alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ντάξει μωρέ εγώ δεν έχω τίποτα σημαντικό μέσα στο pc,στην χειρότερη να χάσω τίποτα φωτογραφίες...
Εγω εχω ομως φιλε.
Ντάξει μωρέ εγώ δεν έχω τίποτα σημαντικό μέσα στο pc,στην χειρότερη να χάσω τίποτα φωτογραφίες...
Εισαι μεγαλη μαλαγανα...σιννερμαν που λες.... 30αρι εδωσα να με προσεξει! ΜΟλις μπηκε μεσα... της ειχα το 10αρικακι ετοιμο
το βουτηξε... και αρχισε τα γλειψιματα.... μεχρι που δεν αντεξα αλλο και της ειπα να κατσει να την γαμησω!!!!!!
Να φανταστεις δεν μου πηρε πιπα!!!!!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Ή ακομη καλυτερα, εχεις εναν ανεξαρτητο εξωτερικο σκληρο δισκο.
Απο τοτε που το εκανα εγω, σωθηκα. Δυο φορες ειχα παθει ζημια ως τοτε.
[size=20pt]τριαντάχρονο[/size] χορτοφάγο βλέπεις;;;Και πάλι παιδί είναι...........
Εισαι μεγαλη μαλαγανα...
Εγω την εκανα για 22 το πολυΚατά δήλωση της.....είναι γεννημένη το 1983.....πως μπορείς να τη δεις σα γρία;;;; Εγώ τη φαντάζομαι να κάνει roller skates,με το walkman στη τσέπη να ακούει το Around the World!!!!!
ελα να μου κανεις την βαρδια ρε,και τα μισα δικα σου.δε φτανει που μενω μεσα, ακουω κ μαλακιες >
ερωτααααα μουυυυ
εχεις 2 εξωτερικους γιατι αν σου κλεψουν τον ενα,την ηπιες.trust me.
Εγω την εκανα για 22 το πολυ
Κατά δήλωση της.....είναι γεννημένη το 1983.....πως μπορείς να τη δεις σα γρία;;;; Εγώ τη φαντάζομαι να κάνει roller skates,με το walkman στη τσέπη να ακούει το Around the World!!!!!
Καλα θα'θελέ....[size=20pt]30[/size]ντάρησε πάει...Εγω την εκανα για 22 το πολυ
Μην σε κραταμε.δε φτανει που μενω μεσα, ακουω κ μαλακιες >
Μην σε κραταμε.
Εσύ προφανώς προσέχεις τους γκομενούς σου που κουβαλάς στο σπίτι σου,η σίλβα μάλλον όχι...πόσο πιθανό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο?
ειναι..ειναι..πόσο πιθανό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο?
[size=20pt]τριαντάχρονο[/size] χορτοφάγο βλέπεις;;;
Παίδι είσαι στα [size=20pt]30 σου[/size] μην σκας,μετά τα 40ντα...
πουυυυυυυ να κανω ρολλερς γαμω τη μπουτανα μου για παρκα??
Καλα θα'θελέ....[size=20pt]30[/size]ντάρησε πάει...
Αλεξ71 αμα δεν εκανες στον σκληρο σου περιοδικα
ελεγχο για σφαλματα (bad sectors)
δεν φταιει ο σκληρος που κρασαρε