η μαριαννα η γιατρος του σαιτ?H Bαλέρια είναι γυναίκα 100%,κλώνος παλιοτερου γυναικείου νικ που συνεχίζει να μπαίνει στο φόρουμ.Ηλικία 25-26.
δεν εχω απορία
βλέπω ένα νικ
από τη στιγμή που βλέπω το νικ θηλυκό, για μένα είναι γυναίκα
απλά πράγματα
αν είναι κάτι άλλο, πρόβλημά της/του. Αυτό λέω
δεν εχω απορία
βλέπω ένα νικ
από τη στιγμή που βλέπω το νικ θηλυκό, για μένα είναι γυναίκα
απλά πράγματα
αν είναι κάτι άλλο, πρόβλημά της/του. Αυτό λέω
ρονγκ μαι ντιαρ και για σενα λενε οτι εισαι η βελβυ-ροχαλα αλλα δε το κανα θεμα εγω.γιατι περιγραφεις-περιγραφεις και δεν λες πως ειναι η μαριαννα η γιατρος του σαιτ?
η αφρολουτροσυλλεκτρια απο τα ξενοδοχεια?
Ρε συ μην γινεσαι γυναικουλα τωρα....στα παπαρια μας ποιος ειναι ποιος...ο καθενας στο μπου ειναι ειναι αυτος που γουσταρει να ειναι...γιατι περιγραφεις-περιγραφεις και δεν λες πως ειναι η μαριαννα η γιατρος του σαιτ?
η αφρολουτροσυλλεκτρια απο τα ξενοδοχεια?
το ποια ειναι γυναικουλα εδω μεσα και κατινα το βλεπετε και απο μονοι σας.δε λεω τιποτε εγω.Ρε συ μην γινεσαι γυναικουλα τωρα....στα παπαρια μας ποιος ειναι ποιος...ο καθενας στο μπου ειναι ειναι αυτος που γουσταρει να ειναι...
Ενταξει...ειναι μαλακια ακομη και να ξερει,να βγαινει φορα παρτιδα και να το λεει.....δεν συμφωνο...το ποια ειναι γυναικουλα εδω μεσα και κατινα το βλεπετε και απο μονοι σας.δε λεω τιποτε εγω.
Oi poly neares gynaikes gia tous wrimous antres,einai san ta mezedakia gia to ouzo:einai nostima,sou anoigoun tin oreksi alla dn se xortainoun poτe!!