Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κερνα κατι που σε παιρνει τοτε
μπυρα σε παγκακι??
μονο τον ντινο βελβετ <3
Ποια 29...!!!
30 φεύγα είναι η μαντάμ!!!
θα σκασεις βλαμμενο? >
κερνα κατι που σε παιρνει τοτε
Ποια 29...!!!
30 φεύγα είναι η μαντάμ!!!
Χρειαζότανε ρε,είχε μπουκώσει...ρε μαλακες μην κανετε φορματ για ψιλου πηδημα.....
Μην ακουτε τον καθε ασχετο! Δεν χρειαζεται παντα να κανεις φορματ!!!!!
Π.Σ Υπαρχει και κατι που λεγεται μπακ-απ !!!!!
μικρη στο υψοςΕ και;;;; Και πάλι μικρή είναι
:-μπυρα σε παγκακι??
μονο τον ντινο βελβετ <3
θα σκασεις βλαμμενο? >
Χρειαζότανε ρε,είχε μπουκώσει...
Το μπακ-απ τί είναι;;;
ο ντιγκ ντογκ τ' αρχίδια μου κουνιούνται μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής (το αντίστροφο θαρρώ πως δεν ισχύει ), διότι κατανοώ ότι είναι ιδεολόγος ρομαντικός
εν τούτοις τα όσα πρεσβεύει (αν και δεν είναι εσφαλμένα) κινούνται στην σφαίρα του μη πραγματικού, οπότε μόνο σε φιλοσοφικό επίπεδο μπορεί κανείς να μιλήσει μαζί του
οπότε τσίμπα αυτό -----------> για αρχή και αυτό ------------> για την συνέχεια
Γιατί ρε,αφού κ ο Αβραμούκος μικρή σε βρίσκει...θα σκασεις βλαμμενο? >
Υ.Γ.Μάγκες η Βέλβω δήλωσε 27 οπότε υπολογίστε 29-30 μίνιμουμ μιας κ δεν λένε την πραγματική ηλικία τους ποτέ!!!Ε και;;;; Και πάλι μικρή είναι
σιννερμαν που λες.... 30αρι εδωσα να με προσεξει! ΜΟλις μπηκε μεσα... της ειχα το 10αρικακι ετοιμο
το βουτηξε... και αρχισε τα γλειψιματα.... μεχρι που δεν αντεξα αλλο και της ειπα να κατσει να την γαμησω!!!!!!
Να φανταστεις δεν μου πηρε πιπα!!!!!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
μικρη στο υψος
στην ηλικια οχι
Σωζεις τα αρχεια σου σε ενα σιντακι για να τα βαλεις μετα ξανα
Ααα ναι οκ,το κάνω συνήθως...απλά είπα δεν γαμιέται ξέρω που τις είχα βρει τις φωτογραφίες.Σωζεις τα αρχεια σου σε ενα σιντακι για να τα βαλεις μετα ξανα
Γιατί ρε,αφού κ ο Αβραμούκος μικρή σε βρίσκει... Υ.Γ.Μάγκες η Βέλβω δήλωσε 27 οπότε υπολογίστε 29-30 μίνιμουμ μιας κ δεν λένε την πραγματική ηλικία τους ποτέ!!!
χαχαχα
ερωτααααααα <3 <3
Ντάξει μωρέ εγώ δεν έχω τίποτα σημαντικό μέσα στο pc,στην χειρότερη να χάσω τίποτα φωτογραφίες...Ή ακομη καλυτερα, εχεις εναν ανεξαρτητο εξωτερικο σκληρο δισκο.
Απο τοτε που το εκανα εγω, σωθηκα. Δυο φορες ειχα παθει ζημια ως τοτε.
ποια 29 ρε παπαρα? τραβα γαμησου
Δηλαδή άμα τις σδώσεις 60,θα σου σκίζει τα πουκάμισα και θα παθαίνει υστερίες;;;;;
εχεις 2 εξωτερικους γιατι αν σου κλεψουν τον ενα,την ηπιες.trust me.Ή ακομη καλυτερα, εχεις εναν ανεξαρτητο εξωτερικο σκληρο δισκο.
Απο τοτε που το εκανα εγω, σωθηκα. Δυο φορες ειχα παθει ζημια ως τοτε.