sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εγω ειμαι 42....και η τελευταια μου γκομενα ηταν 21....πιπινακι 6 μηνες μαζι...δεν ξεκολαγε απο πανω μου...γιατι τι εχουν οι σαρανταρηδες δεν καταλαβα????
Εγω ειμαι 42....και η τελευταια μου γκομενα ηταν 21....πιπινακι 6 μηνες μαζι...δεν ξεκολαγε απο πανω μου...γιατι τι εχουν οι σαρανταρηδες δεν καταλαβα????
γιατι τι εχουν οι σαρανταρηδες δεν καταλαβα????
Τυπε εκανες νταμπλ σκορΕγω ειμαι 42....και η τελευταια μου γκομενα ηταν 21....πιπινακι 6 μηνες μαζι...δεν ξεκολαγε απο πανω μου...
Κεφαλονιτισσα ?Εγω ειμαι 42....και η τελευταια μου γκομενα ηταν 21....πιπινακι 6 μηνες μαζι...δεν ξεκολαγε απο πανω μου...
οχι πιπινακι ειμαι καλη μου αλλα γουσταρω τους 40αρηδες.γιατι αρπαζεσαι εσυ εισαι σαρανταρα
Ναι δικε μου σοβαρα μιλαω,πρωτη φορα τετοια διαφορα συνηθως παιζω 25-26...εεεδεν νομιζω να το σπασω αυτην την διαφορα...Τυπε εκανες νταμπλ σκορ
Ταυρος εισαι Κιθαρουλη ?
και ποσο εισαι καλη μουοχι πιπινακι ειμαι καλη μου αλλα γουσταρω τους 40αρηδες.
ΣΛΟΒΑΚΑ....ΜΟΥΝΑΡΟς...Κεφαλονιτισσα ?
Ποτε μη λες ποτε ;)Ναι δικε μου σοβαρα μιλαω,πρωτη φορα τετοια διαφορα συνηθως παιζω 25-26...εεεδεν νομιζω να το σπασω αυτην την διαφορα...
ευτυχως αυτη η ηλικια ειναι μακρυα απο μενα
ευτυχως αυτη η ηλικια ειναι μακρυα απο μενα
αν πεθαινες 4 μερες πριν θαχες την ευκαιρια να αναστηθεις τυπεΌχι πως σου ήρθε;;;; Με καταράστηκες να ζήσω 40 με΄ρες....οπότε υπολόγισα ότι θα πεθάνω στις 29 απρίλη......
40αρης με μαλλί χωρίστρα...γουστάρεις;
Αφου εισαι 60 ,πραγματι σου φαινονται μακρινη ηλικια τα σαραντα !
Μην στεναχωριεσαι ,ο Φουστανος θα σε κανει νεα !
Αφου κανεις πρωτα αφαιρεση της μαλαπερδας !
..καμποσο.και ποσο εισαι καλη μου
Κιθαρα να κανουμε τραμπα,θα σου γνωριζω πιπινακια αβυζα και θα μου γνωριζεις μιλφαρες,μεσα?Αλήθεια εσύ προτιμάς άνδρες που μικροφέρνουν ή που μεγαλοφέρνουν;
Αφου εισαι 60 ,πραγματι σου φαινονται μακρινη ηλικια τα σαραντα !
Μην στεναχωριεσαι ,ο Φουστανος θα σε κανει νεα !
Αφου κανεις πρωτα αφαιρεση της μαλαπερδας !
αν πεθαινες 4 μερες πριν θαχες την ευκαιρια να αναστηθεις τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.hellbiscuit.com/images/hand-grave.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Στις 25;;;;; Γιατί;;;