sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αφου δεν μας αφηνουν να το χοντρηνουμε...ξενερωτοι τσακωμοι, τς τς τς, amateurs :-
Αφου δεν μας αφηνουν να το χοντρηνουμε...ξενερωτοι τσακωμοι, τς τς τς, amateurs :-
Οχι και τα δυο μαζι ρε ....Μαγκια μου! Παλαιοτερα καποιος Λεφτας ειχε πει "Τον πληρωνω για να μπορω να τον λεω μαλακα"
Ετσι και εγω τις πληρωνω για να μπορω να τους λεω πως να γαμιουνται.
Μας εχετε κουρασει με τις συναισθηματικες σας αναγκες.
ΑΝ κατσει εκατσε αν δεν κατσουν δεν εγινε και κατι.
Αν απο την αλλη ψαχνεται το τσαμπα μονο για να γαμησετε ειστε γυφτοι και τσαμπατζηδες
Κακως !!!!!Εντάξει σόρρυ....αλλά τα πήρα.....για μένα ο πολιτικός -οποιουδήποτε κόμματος- είναι ανώτερος,και τον εκτιμώ παραπάνω και από τους ίδιους μου τους γονείς...
Και κακώς υπάρχουν κόμμματα....ενώ δεν έπρεπε.....
ξενερωτοι τσακωμοι, τς τς τς, amateurs :-
Εγω ειμαι ο κακος εδω ....οχι ρε αυτος ειναι καλο παιδι...
Μπααααααααααα κι εγω μια φορα το εκανα απο σεβασμο σε ολους τους αλλους καπου αλλουφιλε μου εισαι αναγωγος γιατι αν εχεις να μου πεις κατι ελα να το πεις με Pm.ο κοσμος που μπαινει εδω δεν χρωσταει να διαβαζει την μανια και την κακια σου.λυπαμαι που σε εκνευρισα τοσο ωστε να μιλας ετσι.ειλικρινα λυπαμαι.ευχομαι να ηρεμησεις.και αν θες να μπινελικωσεις υπαρχει και το pm.οι αλλοι δεν σου φταινε.Αν θελεις σταματα το εδω.Εχεις δικιο σε ολα.ΟΚ?
Κι αν ειναι ψευτικο και εχει υδραυλικα ?Θα βγάλεις φωτό τουλάχιστο το ένα βυζί..αλλιώς δεν σε πιστεύουμε..
Το άλλο μη το βγάλεις..
Φύλαξέ το για άλλο θρεντ..
πότε θα λογκάρει η Βίλμα να ρίξετε έναν από τους δικούς σας τους σπέσιαλ-λ-λ-λ...
Κακως !!!!!
Εγω οταν βλεπω πολιτικο με πιανει ενα τικ και αλλαζω πεζοδρομιο για να μην λερωθω ....
Λες ε ?Είσαι λάθος...........πρόσεξε το!!!!!!
Και οι γοβες στιλετο ? :SΤα καλύτερα υποδήματα για μια γυναίκα,είναι τα αθλητικά,τα μοκασίνια και οι σαγιονάρες.......ΤΕΛΟΣ
Όξω οι γόβες,δε τις θέλουμε!!!!!!
Και οι γοβες στιλετο ? :S
Με σουπερ μινι ?
Οχι ρε Αβραμη μην μας χαλας την ονειρωξη τωρα..... :'(
πχ Γαλοτσα και φορμα εργασιας..Δε μου αρέσεΙ η γόβα,την κάνει την άλλη εντελώς.......γυναίκα
Η γυναίκα πρέπει να είναι και λίγο...."αντράκι"
Μα εμεις γυναικα θελουμε και οχι τραβελι....Δε μου αρέσεΙ η γόβα,την κάνει την άλλη εντελώς.......γυναίκα
Η γυναίκα πρέπει να είναι και λίγο...."αντράκι"
Κάπου εδώ θα έπεσε δε μπορεί..Πωωωωωω ρε τι εχασα το τελευταιο τριωρο....